دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

salamdr_5736c0d48d3c9

برخی افراد تمایل دارند ماست را با اسفناج میل کنند آیا این همراهی می تواند در جذب آهن اسفناج تاثیری بگذاردیا خیر ؟نظر متخصصین تغذیه در این باره چیست ؟اگزالات ماده ای است که شما با مصرف محصولات لبنی دریافت می کنید و باید مراقب ترکیثب محصولات لبنی با دیگر خوراکی ها باشید و از تداخلات غذایی مضر اجتناب کنید.

این ایده که حتما باید بعضی مواد غذایی را با هم بخوریم تا به هضم بهتر دستگاه گوارش کمک کنیم، در بسیاری از موارد کاملا اشتباه و بی‌معنی است. در واقع، دانشمندان امروزه به این نتیجه رسیده‌اند که برخی ترکیب‌های غذایی برای بدن مفید هستند و بعضی از آن‌ها واقعا مضر.
یکی از این ترکیب‌های غذایی مضر، ترکیب کردن اسفناج و محصولات لبنی است. بسیاری از افراد واقعا این ترکیب را دوست دارند، اما نمی‌دانند که نباید این دو را هم با هم ترکیب کنند. کلسیم اسفناج به‌خودی‌خود تا حد خیلی کمی وارد بدن می‌شود و اگر آن را با ماست ترکیب کنید، جذب کلسیم ماست نیز کاهش پیدا می‌کند. در واقع، ترکیبات خاصی به‌نام اگزالات در اسفناج وجود دارند که با کلسیم ترکیب می‌شوند و از جذب کلسیم به بدن جلوگیری می‌کنند.
%d9%85%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d9%81%d9%86%d8%a7%d8%ac-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d8%a8-%d9%86%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af

اگر رژیم غذایی گیاهی دارید یا اگر دوره یائسگی را می‌گذرانید یا اگر می‌خواهید کلسیم کافی به بدن‌تان برسانید، بهتر است از ترکیب کردن محصولات لبنی با مواد غذایی خاصی که اگزالات زیادی دارند، پرهیز کنید. لازم است بدانید که اسفناج، چغندر، تره فرنگی و جعفری حاوی اگزالات زیادی هستند. متخصصان توصیه می‌کنند که به‌جای ماست، شیر نارگیل را با اسفناج ترکیب کنید که درنهایت غذای بهتری را برای شما فراهم می‌کند.

a03842932114102a
5 1000
ارسال شده در 3 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x