موادلازم برای کیک مرغ پنیری کیک مرغ پنیری عکس کیک مرغ پنیری روش تهیه کیک مرغ پنیری

این کیک به همراه پنیر و مرغ تقریبا مزه ای شبیه پیتزای مرغ میدهد با این تفاوت که با خمیرپیتزا تهیه نمی شود و مواد اولیه کیک برای تهیه آن استفاده می شوند از خامه ،کره ،مرغ،پنیر چدار،شکر ،آرد و بیکینگ پودر برای تهیه این غذا استفاده می شود پیشنهاد می کنیم در ادامه با نحوه تهیه این غذای لذیذ آشنا شوید.

 در این مطلب طرز تهیه کیک مرغ پنیری را به شما آموزش می دهیم. این یک غذای متفاوت است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را درست کنید.

مواد لازم:

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • خامه 3 چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
  • کره (خرد شده) 1 پیمانه
  • مرغ (سینه (یا کالباس))  دو قطعه
  • پیازچه 1 سوم پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ) را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود. سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید. پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

حال کیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر بپزید.

 نکات:
1) در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید.
2) ممکن است کیک شما تا 2 یا 3 بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
3) در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
4) این کیک را با گوشت هم میتوان پخت.

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 156 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن با صبحانه کم کالری یا پرکالری؟
  • اختراعی برای ترمیم گوشی های در آب افتاده
  • هورمون درمانی ریسک سرطان سینه را بالاتر می برد
  • مواردی در ارتباط با سرم تزریق کردن
  • ذخیره انرژی برق منزل با این کارها
  • عصاره کبد چه نوع عصاره ای است؟
  • راز هایی در مورد خواص میگو و طبخ آن
  • لنز کرایه ای ممکن است کورتان کند
  • محبوبترین ها

  • آیا نوزادان نیز دچار گلوکوم می شوند؟
  • عارضه ها و اختلالات رایج برای چشم
  • حالت چشم ها می تواند آشکار کننده بیماری ها باشد
  • رایج ترین بیماری های پلک را می شناسید
  • نظریاتی در ارتباط با آسیب عصب بینایی بعلت افزایش فشار چشم
  • با معاینه چشمانتان بیماری های خود را تشخیص دهید
  • اهمیت درمان به موقع مشکلات و اختلالات بینایی
  • خود مراقبتی بیمار مبتلا به کنده گی شبکیه
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما