ماست تاثیر ماست در آلزایمر آلزایمر

لبنیات های زیادی در سراسر جهان وجود دارد که یکی از مهم ترین و پرخاصیت ترین آن ها ماست است.ماست از تخمیر شیر توسط لاکتوباسیلوس بدست می آید.برای بدست آوردن ماست میتوان از هر نوع شیری استفاده کرد،ولی اغلب ماست های امروزی را با شیر گاو درست میکنند.ماست انواع گوناگونی از جمله میوه ای،خامه ای و … دارد.

محصولات لبنی علاوه بر حفظ سلامت استخوان ها و زیبایی پوست و مو می توانند مانند دارویی فوق قدرتمند مانع از بروز بیماری خاموش و تاریک آلزایمر در افراد شوند.

در جدیدترین پژوهش ها دانشمندان دریافتند سالمندانی که به طور روزانه از ماست پروبیوتیک در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند و یا سایر مواد خوراکی مانند شکلات یا پنیر حاوی باکتری های زنده و مفید برای بدن را به طور منظم می خورند کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا می شوند.
در عین حال افرادی مبتلا به آلزایمر در درجات مختلف نیز هنگامی که از ماست پروبیوتیک استفاده می کنند توانایی بیشتری در به یاد آوردن خاطرات به نسبت سایر مبتلایان دارند.
کارشناسان براین اساس اعتقاد دارند مصرف خوراکی های حاوی باکتری های مفید برای بدن می تواند به بهبود درک شناختی در انسان ها کمک کند و مانع از نابود شدن سلول های مغزی در آنها شود.
در مقاله ای که توسط روزنامه الکترونیکی دیلی میل انگلستان به چاپ رسیده است، نتایج تحقیقات دکتر محمود اسلامی ، استاد دانشگاه کاشان  ایران در خصوص تاثیر پروبیوتیک ها بر بهبود شناختی انسان ها که  در معتبرترین نشریات بین المللی به چاپ رسیده منتشر شده است، دکتر اسلامی به همراه تیم تحقیقاتی خود بر روی موش های آزمایشگاهی پژوهش انجام داده اند.
این تیم تحقیقاتی امیدوار هستند در آینده بتوانند دارویی برای درمان و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر تولید کنند که بتواند مانع از شکل گیری پلاک های آمیلوئید در مغز شود که عامل اصلی ابتلای افراد به این بیماری است. در داروی جدید دکتر اسلامی و همکارانش می کوشند تا مصرف آن دارای کمترین عوارض جانبی بر روی انسان باشد، پروبیوتیک ها برای سلامت بدن مفید هستند و می توانند نقشی اساسی در تولید دارو داشته باشند.
دکتر رزا سانچو در مرکز تحقیقات آلزایمر بریتانیا نیز اعتقاد دارد مغز از سایر قسمت های بدن جدا نیست و وضعیت بدن بر روی آن اثر می گذارد بویژه روده ها در سلامت مغز تاثیر فراوان دارند و خوردن غذاهای حاوی پروبیوتیک به سلامت مغز و جلوگیری از ابتلا به بیماری های مغزی کمک شایانی می کند.
نتایج این مطالعه در نشریه journal Frontiers in Aging Neuroscience به چاپ رسیده است.
منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 2 آذر 1395 توسط با موضوع سلامت سالمندان

پیشنهاد سردبیر

  • با موی تای به تناسب اندام برسید
  • اگر دندان مصنوعی دارید بخوانید
  • مواد غذایی نامناسب برای شام
  • چرا دانه کتان برای تقویت موها مفید است
  • سفر کردن چه تاثیری در افزایش سلامتی افراد دارد
  • شیرین بیان و جلوگیری از یک باکتری در معده
  • روش درست کنار آمدن با بیماری پسوریازیس
  • 5 نکته برای درمان آکنه اسکار
  • محبوبترین ها

  • اگر می خواهید پوستتان زیبا شود اسفناج مصرف کنید
  • قهوه دوست موها
  • در تابستان مواظب سلامت چشم‌ها و پوست اطرافش باشید
  • عمر کوتاه با این نوع تزریق
  • انواع ناراحتی و آسیب های پوست
  • چطوری زیبایی‌مان را در طی سفرهای هوایی حفظ کنیم؟
  • سرطان پوست در 10 ناحیه غیر معمول
  • بکارگیری برخی از درمان‌های طبیعی برای از بین بردن خشکی پوست
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما