salt-large_transpjliwavx4cowfcaekesb3kvxit-lggwcwqwla_rxju8-large_transqvzuuqpflyliwib6ntmjwfsvwez_ven7c6bhu2jjnt8

سعی کنید عادت مصرف نمک را کنار بگذارید و خود را به استفاده از نمک روی سفره  عادت ندهید به استفاده از غذاهای بی نمک عادت کنید و مانع ایجاد عوارض ناشی از مصرف نمک در بدنتان شوید چون مصرف  نمک ریسک حمله قلبی و سکته را در شما افزایش میدهد به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه گوش دهید .

 طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

 محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

مهر

 

ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش اصولی جابجا کردن مصدومان
  • اختلال در تیروئید
  • میوه ی کاکتوس نیز برای بدن خاصیت دارد
  • روش هایی برای تنظیم خواب کودک
  • برای مقابله با سل یک شیوه راحت و مقرون به صرفه
  • کارنامه آزمون دستیاری امروز منتشر میشود
  • چکار کنیم که در ماه رمضان صورتمان لاغر نشود
  • حفاظت از گربه در سنین پایین
  • عوارض قلبی ناشی از کبد چرب
  • با خوردن قهوه شانس بچه دارشدنتان کم می شود
  • دلیل ایجاد لک های صورت و پیشگیری و درمان
  • آنچه سبب درازی عمر خانمها می شود
  • 5 اسرار مدیترانه‌ای ها برای لاغری که باید از آنها یاد گرفت!
  • مقابله با غول بیماری های مزمن
  • آموزش حرکت جلوبازو لاری دمبل چکشی + فیلم
  • محبوبترین ها

  • حرکات ورزشی موثر برای درمان نارسایی مزمن کلیوی
  • لباس ورزشی چگونه باید باشد
  • برای بالا بردن قدرت و استحکام سرشانه‌ها اینها را بدانید
  • نکات مدیتیشن:چگونه یک مدیتیشن مناسبی داشته باشیم؟
  • عضلات صورت را چطوری ماساژ بدهیم( آموزش تصویری)
  • اسکات با مکث چه فوایدی دارد
  • رایج ترین اشتباهات در تمرین و راه حل آنها
  • ورزش در کدام اوقات روز تاثیرات مطلوب دارد؟
  • 12 نکته که درباره دویدن بدانید
  • علت استفاده پروتئین توسط خانمها
  • درباره تغذیه ورزشی این نکات ساده را بخاطر بسپارید
  • دوپینگ آگاهانه و غیر آگاهانه
  • 7 فایده شگفت انگیز ایروبیک برای بچه ها
  • تمریناتی برای داشتن بالاتنه ای خوش ترکیب
  • استراتژی حفظ تناسب اندام در مسافرت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است