دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
food
استفاده از مواد غذایی مقوی و سالم برای تمام افراد در همه ی گروه های سنی لازم است.در دنیای امروز مواد غذایی هم از بالارفتن قیمت ها بی بهره نمانده اند و برای خرید هر ماده غذایی لازم است پول زیادی پرداخت نماییم.اما برخی از مواد غذایی با وجود داشتن قیمت مناسب و ارزان ارزش غذایی بالایی هم دارند.در این مطلب قصد داریم شما را با 15 ماده غذایی با ارزش و ارزان که خواص زیادی برای بدن دارند آشنا نماییم.

کنسرو قزل آلا:
ماهی قزل آلا یکی از بهترین منابع برای داشتن مغز و قلبی سالم است. این ماده سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت انسان بسیار مفید خواهد بود. استفاده از تن ماهی قزل آلا به شما کمک می‌کند نیازی به خرید ماهی گران قیمت نداشته باشید و بتوانید بدون پخت ماهی و ایجاد بوی بدن در آشپزخانه، از فواید آن بهره مند شوید. شما می‌توانید از تن ماهی قزل آلا برای تهیه سالاد نیز استفاده کنید.

گلابی یک ماده سالم و موثر برای بدن است

جوی پرک:
جوی پرک حاوی فیبرهای قابل حل است که کلسترول و قند خون را کاهش می‌دهد. شما می‌توانید جوی پخته شده را به همراه میوه‌ها و ماست یونانی مصرف کنید. همچنین استفاده از جو به همراه شیر یک صبحانه عالی محسوب می‌شود.

توفو:
توفو قیمت زیادی ندارد اما سرشار از پروتئین است و منبع عالی از کلسیم و پتاسیم محسوب می‌شود. این ماده جایگزین عالی برای گوشت است و می‌توان آن را با مواد دیگری مصرف کرد. شما می‌توانید توفو را با مواد مختلفی مزه‌دار کنید.

قارچ دکمه‌ای سفید:
همه قارچ‌ها باعث سلامت بدن می‌شود و می توان آن ها را در غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار داد. این مواد حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین D هستند و نقش بسیار مهمی در جلوگیری از سرطان پروستات و ابتلا به دیابت نوع ۲ بازی می‌کنند.

گلابی:
گلابی یک ماده سالم و موثر برای بدن است. یک گلابی متوسط تقریبا ۱۰۰ کالری و ۶ گرم فیبر دارد و منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C است.

گوجه فرنگی کنسروی:
زمانی که صحبت از میوه و سبزیجات به میان می‌آید، به نظر استفاده از مواد تازه بهترین انتخاب است اما گوجه فرنگی کنسروی دارای مزایای بیشتری برای سلامتی است. زیرا این ماده پخته شده است و بدن شما می‌تواند لیکوپن بیشتری جذب کند. برای جذب بهتر لیکوپن شما می‌توانید روی گوجه فرنگی روغن زیتون بریزید.

نخود تفت داده شده:
نخود تفت داده شده یک ماده سرشار از فیبر و پروتئین است. شما می‌توانید نخود را در روغن زیتون و با ادویه جات مورد علاقه خود تفت دهید.

هویج:
هویج سرشار از فیبر است و منبع عالی از ویتامین A و بتاکاروتن می‌باشد.این مواد برای سلامت چشم و پوست بسیار ضروری است.

تخم مرغ:
علاوه بر مصرف مواد غذایی گیاهی بهتر است از تخم مرغ نیز استفاده کنید. این ماده سرشار از پروتئین و لوتئین است.

دانه ذرت بو داده:
شما می‌توانید ذرت را در منزل تهیه کنید. ذرت یک غلات سبوس دار محسوب می‌شود و کالری اندکی وارد بدن خواهد کرد.

نخود فرنگی منجمد:
نخود فرنگی نیز همانند لوبیا جزو حبوبات محسوب می‌شود و دارای پروتئین و فیبر است. نخود فرنگی منجمد برای نگهداری ایده‌آل است زیرا خراب نمی‌شود.

بادام زمینی:

همه ما می‌دانیم که بادام زمینی منبع خوبی از چربی‌های مفید است. کنترل پروتئین این ماده بسیار آسان است.

عدس خشک:
عدس منبع خوبی از پروتئین، پتاسیم و فیبر است.بر خلاف سایر حبوبات خشک شده، عدس به سرعت می‌پزد.

کنسرو لوبیای سیاه:
این لوبیا نه تنها زیاد گران قیمت نیست بلکه از قبل پخته شده است. یک پیمانه از لوبیای سیاه حاوی ۱۵ گرم از پروتئین و فیبر است و منبع عالی از تیامین، فولات ، آهن و منیزیم محسوب می‌شود. این ماده سرشار از پتاسیم، روی و مس است. بهتر است از کنسروهایی استفاده کنید که نمک زیادی نداشته باشد.

جعفری تازه:
شما می‌توانید از جعفری تازه در سالادها و سوپ‌های خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید جعفری را به همراه کمی سیر، گوجه فرنگی، آب لیموی تازه و نمک داخل غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید. این یک تبوله ساده و مقوی است.جعفری کالری اندکی دارد و سرشار از فیبر است. این ماده حاوی پتاسیم و ویتامین C نیز هست.

منبع: بامداد

 

 

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x