salt-large_transpjliwavx4cowfcaekesb3kvxit-lggwcwqwla_rxju8-large_transqvzuuqpflyliwib6ntmjwfsvwez_ven7c6bhu2jjnt8

سعی کنید عادت مصرف نمک را کنار بگذارید و خود را به استفاده از نمک روی سفره  عادت ندهید به استفاده از غذاهای بی نمک عادت کنید و مانع ایجاد عوارض ناشی از مصرف نمک در بدنتان شوید چون مصرف  نمک ریسک حمله قلبی و سکته را در شما افزایش میدهد به توصیه های متخصصین تغذیه در این زمینه گوش دهید .

 طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

 محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

مهر

 

ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • شناسایی 37 مورد مالاریا در هرمزگان
  • اصول ارتباط با مادر همسر
  • ماکارونی با ماست
  • مقابله با وابسته شدن در خردسالان
  • تعرفه گذاری خدمات دندانپزشکی
  • برای درمان شوره شامپوهای شیمیایی را کنار بگذارید
  • خطر چسبندگی جفت در زنان باردار
  • اساسی ترین نکات درارتباط با بند آوردن خون دماغ
  • پزشكان نسبت به مصرف بيش از اندازه شربت‌هاي ضد سرفه هشدار دادند
  • خواص عجیب و جالب این مواد غذایی
  • برای زیبایی, پوست موز چه کاربردهایی دارد
  • اگر به تنهایی چند کار را با هم انجام می دهید بخوانید
  • سم زدایی جسم با این روش های ساده
  • پیشگیری از سرپیچی با سرزنش نکردن
  • پیش بینی زمستانی گرم تر از حد نرمال
  • محبوبترین ها

  • آب میوه و سبزیجات لاغر کننده و تفکرات غلط درباره آنها
  • درمان و جراحی سرپایی خر و پف توسط این جراح
  • این کفش ها قاتل پاهایتان هستند
  • از بیماری مهلک قلب شکسته چه می دانید
  • پاییز را با این مواد غذایی شروع کنید
  • افت روحیه خلاقانه با چاقی
  • حتی در فصل سرما هم زیاد عرق می کنید؟
  • فرق میان تخم مرغ رسمی و معمولی در چیست؟
  • علت های ژنتیکی لاغر نشدن
  • تازه ترین روش درمان سوختگی
  • ایتلا به بیماری ها زیر سر مغز است!
  • با علم نانو، بسته بندی ها خوردنی میشوند
  • سقوط یک هواپیمای مسافربری در پاکستان
  • معتادان به مصرف تریاک و ابتلا به سرطان
  • انتقال پیشکسوت استقلال به بخش مراقبت های ویژه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است