کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی

فواید سرکه سیب درمان عفونت با سرکه خواص سرکه سیب

امروزه خواص بی نظیر سرکه سیب بر هیچ کس پوشیده نیست.علاوه بر استفاده از این ماده برای درمان چاقی خواص دارویی و درمانی آن را نمی توان نادیده گرفت.با استفاده از سرکه سیب بیماری هایی از قبیل بیماری‌های التهابی روده، درد معده، اسهال، تب و خستگی را می توان درمان کرد.برای آشنایی با خواص بیشتر این ماده ی با ارزش با ما همراه باشید


محققان در تازه‌ترین یافته‌های خود سرکه را به عنوان یک آنتی‌بیوتیک و داروی دیابت معرفی کردند.

معمولا مردم سرکه را به عنوان یک چاشنی در غذاهای مایع و آبکی خود استفاده می‌کنند و نمک و فلفل را به عنوان اصلی‌ترین طعم‌دهنده به غذاهای خود اضافه می‌کنند.

تحقیقات نشان داده، سرکه بسیار وفادارتر است تا دیگر چاشنی‌های غذایی؛ گرچه ممکن است طعم بسیار لذیذی را به خورد غذا بدهند ولی با عوارض زیادی همراه هستند که مصرف زیاد آنها در دراز مدت موجب فشار خون و بیماری‌های قلبی و گاه ایجاد حساسیت می‌شود.

مطالعه در علم قدیم نشان داده، بقراط از سرکه به عنوان یک تب‌بر مؤثر استفاده می‌کرده و نتایج مطلوبی از آن به دست می‌آورده است.

یافته‌های جدید نیز نشان داده، عفونت باکتریایی، کاهش سطح چربی‌های مضر و قند در خون ما و حتی مبارزه با سرطان با خوردن کمی سرکه که در غذاها و نوشیدنی‌ها مخلوط شده به سهولت امکان‌پذیر است.

وجود عاملی به عنوان اسید سیتریک در سرکه به آن خاصیت درمانی می‌دهد.

مطالعات دانشگاه کشاورزی چین نشان داده، اولین سرکه آسیایی از برنج و چند نوع غلات دیگر ساخته شده است.

به گفته دکتر مارک وبر، محقق ارشد میکروبیولوژی و عفونت در دانشگاه بیرمنگام، بلع سرکه می‌تواند درمان مؤثری برای بیماری‌های التهابی روده، درد معده، اسهال، تب و خستگی باشد.

هم‌چنین اسید سیتریک در سرکه سیب طبیعی حتی ممکن است کمک به کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی کند.

تحقیقات روی ۱۰۰۰ داوطلب مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد، مصرف سرکه می‌تواند این بیماری را ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش دهد.برنا

منبع: خبرپو
5 1000
ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x