دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست

meat

امروزه افراد زیادی به رژیم های گیاه خواری روی آورده اند و از مصرف گوشت خودداری می کنند.این در حالی است که برخی دیگر از افراد حتی نمی توانند به نخوردن گوشت فکر کنند.اما واقعا از نظر علمی و پزشکی کدام مورد صحیح است؟خوردن و یا نخوردن گوشت؟برای یافتن پاسخ این پرسش با ما همراه باشید.

گزارش بر اساس تحقیقات ۲۰ ساله در مورد پتانسیل عامل سرطان در ۲ گروه طرفداران گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده انجام شده بود. گوشت قرمز شامل همه انواع گوشت از جمله گوشت گاو، بره، گوساله، گوسفند، خوک و اسب می‌شود. گوشت فرآوری شده شامل گوشتی است که فرآیندهای نمک‌زنی، نگه‌داری، دودزنی و تخمیر بر روی آن انجام شده و دیگر به صورت طبیعی نیست. از جمله گوشت‌های فرآوری شده می‌توان به سوسیس، هات داگ، گوشت کنسرو شده، گوشت دودی، همبرگر و غیره اشاره کرد.

مصرف منظم گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده ارتباط مستقیم دارد

زیاده روی در مصرف گوشت چه عوارضی دارد و کاهش مصرف چه فوایدی دارد؟
بر اساس تحقیقات، مصرف منظم گوشت‌های فرآوری شده با سرطان روده ارتباط مستقیم دارد. مصرف روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را در شخص بالا می‌برد. پیش‌تر از این محققان اثبات کرده بودند که مصرف گوشت‌های فرآوری شده به تنهایی سرطان زا نیستند. خطر سرطان زمانی بالاتر می‌رود که شخص از همه نوع گوشت قرمز و فرآوری شده استفاده کند.

در حالی‌که فواید تغذیه‌ایی گوشت قرمز قابل توجه هستند، خطرهای سلامتی برای شخصی که مرتباً گوشت قرمز مصرف می‌کند از فواید آن مهم‌تر است. وقتی پای سلامتی و تغذیه در میان است باید بهترین تصمیم را بگیرید. با ما همراه شوید تا بدانید وقتی تصمیم به قطع مصرف گوشت در رژیم غذایی را دارید، باید بدانید بدن شما چطور تخت تأثیر این موضوع قرار می‌گیرد.

۱- ارتقای سلامتی قلب
التهاب، مکانیزم واکنش دفاعی بدن در مقابل حمله میکروارگانیزم‌ها و ویروس‌هایی است که موجب بیماری می‌شوند. به هرحال، غذاهایی مثل گوشت التهاب‌آور هستند و ممکن است موجب تداوم التهاب شوند. تداوم التهاب دلیل بسیاری از بیماری‌ها مثل بیماری قلبی است.

Neu5Gc  یک مولکول است که در بدن تولید نشده و در گوشت قرمز یافت می‌شود. بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، وقتی شما گوشت قرمز مصرف می‌کنید، بدن شما با فعال سازی التهاب به عنوان پاسخ سیستم ایمنی به این مولکول خارجی پاسخ می‌دهد. با مصرف منظم گوشت قرمز بدن مرتباً با تداوم التهاب به این موضوع پاسخ می‌دهد.

همچنین بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۳، گوشت قرمز ترکیبی به نام ال-کارنتین (L-carnitine) دارد، زمانی‌که این ترکیب با باکتری روده واکنش نشان دهد موجب بسته شدن رگ‌های خونی می‌شود. رگ‌های خونی مسدود شده یکی از عوامل بیماری‌های قلبی عروقی وابسته به مرگ است. از طرف دیگر، رژیم غذایی گیاهی عمدتاً ضد التهاب هستند و موجب سلامتی قلب می‌شوند.

۲- دوری از خطر ابتلا به سرطان
تورم یکی از دلایل بیماری‌هایی که موجب مرگ می‌شوند از جمله سرطان است. تحقیقات اخیر رابطه بین افزایش خطر ابتلا به سرطان و مصرف گوشت قرمز را اثبات کرده‌اند. بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت زیاد با شیوع سرطان روده (سرطان روده بزرگ، راست روده و شکم) ارتباط دارد.

وقتی گوشت با درجه حرارت بالا پخته یا دودی می‌شود، باعث آزاد سازی مواد شیمیایی می‌شود که DNA انسان را تغییر داده و آن‌ها را مستعد ابتلا به سرطان می‌کند. رژیم غذایی گیاهی چنین مشکلات و پیامدهایی را در بر ندارد. گیاه خواران نسبت به گوشت خواران کمتر مستعد و در خطر ابتلا به سرطان هستند.

تغییر رژیم غذایی از گوشت به گیاه، تولید و ترشح اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی را کاهش داده و متعاقباً موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده می‌شود. اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی جزو عوامل خطرناک ابتلا به سرطان روده هستند.

۳- فرصت زندگی طولانی‌تر
بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۳ در مورد الگوی زندگی افراد گیاه‌خوار و گوشت‌خوار، محققان دریافتند افراد گیاه‌خوار زندگی طولانی‌تری نسبت به افراد گوشت خوار دارند. براساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۲، افرادی که بیشتر گوشت قرمز مصرف کرده بودند زودتر به سرطان و مرگ دچار شده بودند.

۴- کاهش وزن
تغییر رژیم غذایی از گوشت به رژیم کم کالری گیاهی موجب شروع فرایند کاهش وزن در تمامی افراد می‌شود. بر اساس نتایج تحقیقی در سال ۲۰۰۷ مشخص شد، رژیم غذایی کاملاً گیاهی با کاهش وزن افراد دارای اضافه وزن در طول دوره یک الی دو ساله رژیم گیاهی مرتبط است. رژیم گیاهی غنی از فیبر است و فیبر با شاخص توده بدنی پایین و وزن ارتباط مستقیم دارد. غذاهای گیاهی در مواد مغذی غنی‌تر و در کالری پایین‌تر از غذاهای گوشتی هستند.

۵- جلوگیری از دیابت
مقاومت به انسولین شرایطی است که بدن شروع به مقابله با انسولین می‌کند. انسولین هورمونی است که سطح بالای قند خون را کنترل می‌کند. افزایش وزن به خصوص در ناحیه شکم با توسعه دیابت مرتبط است. رژیم کم کالری گیاهی موجب کنترل وزن و تنظیم حساسیت انسولین در بیماران دیابتی می‌شود.

گوشت قرمز به خصوص نوع فرآوری شده شامل مقدار زیادی سدیم، نیترات و نیتریت است. همه این مواد از طریق جلوگیری از فعالیت سلول‌های بتا مسئول تولید انسولین، حساسیت انسولین را بالا می برند. غذاهای گیاهی خطر دیابت را کاهش می‌دهند.

۶- کنترل فشار خون
براساس نتیجه یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، گوشت قرمز با فشار خون بالا ارتباط مستقیم دارد. وقتی باکتری‌های روده گوشت قرمز را تجزیه می‌کنند ترکیبی به نام trimethylamine-N-oxide آزاد شده که موجب بالا رفتن فشار خون می‌شود. علاوه بر این، گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده و سدیم است که موجب مسدود شدن رگ‌های خونی و باعث بالا رفتن فشار خون می‌شود. یک تحقیق در سال ۲۰۱۴ ارتباط رژیم غذایی گیاهی و فشار خون پایین را به اثبات رساند.

۷- خلاص شدن از دردهای روماتیسم مفاصل
تحقیقات نشان داده‌اند، رژیم های غذایی مخصوص می‌تواند باعث بهبود و تغییر میکروارگانیسم‌هایی شود که در کاهش درد روماتیسم مفاصل نقش اساسی دارند. بیمارانی که روماتیسم متوسط تا شدید دارند با تغییر رژیم غذایی خود به رژیم گیاهی کم کالری کاهش معنادار علائم روماتیسم و درد را گزارش کردند.

۸– بهبود جوش‌های بدن
گوشت منبع غنی از ویتامین B12 است. افزایش این ویتامین می‌تواند موجب بروز جوش و آکنه شود. بر اساس نتایج تحقیقات، منفذهای پوست در افرادی که دچار آکنه شده نسبت به دیگران متفاوت است و همچنین تزریق این ویتامین موجب بروز جوش در بدن می‌شود. بنابراین چون مواد گوشتی غنی از ویتامین B12 هستند، مصرف زیاد مواد گوشتی ممکن است موجب بروز جوش بر روی پوست شود.

منبع: خبرپو

 

5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی