مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

salamdr_57c5350d56b72

از فایده های تغذیه ای اشپل ماهی چه میزان اطلاع دارید این نوع خوراکی چه ارزش تغذیه ای دارد کالری و پروتئین آن چه میزان است ؟اشپل ماهی سفید و ماهی سالمون و دیگر ماهی ها چه تفاوتی از نظر خواص و مواد معدنی دارند نظر متخصصین تغذیه در این باره چیست ؟چربی اشباع این ماده خوراکی چه میزان است ؟پیشنهاد می کنیم حداقل هفته ای 2 ار ماهی میل کنید و از فایده های آن بهره مند شوید .

اشپلِ ماهی (تخم ماهی) دارای اندازه‌ها، رنگ‌ها و انواع مختلفی است. مثلا خاویار از نوعی ماهی به‌نام اوزون‌برون به دست می‌آید که در سرتاسر جهان یافت می‌شود، اما بیشتر از هر جایی در دریای خزر و رودخانه اورال وجود دارد. اشپل‌های بزرگ و نارنجی خاصی که در رستوران‌های ژاپنی مورد استفاده قرار می‌گیرند، ایکورا نام دارند و نوعی خاویار هستند.
هر ۲۸ گرم از اشپلِ سالمون دریایی حاوی ۷۰ کالری، ۴ گرم چربی، ۹ گرم پروتئین و ۲.۵ گرم کربوهیدرات است. فقط یک گرم از چربی‌های این اشپل را چربی‌های اشباع تشکیل می‌دهند و باقی چربی‌های آن از نوع اسیدهای چرب غیراشباع است. خاویار سیاه نیز از نظر مشخصات تغذیه‌ای به اشپلِ سالمون دریایی نزدیک است و هر ۲۸ گرم آن این‌طور ارزیابی می‌شود: ۷۴ کالری، ۵ گرم چربی، ۷ گرم پروتئین و یک گرم کربوهیدرات. تقریبا یک گرم از چربی‌های خاویار سیاه هم از چربی‌های اشباع تشکیل شده است.

البته نباید از یاد برد که اشپلِ ماهی سفید نسبت به انواع دیگر اشپل واقعا متفاوت به حساب می‌آید. هر ۲۸ گرم از اشپل ماهی سفید حاوی ۲۹ کالری است، در حالی که کمتر از یک گرم چربی، ۴ گرم پروتئین و ۱.۵ گرم کربوهیدرات دارد. ضمنا، کمتر از ۰.۲ گرم از کل چربی‌های آن را چربی‌های اشباع تشکیل می‌دهند.

a044163311294102a

  • ارزش تغذیه‌ای اشپلِ ماهی

اشپلِ ماهی حاوی مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا-۳ از نوع ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DPA) است و به‌عنوان یکی از بهترین منابع ویتامین B۱۲ شناخته می‌شود.

اسیدهای چرب امگا-۳ برای عملکرد مطلوب مغز و سلامت قلب حیاتی هستند، و به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند. ویتامین B۱۲ نیز نقش مهمی در عملکرد مطلوب مغز دارد و در تبدیل کردن غذا به انرژی نقش مهمی ایفا می‌کند.

هر ۲۸ گرم از اشپلِ ماهی سالمون حاوی ۱۰۹۶ میلی‌گرم (بیش از یک گرم) از اسیدهای چرب امگا-۳ است که ۴۳۸ میلی‌گرم آن از نوع EPA و ۵۱۴ میلی‌گرم آن از نوع DPA تشکیل می‌شود. اهمیت این میزان از امگا-۳ موجود در اشپل ماهی زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم انجمن قلب آمریکا به همه افراد توصیه می‌کند تا روزانه یک گرم امگا-۳ دریافت کنند. علاوه بر این، هر ۲۸ گرم از خاویار ماهی سفید نیز حاوی ۱۵.۸ میکروگرم از ویتامین B۱۲ است که ۲۶۳ درصد از نیاز روزانه بدن این ویتامین مهم را برطرف می‌سازد.

10826_296

تخم ماهی دقیقا مثل تخم مرغ، مقدار زیادی کلسترول دارد. هر ۲۸ گرم از خاویار سیاه دارای ۱۶۵ میلی‌گرم کلسترول است، درحالی که افراد سالم در طول روز نباید بیش از ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول دریافت کنند. رژیم غذایی با کلسترول بالا، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

مشکل دیگر اشپلِ ماهی، سدیم آن است. هر ۲۸ گرم از خاویار سیاه حاوی ۴۲۰ میلی‌گرم سدیم است، درحالی که هیچ فردی نباید روزانه بیشتر از ۲۳۰۰ میلی‌گرم سدیم مصرف کند. به همین دلیل بهتر است که از خاویار ماهی سفید استفاده کنید، چون میزان سدیم در هر ۲۸ گرم آن به ۴۵ میلی‌گرم می‌رسد.

 

5 1000
ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x