salamdr_565160f9bc503

برای شما هم تا کنون پیش آمده که فکر غذایی به سرتان بزند و دائم به خوردن آن غذا فکر کنید گاهی اوقات ممکن است گرسنه نباشید اما هوس خورن نوعی خوراکی به سرتان بزند احساس گرسنگی و هوس غذایی ناگهانی ناشی از چه عواملی در بدن پدید می آید با چه روش هایی می توانیم این هوس را از بین ببریم راه درمان این تمایلات غذایی ناگهانی چیست ؟

اگر شب گذشته را خیلی بد خوابیده‌اید، احتمالا روز بعد می‌خواهید از هر غذایی که دست‌تان به آن می‌رسد بخورید! وقتی که خسته‌اید بیشتر احتمال دارد که هوس خوردن کربوهیدرات و مواد قندی کنید تا حال بهتری داشته باشید. ضمنا وقتی شب گذشته را بد خوابیده باشید، روز بعدی عموما احساس گرسنگی بیشتری خواهید کرد، چون سطح هورمون‌هایی مثل لپتین و گرلین که وضعیت گرسنگی را کنترل می‌کنند، شدیدا دچار کاهش می‌شوند.
در واقع، در یکی از مطالعات Mayo Clinic مشخص شد کسانی که ۸۰ دقیقه کمتر از زمان همیشگی‌شان می‌خوابند، روز بعدی تا ۵۵۰ کالری بیشتر از حد عادی غذا می‌خورند.
اگرچه می‌دانید که دلیل تمایل شدید خانم‌ها به خوردن خوراکی‌های پُرنمک یا چیپس‌های سرکه‌ای، در روزهای قبل از شروع قاعدگی، همان تغییرات هورمونی است، اما یکی از مطالعات دانشگاه پنسیوانیا نتایج تازه‌ای را درباره این موضوع نشان می‌دهد.
در این مطالعه مشخص شد خانم‌هایی که بیشترین میزان هوس‌های مرتبط با سندرم پیش از قاعدگی (PMS) را دارند، بیشتر احتمال دارد که بعد از خوردن خوراکی‌هایی که هوس می‌کنند، با مشکلات مربوط به تصویرسازی از بدن خودشان مثل اختلال‌های مربوط به خوردن و احساس گناه مواجه شوند.

نویسندگان این مطالعه این فرضیه را طرح می‌کنند: آن دسته از خانم‌هایی که شدیدا سعی می‌کنند کالری‌های روزانه‌شان را محدود کنند، هوس‌های شدیدتری را در دوره‌های قاعدگی تجربه می‌کنند، چون بدن‌شان سعی می‌کند غذا نخوردن‌های قبلی را جبران کند.