عوارض مصرف زیاد نمک عمال تغییر ژنتیکی علاقه به مصرف نمک رژیم غذایی آزمایش ژنتیک

علاقه زیاد استفاده برخی مردم به نمک و قرار گرفتن نمک در برنامه غذایی آنها ممکن است خطرات بسیار زیادی برای این افراد داشته باشد و مشکلات قلبی و تغییرات ژنتیکی را در این افراد ایجاد کند که سلامتی و میزان عمر آنها را به مخاطره می اندازد.طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

منبع/مهر

ارسال شده در 30 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی ویتامین سی در خوردنی های مختلف
  • قسمت سوم دکتر سلام | نحوه برخورد با بيمار قلبي
  • همه بیماری های آب استخر
  • هرآنچه درباره خشم باید بدانید
  • چگونه تشخیص ناراحتی روحی سالخوردگان
  • با استرس آلزایمر خواهید گرفت
  • فرزندانی که روی مخ هستند
  • بالا رفتن آمار افسردگی در خانواده ها
  • محبوبترین ها

  • افکار چه تاثیراتی بر روی بدن میگذارند؟
  • استفاده های جانبی از نمک
  • آموزش استفاده از پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی Sid.ir
  • از ویتامین D چه میدانید؟
  • عطسه های مکرر به دلیل رفلکس نسبت به خورشید
  • نمک یک شوینده سالم و بی ضرر
  • خواص درمانی شیر این پستاندار
  • لباس هوشمندی که می تواند به دنیای اینترنت متصل شود+ تصاویر
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است