bishfali

اهمیت تغذیه از گذشته تا کنون به عنوان نکته ای بسیار مهم مطرح بوده است.امروزه تغذیه های ناسلم و استفاده از مواد افزودنی در بین افراد بسیار رواج یافته است.مطالعات جدید نشان می دهد استفاده از مواد غذایی ناسالم و همچنین افزودنی ها می تواند سبب بیش فعالی در کودکان شود.

به گفته محققان توجه به تغییر محتویات رژیم غذایی برای حفظ سلامت مغز و کاهش علائم اختلال کم توجهی – بیش فعالی حائز اهمیت است. همچنین ضرورت دارد دریافت کالری تحت کنترل باشد و حرکت‌های ورزشی به طور مرتب انجام شود.

تاکنون بیشتر تحقیقات انجام گرفته در فاکتورهای غذایی در کنترل این اختلال رفتاری بر کودکان تمرکز داشته و به همین دلیل مشخص نبود این فاکتورها تا چه حدی در بزرگسالان هم موثر است.

برخی مطالعات حاکی از آن است که اختلال کم توجهی – بیش فعالی در کودکان با حساسیت به انواع خوراکی‌ها و افزودنی‌های غذایی مرتبط است. به همین دلیل حائز اهمیت است که برای شناسایی حساسیت‌های غذایی احتمالی تست‌هایی روی مبتلایان انجام شود. حساسیت‌های غذایی در میان علائم دیگر می‌تواند به افزایش وزن هم کمک کند.

در این مطالعات آمده است چربی‌های غیراشباع چند زنجیره‌ای از قبیل آنچه که در روغن ذرت موجود است با افزایش سطح علائم این اختلال رفتاری همراه است.

همچنین رژیم‌های غذایی کتوژنیک (چربی بالا، پروتئین در حد متوسط و کربوهیدرات کم) مشکلات روحی را در مردان بهبود داده اما در زنان تشدید می‌شود. در واقع تئوری مطرح شده حاکی از آن است که حساسیت به مواد قندی علائم اختلال کم توجهی – بیش فعالیت را تشدید کرده و به همین دلیل مواد قندی به عنوان محرک غذایی که باید تحت کنترل قرار گیرد در نظر گرفته می‌شود.

منبع: خبرپو

ارسال شده در 2 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مناسب ترین رژیم غذایی برای شهر هایی با هوای آلوده
  • شما با غذا خوردن می توانید چربی بسوزانید
  • دیابت در خانمها و رژیم غذایی سالم
  • راههای تقویت اجتماعی شدن بچه
  • معنا و مفهوم قدرت انفجاری (توان)
  • تنفس صحیح و انواع آن
  • از این غذاهای دم دستی خوشمزه و پرخاصیت استفاده کنید!
  • کاهش و رفع عطش روزه داران
  • رویه زندگی افراد آرام
  • پیشگیری از آسیب دیدن فرزندان در روند طلاق
  • در فصول سرد سال کیوی مانعی برای سرما خوردگی
  • روش و شیوه سونوگرافی 3 بعدی یا 4 بعدی چگونه است؟
  • برای مقابله با سرطان پستان این خوراکی ها را بخورید
  • چاره دندان بد رنگ
  • مصرف زیاد آنتی بیوتیک به کبد صدمه می زند
  • محبوبترین ها

  • با ترامادول درد خود را کاهل دهید!!!
  • خطرات مصرف داورهاي گياهي لاغري
  • فرانسوي ها بيشترين مصرف كننده دارو در اروپا
  • عوارض جانبی و تاثیر متقابل مکمل‌ها با داروهای مصرفی
  • خطر مصرف استروئيد، براي پرورش اندامي ها
  • چطوری آسپرین مصرف کنیم که ضرر نکند
  • در ماه رمضان داروهای بیش از یک وعده را چگونه بخوریم
  • افرادی که قند خون بالا دارند بخوانند: همه نکات درمورد مکمل کروم
  • در مصرف ويتامين E احتياط كنيد!
  • احتمال افزايش سکته مغزي با مصرف آسپرين
  • با مصرف داروهای فشار خون، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهیم
  • محافظت از کبد با مصرف داروهای مربوط به آسم
  • نامعلوم بودن فواید استفاده از امگا 3 برای اختلال دو قطبی
  • دگزامتازون تزريقي،شايع‌ترين داروتجويزي دركشور
  • تاثیر داروی تمیفولو در درمان آنفلوآنزا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است