آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی

گوشت پُرچرب کلسترول بد کربوهیدرات رژیم غذایی پنیر و گوشت پنیر پُرچرب LDL خون

همانطور که میدانید مصرف غذاهای چرب می تواند باعث انسداد عروق شود و خطر بیماری های قلبی و عروقی را در بدنتان افرایش میدهد برای پیشگیری از این امر لازم نیست مصرف آن ها را ترک کنید می توانید با انتخاب گوشت کم چرب و لبنیات کم چرب از بروز این مشکلات پیشگیری کنید و یزان کلسترول بد خونتان را کاهش دهید گرفتگی عروق در بروز سکته قلبی نقش زیادی  ایفا میکند.

محققان در یکی از مطالعات The American Journal of Clinical Nutrition که با همکاری چندین سازمان معتبر اروپایی و آمریکایی انجام شده است، به بررسی رژیم‌های غذایی‌ای پرداختند که پنیر پُرچرب، گوشت پُرچرب و کربوهیدرات زیادی دارند، و تاثیر آن‌ها را بر عوامل خطر قلبی-عروقی خانم‌های یائسه‌ای که دچار اضافه‌وزن هستند، بررسی کردند.
در این مطالعه از ۱۴ خانم یائسه که اضافه‌وزن داشتند، خواسته شد تا از ۳ برنامه غذایی به مدت ۲ هفته استفاده کنند: یک برنامه بر اساس مقدار زیادی پنیر پُرچرب، یک برنامه بر اساس مقدار زیادی گوشت چرب، و یک برنامه بر اساس مصرف کربوهیدرات زیاد.

در نهایت مشخص شد کلسترول تام خون و کلسترول بد یا LDL خون در بین خانم‌هایی که از هر سه این رژیم‌های غذایی استفاده کرده‌اند، مشابه است. ضمن این‌که مشخص شد میزان کلسترول خوب HDL در بین خانم‌هایی که فقط از رژیم غذایی پنیر و گوشت استفاده کرده بودند، افزایش پیدا کرده است. این محققان اعلام کردند که «به نظر می‌رسد رژیم‌های غذایی‌ای که از پنیر و گوشت پُرچرب به‌عنوان منابع اصلی اسیدهای چرب اشباع‌شده استفاده می‌کنند، نسبت به رژیم‌های غذایی مبتنی بر کربوهیدرات کم‌چرب یا پُرچرب، کم‌تر باعث گرفتگی عروق می‌‌شوند».

5 1000
ارسال شده در 3 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x