حیدرعظمایی پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه چهار مغز بهترین پروتئین گیاهی است؛ اظهار داشت: ترکیب مغز بادام، گردو، فندق و پسته همراه با سیب، لیمو ترش، عسل و آب تامین کننده تمامی نیازهای جسمی انسان است. این ترکیب حاوی املاح، پروتئین و فسفر، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین A، EوC است و نیازهای مغز، قلب، دستگاه گوارش و استخوان ها را برآورده می کند.

این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: گردو طبع گرم و خشکی دارد و سرشار از امگا3 است که این اسید چرب غذای اصلی مغز محسوب می شود، همچنین منبع غنی از عناصری مانند پروتئین، منگنز، مس و آهن است.

عظمایی با بیان اینکه گردو حاوی انواع ویتامین های B1، B2، B3، B5 وB6 است یادآور شد: صد گرم از این مغز 654 کالری انرژی دارد. همچنین گردو سرشار از چربی های غیر اشباع است و سبب از بین رفتن چربی مضر LDL و افزایش چربی مفید HDL می شود.

وی افزود: از انجایی که گردو حاوی آنتی اکسیدان است موجب محافظت و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین به خاطر وجود پروتئین و فسفر سبب تقویت حافظه می شود بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون مفید است. این مغز حاوی اسید آلفالینولئیک و یک نوع اسید چرب گیاهی امگا3 است که افراد را در برابر حملات قلب مصون نگه می دارد و از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند.

این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف گردو در زنان باردار منجر به تقویت هوش جنین می شود؛ تصریح کرد: ترکیب پنیر گوسفندی محلی همراه با گردو، پونه و چند عدد خرما به عنوان وعده شام، بهترین غذا برای مبتلایان به پوکی استخوان محسوب می شود، زیرا حاوی پروتئین، کلسیم و ویتامین 3D است.

عظمایی مقدار مجاز مصرف گردو را روزانه بین چهار تا پنج عدد دانست و بیان کرد: مصرف بیش از حد این مغز سبب ورم لوزه و زخم دهان می شود که درصورت بروز این عوارض استفاده از مواد غذایی ترش مانند انار، سرکه یا سکنجبین توصیه می شود.

وی عنوان کرد: افرادی که ناراحتی حاد گوارشی مانند مشکلات کبدی یا زخم شدید معده دارند باید در مصرف گردو احتیاط کنند. مصرف یک قاشق مرباخوری قبل از هر وعده غذایی ترکیب چهارمغز همراه با عسل و تخم زردک، شاهی و پیاز و ادویه جات گرم مانند زنجبیل، دارچین سبب تقویت هورمون های جنسی مردانه و کاهش درد و التهابات مفاصل می شود، همچنین از آنجایی که پنیر برای جذب احتیاج به پروتئین و فسفر دارد بنابراین افراد باید پنیر را همراه با گردو که سرشار از این مواد مغذی است، مصرف کنند.

منبع: سلامت نیوز

 

 

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت ورزش برای دیابت
  • بدنی پر آب با آب های طعم دار
  • کار زیاد با رایانه و بیماری های خطرناک چشمی
  • تاثیر استدلال در رفتار و کردار
  • افزایش حافظه سالمندان با فعالیت بدنی هوازی منظم
  • 10 ماده گیاهی موثر برای رفع بوی عرق
  • از روغن پالم چه می دانید
  • با این راهکارها به سرعت لاغر شوید
  • محبوبترین ها

  • درمان فراموشی در طب سنتی / تقویت حافظه
  • دریافت پروبیوتیک ها از این منابع
  • درمان و رفع نازایی با برخی روش های تغذیه ای
  • برای سم‌ زدایی بدن این برنامه نه روزه مفید است
  • این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
  • در تابستان خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید
  • با نوشیدن یک نوشابه چه اتفاقی در بدن شما می افتد؟
  • در بيماران مبتلا به سندرم روده كوتاه اصول غذا خوردن چگونه است؟
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما