کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
 1066603_635
این نان به صورت خانگی و به راحتی تهیه می شود این مطلب برای افرادی که تمایل دارند نان تازه میل کنند و تهیه نان را در خانه تجربه کنند بسیار مفید است امروز می خواهیم شما را با فوت و فن طبخ نانواها آشنا کنیم بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید و بدانید نانی که میل می کنید چگونه تهیه می شود.

 من خودم عاشق نان خانگی هستم لذت درست کردنش یک طرف بوی خوبی که وقتی نان داره میپزه توی فضا پخش میشه هم یک طرف.

 نان امروز نان سفید معمولی که خب تقریبا میشه گفت همه خوردن، درست کردنش هم فوق العاده سادست و انتخاب مناسبی برای کسایی است که ترجیح میدن نون رو خودشون تهیه کنند.
مواد لازم:
  • کره (برای چرب کردن) به میزان لازم
  • آرد همه منظوره 750گرم
  • آب 450میلی لیتر
  • کره 17گرم
  • نمک 1ق چ
  • خمیر مایه خشک 10گرم
  • شیر  75میلی لیتر

طرز تهیه:

1-آب و آرد همه منظوره رو برای2-3دقیقه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

2-کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر،مخمر و نمک رو اضافه کنید،ایم مخلوط رو به مواد داخل همزن اضافه کنید و تازمانی که یک خمیر یکدست تشکیل بشه مخلوط کنید.

توجه کنید دمای مایع ولرم باشد تا خمیر مایه عمل بیاید.

3-سطح کار رو آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر رو ورز بدید به شکل مستطیل به طول قالب پهن کنید پهن کتید از یک طرف خمیر کمی رو بقیه خمیر تا کنید و با انگشت لبه هارا فشار دهید تا بهم بچسبند اینقد این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شودسپس به قالب منتقل کنید رویش رو بپوشانید و برای یک ساعت استراحت دهید.

4-پس از این زمان روی قالب رو با فویل بپوشانید و داخل فر گرم شده با دمای200درجه سانتی گراد برای مدت20-25دقیقه قرار دهید سپس فویل را برداشته و برای 10دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا طلایی شود .

وب‌سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • اقدام به بارداری با سابقه بیماری قلبی
  • اگر میگرنی هستید و قصد سفر دارید بخوانید
  • عوارض ناشی از جدایی
  • توصیف ارزشهای خانواده را با رفتارمان باید نشان بدهیم ولی چگونه؟
  • آسیب های مربوط به دندان قروچه
  • چگونه از وجود حشرات چندش آور در هتل ها با خبر شویم؟
  • زنان باردار و ناتوانی در رژیم گرفتن
  • راز داشتن نوزاد زیبا و سالم چیست؟
  • محبوبترین ها

  • مقابله با بارداری ناخواسته با روش های دارویی
  • بالا رفتن سن ازدواج و بارداری سبب تشدید آندومتریوز میشود
  • پیش بینی بارداری قبل و بعد از روش های درمان
  • کاهش شانس باروری با اضافه وزن
  • تاثیرات منفی دیابت بر باردار شدن
  • همه چیز درباره ی سندروم تخمدان پلی کیستیک
  • تغییر و تحول جالب در زندگی
  • رژیم غذایی موثر برای پسر دار شدن
  • رپورتاژ

  • خواب راحت مادرها در دوران بارداری
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • زیبایی و جوانسازی پوست در کلینیک یکتا
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x