کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
 نان سفید معمولی موادلازم برای تهیه نان سفید معمولی روش طبخ نان سفید معمولی آموزش تهیه نان سفید معمولی
این نان به صورت خانگی و به راحتی تهیه می شود این مطلب برای افرادی که تمایل دارند نان تازه میل کنند و تهیه نان را در خانه تجربه کنند بسیار مفید است امروز می خواهیم شما را با فوت و فن طبخ نانواها آشنا کنیم بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید و بدانید نانی که میل می کنید چگونه تهیه می شود.

 من خودم عاشق نان خانگی هستم لذت درست کردنش یک طرف بوی خوبی که وقتی نان داره میپزه توی فضا پخش میشه هم یک طرف.

 نان امروز نان سفید معمولی که خب تقریبا میشه گفت همه خوردن، درست کردنش هم فوق العاده سادست و انتخاب مناسبی برای کسایی است که ترجیح میدن نون رو خودشون تهیه کنند.
مواد لازم:
  • کره (برای چرب کردن) به میزان لازم
  • آرد همه منظوره 750گرم
  • آب 450میلی لیتر
  • کره 17گرم
  • نمک 1ق چ
  • خمیر مایه خشک 10گرم
  • شیر  75میلی لیتر

طرز تهیه:

1-آب و آرد همه منظوره رو برای2-3دقیقه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

2-کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر،مخمر و نمک رو اضافه کنید،ایم مخلوط رو به مواد داخل همزن اضافه کنید و تازمانی که یک خمیر یکدست تشکیل بشه مخلوط کنید.

توجه کنید دمای مایع ولرم باشد تا خمیر مایه عمل بیاید.

3-سطح کار رو آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر رو ورز بدید به شکل مستطیل به طول قالب پهن کنید پهن کتید از یک طرف خمیر کمی رو بقیه خمیر تا کنید و با انگشت لبه هارا فشار دهید تا بهم بچسبند اینقد این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شودسپس به قالب منتقل کنید رویش رو بپوشانید و برای یک ساعت استراحت دهید.

4-پس از این زمان روی قالب رو با فویل بپوشانید و داخل فر گرم شده با دمای200درجه سانتی گراد برای مدت20-25دقیقه قرار دهید سپس فویل را برداشته و برای 10دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا طلایی شود .

وب‌سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • راه حلی گیاهی برای فشار خون
  • داستان بدهی های تامین اجتماعی
  • تشکیل زندگی مشترک در عقب مانده های ذهنی
  • بررسی و معرفی خواص برخی مسکن های گیاهی
  • هر آنچه باید درباره قرص نعناع بدانیم
  • سلامت روحی و روانی با بافتنی
  • با مصرف سیر درد مفاصل و فراموشی را از بین ببرید
  • 8 نکته طلایی برای مراقبت از پوست در هنگام شب
  • محبوبترین ها

  • جدیدترین مدل های مو در فصل تابستان 2013 / 1392
  • برای ترمیم ناخن های شکسته چه کنیم
  • راه حل رفع ازدیاد مو در بانوان
  • همه چیز درمورد آرایش عروس زیبا
  • مصائب مو فرها
  • لاغری و تاثیرات آن در شل شدن پوست
  • پرطراوت تر و جوانترشدن دستها چطوری ممکن است
  • خطرات استفاده از محصولات آرایشی غیر بهداشتی
  • رپورتاژ

  • زیبایی در دندانپزشکی
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x