موادلازم برای کیک مرغ پنیری کیک مرغ پنیری عکس کیک مرغ پنیری روش تهیه کیک مرغ پنیری

این کیک به همراه پنیر و مرغ تقریبا مزه ای شبیه پیتزای مرغ میدهد با این تفاوت که با خمیرپیتزا تهیه نمی شود و مواد اولیه کیک برای تهیه آن استفاده می شوند از خامه ،کره ،مرغ،پنیر چدار،شکر ،آرد و بیکینگ پودر برای تهیه این غذا استفاده می شود پیشنهاد می کنیم در ادامه با نحوه تهیه این غذای لذیذ آشنا شوید.

 در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.

مواد لازم:

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) 1 پیمانه
  • مرغ (سینه (یا کالباس))  دو قطعه
  • پیازچه 1 سوم پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

حال کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید.

 نکات:
1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هفت خاصیت مفید روانی روزه داری برای انسان
  • لکنت زبان بچه و درمانش در خانه
  • دستور ویژه تهیه فسنجون با گوشت اردک
  • محدودیت ورزش کردن برای این زنان
  • سالاد اسفناج و گندم
  • خارش پوست سر را درخانه بدون دارو درمان کنید
  • نظریه پیاژه درباره مراحل رشد کودکان
  • افراد روزه دار چقدر بخوابند
  • آنفلوانزا در خانم های حامله
  • چه زمانی میگوئیم کسی مبتلا به سندرم عدم حساسیت به آندروژن شده است
  • علت ترشحات بدبوی واژن
  • منابع دریافت ویتامین ب 3
  • مژه هایی زیبا و پرپشت با خط چشم نامرئی
  • رایج ترین و بهترین شیوه های درمانی در منزل
  • مکانیزم های دفاعی و شخص افسرده
  • محبوبترین ها

  • 12 حقیقت باور نکردنی درمورد قلب انسان
  • بیمه شدن بدن در برابر بیماری ها با ویتامین دی
  • از پین چطوری مراقبت کنیم
  • خطرات پاییز برای سلامتی
  • به روایت تصاویر تاریخچه اندوسکوپی را مرور میکنیم
  • راهنمای انتخاب وزنه و دمبل با وزن مناسب
  • یک زندگی زناشویی موفق
  • مشکلات در حافظه با چاقی
  • استرس روی تیروئید تاثیرات مختلفی خواهد گذاشت
  • درمان های مختلف با حجامت
  • 6 روشی که هنگام کار با کامپیوتر باید رعایت کنید تا سالم بمانید
  • کاربرد اندازه گیری منیزیم و فسفر
  • مکانیسمی برای تنظیم دوباره ساعت بیولوژیک بدن
  • امراض ناشی از آلودگی هوا
  • تنفس بهتر و تاثیرات مثبت آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است