cranberry-turkey-meatballs-with-a-maple-cranberry-apple-sauce-perfect-thanksgiving-and-holiday-appetizer

 کوفته بوقلمون بسیار مقوی و لذیذ است این غذا می تواند به همراه سس مخصوصی که در ادامه مطلب آموزش میدهیم طرفداران زیادی جذب کند سعی کنید فرزندانتان را با طعم این قبیل غذاها آشنا کنید و کمتر به خوردن فست فودها و غذاهای ناسالم عادت دهید گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز برای بدنتان است .

 کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.

مواد لازم:

  •     خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
  •     گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  •     زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  •     سیر رنده شده 1 حبه
  •     نمک 1/4 قاشق چایخوری
  •     گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
  •     پیازچه خرد شده 3 عدد
  •     سس سویا 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
  •     سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری
  •     روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  •     آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  •     آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  •     پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.3. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

4. در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

5. کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

وب‌سایت روزیاتو

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پیر نشدن با این استفاده از این روش ها
  • خاصیت های بی نظیر شربت ترب کوهی
  • خوراکی گیاهی و خوشبوی هندی
  • برخی نمونه های غذایی پیشنهادی برای اطفال
  • راهکارهای درمانی مناسب برای نرم شدن واژن
  • رشد بهتر خردسالانی که متولد تابستان هستند
  • سلولهای بنیادی بند ناف دیگر کشورها در ایران نگهداری میشود
  • آموزش دسری که نیرو را زیاد میکند
  • اختلال در متابولیسم بدن
  • مدیریت و مهار تیروئید بارداری
  • همراهی عاطفی همسران در پی سقط شدن جنین
  • آیا تری‌ گلسیرید و دیابت به هم ارتباط دارند؟
  • عکس های عینک محافظ یکبار مصرف جراحی
  • چرا برخی از افراد توانایی پیدا کردن دوست را ندارند
  • درمان خارش پا در بارداری، قرص مناسب
  • محبوبترین ها

  • حواستان به استراحت پس از آسیب به سر باشد!
  • مبحثی مختصر و کامل درباره شیمی درمانی در سرطان پستان
  • عفونت دستگاه تنفسی فوقانی، از نشانه ها تا درمان
  • برنامه رژیم بیست و یک روزه ذهن
  • چطوری به روش دقیق و عالی وزن خانمها را محاسبه میکنند
  • اصول اساسی در مقابله با چربی ها
  • مراقبت از زخم – درمان، عفونت و عوارض
  • همه اثرات مثبت خواب رم
  • مشتقات به را دور نریزید!
  • روش های ساده برای از بین بردن چربی در بدن
  • فعال کردن مغز با مراقبه
  • مقابله با سوزش سر دل
  • بی خوابی میکروب های روده را افزایش میدهد
  • 3 آزمایش ساده در منزل
  • اندازه اکسیژن خون با مچ بند سنجیده می شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است