salt-large_transpjliwavx4cowfcaekesb3kvxit-lggwcwqwla_rxju8-large_transqvzuuqpflyliwib6ntmjwfsvwez_ven7c6bhu2jjnt8

سعی کنید عادت مصرف نمک را کنار بگذارید و خود را به استفاده از نمک روی سفره  عادت ندهید به استفاده از غذاهای بی نمک عادت کنید و مانع ایجاد عوارض ناشی از مصرف نمک در بدنتان شوید چون مصرف  نمک ریسک حمله قلبی و سکته را در شما افزایش میدهد به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه گوش دهید .

 طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

 محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

مهر

 

ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • آیا افسردگی به بروز رفتار خشونت آمیز منجر می شود؟
  • مشکل التهاب معده
  • اسکراب خانگی صورت و بدن با استفاده از قهوه
  • وقتی زردپی متورم می شود
  • سالم و ارزان ترین غذا برای اطفال
  • نبود اعصاب و احیای آن
  • پیشگیری از عفونت مزمن و مقاومت به انسولین با جلوگیری از یک ماده شیمیایی کلیدی
  • پروبیوتیک ها و روده چه ارتباطی با یکدیگر دارد؟
  • محبوبترین ها

  • نسخه درمان خانگی برای مبتلایان به آرتریت و زانو درد
  • با این رژیم غذایی در 14 روز وزن کم کنید
  • انرژی و پروتئین مورد نیاز برای دوره سالمندی
  • معرفی خوردنیهای سم زدا در فصل تابستان
  • رژیم پسردارشدن پیش از بارداری
  • مفیدترین عسلها برای درمان کدامند
  • پیشنهاد امروز برای شما، سوپ سلامتی
  • آیا برای لاغر شدن فقط کالری مهم است؟
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است