1622823

علاقه زیاد استفاده برخی مردم به نمک و قرار گرفتن نمک در برنامه غذایی آنها ممکن است خطرات بسیار زیادی برای این افراد داشته باشد و مشکلات قلبی و تغییرات ژنتیکی را در این افراد ایجاد کند که سلامتی و میزان عمر آنها را به مخاطره می اندازد.طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

منبع/مهر

ارسال شده در 30 آبان 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • همه عادات تخریب کننده دندان
  • بررسی ارزش تغذیه ای چربی حیوانی
  • راه حلی برای کاهش سایز ران ها
  • درمان های سنتی برای شب ادراری اطفال
  • دلیل خوب بودن ورزش بوکس چیست؟
  • علل و نشانه های بزرگی پروستات
  • نهادینه کردن رفتار مثبت در فرزند
  • مراقبت های مختلف پس از جراحی چاقی
  • همه انواع تیک های مزمن عصبی در اطفال
  • هشدارهای پزشکی زمان آلودگی هوا
  • روحیه ای شاداب با تماشای گل و گیاه
  • کتابخوانی برای سنین پایین
  • تشخیص نوع پوست صورت در منزل
  • صفراوی ها و این پرهیزات
  • پیشگیری و معالجه صدمات ناشی از بدمینتون بخش 2
  • محبوبترین ها

  • راهکارهای ساده برای برطرف کردن چربی گردن
  • چگونه ماهیچه های کمررا تقویت کنیم
  • پیامدهای منفی نشستن های طولانی را چگونه از بین ببریم
  • خانم های یائسه چقدر باید در هفته ورزش کنند
  • آیا بیماران صرع می توانند آزادانه ورزش کنند.
  • از نگاه ست تمرینی رشد چه مفهومی دارد؟
  • یک تکنیک ورزشی برای عضله سازی تحت عنوان ست‌های نزولی
  • تعریف و بخش های مختلف حجم تمرین
  • ایجاد تنوع در ورزش با تردمیل
  • آقایان اگر دوست دارید شکم شش تکه داشته باشید بخوانید!!
  • ورزش خوب در حوالی دوره ای پس از درمان سرطان
  • برای رسیدن به سخت ترین عضلات رژیم غذایی سختی لازمست
  • ۱۵ تمرین با استفاده از وزن بدن
  • مراقب این نشانه ها در ضربه سر وارد شده در ورزش باشید
  • به روش زیگ زاگ حجم بدن را افزایش دهید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است