1622823

علاقه زیاد استفاده برخی مردم به نمک و قرار گرفتن نمک در برنامه غذایی آنها ممکن است خطرات بسیار زیادی برای این افراد داشته باشد و مشکلات قلبی و تغییرات ژنتیکی را در این افراد ایجاد کند که سلامتی و میزان عمر آنها را به مخاطره می اندازد.طبق یک مطالعه جدید، برخی افراد به طورژنتیکی علاقه به مصرف نمک دارند و آنقدر این چاشنی را به غذایشان می زنند که احتمالا قلب شان در معرض خطر قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کنتاکی دریافته اند تغییرات ژنتیکی موجب می شود برخی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنی ها بخصوص نمک داشته باشند.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از سوی متخصصان قلب توصیه می شود، نمک مصرف می کنند.»

در این تحقیق تمرکز بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده است. تغییرات این ژن موجب می شود قوه تشخیص فرد در مورد طعم های تلخ و تند بیشتر شود.

مطالعات قبلی نشان داده اند که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم برای قلب که مزه تلخ دارند نظیر کلم بروکلی یا سبزیجات با برگ های سبز تیره، اجتناب می کنند.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شود فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کند. مصرف بیش از اندازه نمک منجر به بروز فشارخون بالا می شود که ریسک حمله قلبی و سکته را در پی دارد.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را در منطقه روستایی کنتاکی که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر بیماری قلبی بودند بررسی کردند. محققان همچنین آزمایش ژنتیک را بر روی شرکت کنندگان انجام دادند تا دریابند کدامیک حامل تغییر ژنی بودند.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم افرادی که طعم تلخ را بیشتر احساس می کردند ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعل های مصرف سدیم یا نمک تبعیت نمی کردند.»

پزشکان مصرف بیش از ۲.۳ گرم نمک را در روز توصیه نمی کنند.

به گفته محققان این گروه از افراد به این دلیل تمایل بیشتر به مصرف نمک دارند چراکه طعم نمک مزه تلخ برخی غذاها را می پوشاند.

منبع/مهر

ارسال شده در 30 آبان 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • مشاهده خون در هنگام اجابت مزاج و این عارضه ها
  • اشخاص کم خون پس از وعده های غذا دوغ بنوشند
  • تفاوت خانواده دوستی در زنان و مردان
  • روش های غیرجراحی برای درمان جای زخم سوختگی
  • اسرار جذابیت آقایان برای خانم ها
  • خمیدگی در پشت و این درمان ها
  • تبلیغات در حوزه دارو ممنوع است
  • اضطراب یکی از فاکتورهای اصلی در بوجود آمدن کمردرد خانمها است
  • مراقبت های سلامتی هنگام سفر
  • اگر دچار کم خوابی هستید شبها شیرینی نخورید
  • وزن جنین هنگام تولد و آینده شغلی وی
  • تاثیر مصرف پروتئین ها بر کنترل قند خون
  • توصیه های روانشناسان برای رفع مشکلات روحی خردسالان
  • گردو پاره- شیرینی ترکیه
  • همه چیز درمورد ناکارآمدی جنسی
  • محبوبترین ها

  • احساسات و تصمیم گیری ها قبل و بعد از دوران قاعدگی
  • انزال و ارگاسم و در مردان چه تفاوتی دارد؟ (1)
  • موفقیت در زندگی و طول عمر با رابطه جنسی
  • عدم تمایل به برقراری رابطه جنسی
  • آمنوره و این توصیه های مهم
  • رابطه جنسی و تاثیر آن روی سیستم عصبی
  • خورد و خوراک مناسب برای رفع اختلالات جنسی
  • اهمیت محبت، نوازش، لامسه و ماساژ در روابط جنسی
  • از جمله فواید مقاربت برای یک زن باردار
  • کاهش سطح تستوسترون و این عواقب!
  • اطلاعاتی در زمینه بلوغ جسمی و روانی
  • بهداشت قاعدگی، عادت ماهانه (پریود) در دختران
  • چگونه به طور دائمی جلوی بارداری را بگیریم
  • بخاطر مشکلات جنسی تن به ازدواج ندهید
  • چه عواملی موجب اختلال در فرایند انزال می شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است