مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

1066611_772

این کیک به همراه پنیر و مرغ تقریبا مزه ای شبیه پیتزای مرغ میدهد با این تفاوت که با خمیرپیتزا تهیه نمی شود و مواد اولیه کیک برای تهیه آن استفاده می شوند از خامه ،کره ،مرغ،پنیر چدار،شکر ،آرد و بیکینگ پودر برای تهیه این غذا استفاده می شود پیشنهاد می کنیم در ادامه با نحوه تهیه این غذای لذیذ آشنا شوید.

 در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.

مواد لازم:

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) 1 پیمانه
  • مرغ (سینه (یا کالباس))  دو قطعه
  • پیازچه 1 سوم پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

حال کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید.

 نکات:
1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.
5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x