maghztomor

بیماری تومور مغزی یکسری علائم دارد که در صورت مشاهده ی آن ها به صورت طولانی مدت حتما باید به پزشک مراجعه شود.افرادی که سابقه های خانوادگی دارند و یا کسانی که با پرتوهای یونیزه کننده مانند اشعه ایکس کار می کنند و یا به نحوی با این پرتو ها در ارتباط هستند بیشتر در معرض این بیماری هستند.در ادامه به بررسی های بیشتر در مورد این بیماری میپردازیم.

علائم تومور مغزی به اندازه تومور، نوع و محل قرارگیری آن بستگی دارد

سابقه خانوادگی نیز دلیل دیگری برای بروز این بیماری است البته شاید به ندرت اتفاق بیفتد که تومورهای مغزی در یک خانواده به طور مستمر بروز می‌کند و تنها تعداد کمی هستند که چندین عضو مبتلا به تومور مغزی دارند اما در بحث سرطان‌ها ژنتیک و سابقه خانوادگی عامل بسیار مؤثری است.

مطالعات جدیدی هم وجود دارد که به دنبال پاسخ این پرسش است که آیا استفاده از تلفن همراه،‌داشتن جراحات در سر یا قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی یا میدان‌های مغناطیسی باعث ایجاد این تومورها می‌شود یا خیر که باید در این زمینه مطالعات بیشتری صورت گیرد.

علائم تومور مغزی به اندازه تومور، نوع و محل قرارگیری آن بستگی دارد علائم هنگامی بروز می‌کند که تومور بر عصب‌های یک قسمت از مغز فشار بیاورد و یا به آن صدمه بزند.
همچنین تومور ممکن است موقعی آشکار شود که مانع جریان مایع در داخل مغز شده یا حتی تجمع مایع باعث تورم مغز شود اما به طور کلی رایج‌ترین نشانه‌های تومور مغزی که باید جدی گرفته شوند، سردرد که معمولاً در اوایل صبح شدیدتر است،‌حالت تهوع و استفراغ و تغییرات در صحبت کردن، بینایی و شنوایی است.

مشکلات در تعادل و راه رفتن، عدم توانایی تمرکز، مشکلات در حافظه، تغییرات در خلق و شخصیت، حرکات پرشی و ناگهانی عضله مثل حمله عصبی یا تشنج، خواب رفتگی و سوزش در بازوها و پاها از دیگر نشانه‌های این بیماری است.

البته اغلب اوقات این علائم به علت وجود تومور مغزی نیست و برخی دیگر از مشکلات باعث آن است بنابر این اگر افراد این علائم را به کرات داشته یا با هم دارند، باید به پزشک خود مراجعه کرده و با آن مشورت کنند.

منبع: بامداد