دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه

نشانگرهای تغذیه فرآورده های غذایی چراغ راهنمای خوراکی ها اصول بهداشتی اسید چرب ترانس

به منظور آشنایی بیشتر مردم با محصولات سالم ،کم خطر و پر خطر و افزایش قدرت تصمیم گیری مردم برای خرید محصولات سالم غذایی برپسب یا نشانگر تغذیه ای بر روی محصولات نصب خواهد شد که سطح دانش سلامت مردم را افزایش دهد.دکتر رسول دیناروند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: تقریبا 70 درصد فرآورده های غذایی تولید شده در کشور تا پایان شهریور ماه امسال، برچسب یا نشانگر تغذیه ای را داشتند و انتظار ما این است برخی استان هایی که در این زمینه عقب هستند، زودتر این کار را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه نشانگرهای تغذیه ای در برخی استان ها فقط روی 50 درصد فرآورده های غذایی نصب شده که به آنها (شرکت های تولیدکننده آن استان ها) تذکر داده ایم تا سریع تر حرکت کنند .
وی یادآور شد: نشانگرهای تغذیه ای در برخی استان ها روی صد در صد فرآورده های غذایی نصب شده و این کار هزینه سنگینی برای کشور و تولیدکنندگان داشته که البته نتیجه این هزینه ها باید در نحوه مصرف مردم منعکس شود.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مردم باید در مصرف فرآورده های غذایی به نشانگرهای تغذیه ای توجه داشته و مراقب باشند که اگر میزان شکر یا نمک روی برچسب نصب شده روی محصول به رنگ قرمز بود باید در مصرف آن اصول بهداشتی را رعایت کنند.
دیناروند تاکید کرد: هدف نصب نشانگرهای تغذیه ای روی فرآورده های غذایی ، دادن قدرت تصمیم گیری به مردم برای ارتقای سطح سلامت خودشان است که با اطلاع رسانی های زیاد در جامعه ، قابل دستیابی خواهد بود.
گفتنی است با نصب نشانگرهای تغذیه ای روی فرآورده های غذایی، مردم بر اساس رنگ های قرمز، زرد یا نارنجی و سبز که روی برچسب های انواع این محصولات نصب شده ، می توانند برای سلامت خود تصمیم گیری کنند.
رنگ های مشخص شده روی برچسب های محصولات غذایی، میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس خوراکی را برای مردم مشخص می کند.
رنگ قرمز نشان‌دهنده آن است که فرد باید در مصرف آن فرآورده یا خوراکی مراقبت کند. رنگ زرد یا نارنجی نشانه هشدار است و رنگ سبز هم یعنی اینکه این خوراکی مطلوب است و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد.
همچنین نشانگرهای تغذیه ای علاوه بر داشتن اطلاعات یاد شده، تاریخ تولید، انقضا و سری ساخت محصول را نیز نشان می دهد که در صورت عدم صحت یا نبود برچسب اصالت و کد 16 رقمی، محصول مورد تائید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست و قاچاق یا غیر مجاز به شمار می آید.

منبع/ایرنا

5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x