7-reasons-your-face-could-be-swollen

از خواب بیدار می شوید؛ شبیه یک ماهی پف کرده شده اید! شاید به دلیل اضافه وزن شما باشد که صورت شما از حالت معمولی بیشتر پف کرده است. در اینجا دلایل تعجب آوری برای این که صورت شما پف می کند بیان شده است.

روزالین استوارت استادیار دانشگاه جانزهاپکینز می گوید: وزن یکی از علت های اصلی پف صورت است و اما چه کاری باید در مورد آن انجام داد.

عفونت سینوس:
اگر فضاهای پر شده از هوا، میان چشم ها و عقب پیشانی و بینی و استخوان های گونه، ملتهب یا عفونی شود، توسط مخاطی مسدود می شوند و باعث درد در اطراف چشم می شوند. همچنین ترشحات زرد مایل به سبزی از بینی خارج شده و صورت شروع به تورم می کند.
اکثر این عفونت ها با استراحت و نوشیدن مقدار زیادی مایعات و خوردن آنتی هیستامین بهبود می یابد.

آبسه ی دندان:
یک دندان ترک خورده و یا یک حفره ی پر نشده ی دندانی باعث حرکت به سمت ریشه ی دندان و در نتیجه عفونت می شود. این عفونت ها باعث تورم در اطراف دندان یا لثه می شوند. در این مواقع دندان پزشکان آنتی بیوتیک تجویز می کنند. همچنین عصب کشی، شستشو با آب نمک و یا استفاده از مسکن OTC می تواند باعث بهبودی شما شود.

سندروم کوشینگ:
شما ممکن است کورتیزول را به عنوان بدترین هورمون استرس بشناسید. اما این ماده به تنظیم فشار خون و قند کمک می کند و هنگامی که به وسیله ی ترشح آدرنالین، بیش از حد پمپاژ شود، باعث سندروم کوشینگ می شود که این در مورد زنان 3 برابر بیشتر از مردان است. از نشانه های آن ایجاد هاله ای کبود رنگ در اطراف صورت و ضخیم تر شدن موهای بدن است و از طریق تجویز دارو و عمل جراحی قابل درمان است.

آلرژی:
آلرژی می تواند واکنش به هر چیزی مانند مواد غذایی گرده و یا دارو باشدکه می تواند موجب قرمزی چشم التهاب در اطراف چشم و بینی شود.
افرادی که مضطرب و آشفته هستند بیشتر مستعد آلرژی می باشند.

سلولیت:
سلولیت عفونت باکتریایی پوست است که می تواند باعث تورم و قرمزی روی صورت یا هر جای دیگری از بدن شود. در صورت عدم درمان، توسعه ی تورم می تواند کشنده باشد.

اوریون:
این بیماری بسیار مسری است و اغلب با نشانه هایی چون تب، سردرد و درد عضلانی همراه است. اگر این علائم را داشتید با انجام یک تست خون یا نمونه گیری از بزاق دهان می توانید از وجود یا عدم این بیماری اطمینان پیدا کنید. در صورت وجود بیماری تا دو هفته برای درمان باید صبر کنید.

تیروئید:
غده ی پروانه ای شکل در زیر گلو که هورمون تنظیم کننده ی سوخت و ساز و درجه حرارت بدن را به سایر قسمت ها ارسال می کند. تغییرات متابولیکی و تولید کم هورمون، باعث بزرگ تر شدن آن می شود و احساس ضعف و کاهش دمای بدن را به دنبال دارد و در نتیجه باعث خشکی پوست می شود. از طریق آزمایش خون می توان به آن پی برد و دارو را برای بهبودی این بیماری مصرف نمود.

در این باره بیشتر بخوانید: عوامل مختلف ورم صورت