نقطه دود روغن های مختلف نقطه دود روغن مخصوص سرخ کردنی غوطه ور کردن غذاها در روغن روغن کنجد روغن ذرت روغن با نقطه دود بالا

می توانید بدون استفاده از روغن های فراوان ،غذایتان را مانند غذاهای سرخ شده ترد و خوشمزه کنید برخی ترفندهای آشپزی را در این زمینه برایتان آورده ایم که با رعایت آن ها غذایی متفاوت برای اعضای خانواده تهیه می کنیدبه این منظور روغن هایی که برای سرخ کردن غذا مفید هستند و آسیب زیادی برای سلامتی مان به همراه ندارند انتخاب خوبی هستند با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

 اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، می توانید با فرچه کمی روغن به سطح ماده غذایی اضافه کنید و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید.

-اگر مواد غذایی در حین پخت به رطوبت بیشتری نیاز دارند، آن را با افزودن روغن جبران نکنید. بلکه از آب یا آبلیمو برای این کار استفاده کنید.
– از قطعات لخم گوشت یا مرغ استفاده کنید.
– اگر دوست دارید مواد غذایی در هنگام پخت حالت ترد پیدا کنند، به جای غوطه ور کردن غذاها در روغن، می توانید با فرچه کمی روغن به سطح ماده غذایی اضافه کنید و سپس آن را کبابی کنید یا بپزید.
-از ظروفی استفاده کنید که به روغن بسیار کمی برای پخت نیاز داشته باشند.
-اکثر دستورات تهیه غذا در صورتی که میزان کره یا روغن آنها نصف یا ثلث شود باز هم مزه خوبی خواهند داشت.
-برای طبخ انواع کوکو و کتلت، به جای 1 زرده تخم مرغ 2 عدد سفیده تخم‌مرغ را جایگزین کنید.
-از شیر کم چرب (۱.۵%) به جای پر چرب استفاده کنید.
-برای نرم شدن گوشت ها، به جای اینکه از روغن استفاده کنید از یک ماده اسیدی مثل آبلیمو و سرکه بهره ببرید.
-از جایگرین های با چربی کمتر استفاده کنید مثلا ماست با چربی کمتر می تواند جایگزین سسها شود. از شیرهای کم چرب به جای خامه در دستورهای پخت استفاده کنید.
-پودر کاکائو مزه شکلات می‌دهد اما بدون چربی است. بنابر این در دستور پخت دسرها می توانید پودر کاکائو را جایگزین شکلات کنید.
-ماهی، روغن زیتون و آجیل از منابع خوب روغن هستند، می توانید در برنامه غذایی خود از آنها به عنوان تأمین کننده چربی استفاده کنید.
-مصرف روغن جامد را به حداقل رسانده و به جای آن از روغن مایع که فاقد کلسترول و حاوی اسید چرب غیر اشباع است، استفاده کنید.
-تا حد امکان از سرخ کردن غذا بپرهیزید.
-هر نوع روغن کاربرد خاصی دارد از روغن مایع برای مصارف پخت و تهیه سالاد و از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن غذا استفاده کنید.
-هرگز روغن را با شعله زیاد حرارت ندهید و از برشته و قهوه ای کردن مواد غذایی پرهیز کنید.
-ظرف نگهداری روغن باید سالم، غیر قابل نفوذ نور به روغن و کاملاً در بسته باشد. نگهداری روغن مایع در ظروف شفاف و در پشت شیشه فروشگاه صحیح نیست و موجب فساد روغن می شود. لذا ظرف روغن را در جای خشک، خنک، دور از نور و گرما نگهداری کنید.
-روغن مصرفی را فقط یک بار حرارت دهید، البته روغن مخصوص سرخ کردنی در صورتی که تغییر رنگ و طعم نداده باشد حداکثر دو تا سه بار در طول یک روز قابل مصرف است.

منبع:‌انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک

سلامت نیوز

 

ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر هیجان در حافظه
  • دانستنیهایی در خصوص گاز منوکسید کربن
  • روانکاوی کارفرمایان انواع شغل ها
  • همه چیز درمورد روغن های مناسب برای پخت و پز
  • اگر می خواهید هوش هیجانی خود را بهبود ببخشید بخوانید
  • احساس خستگی با سبک تغذیه ای اشتباه
  • آبمیوه ای برای بیدار کردن جوانه های چشایی
  • مشاغل مستعد سکته قلبی
  • محبوبترین ها

  • دختری که در هفت سالگی اش مانده!
  • زمین در خیابان ولیعصر تهران فرونشست
  • صندلی جالب برای کارمندان
  • تجمع مردم مقابل بیمارستان تجریش محل درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • مردها این مواد غذایی را بیشتر بخورند
  • بازگشت آنفولانزای مرغی! از شکار پرندگان وحشی خوداری کنید
  • شیرخشک تاثیرگذار در خانه سالمندان
  • آمار طلاق‌ها در سنین زیر 18 سال
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است