cranberry-turkey-meatballs-with-a-maple-cranberry-apple-sauce-perfect-thanksgiving-and-holiday-appetizer

 کوفته بوقلمون بسیار مقوی و لذیذ است این غذا می تواند به همراه سس مخصوصی که در ادامه مطلب آموزش میدهیم طرفداران زیادی جذب کند سعی کنید فرزندانتان را با طعم این قبیل غذاها آشنا کنید و کمتر به خوردن فست فودها و غذاهای ناسالم عادت دهید گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز برای بدنتان است .

 کوفته بوقلمون با سس مخصوص به زمان پخت کمی نیاز دارد و با سس مخصوص لیمو و روغن کنجد، طعم جدید و لذیذی به شما هدیه می دهد. این کوفته قلقلی ها در فر پخته می شوند و نیازی به سرخ کردن ندارند.

مواد لازم:

  •     خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
  •     گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  •     زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  •     سیر رنده شده 1 حبه
  •     نمک 1/4 قاشق چایخوری
  •     گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
  •     پیازچه خرد شده 3 عدد
  •     سس سویا 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
  •     سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری
  •     روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  •     آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  •     آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  •     پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2. گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.3. به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

4. در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

5. کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

وب‌سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 133 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه مژه را پرپشت و زیبا جلوه دهیم؟
  • به جست و جوی شادی تان بروید
  • مواد غذایی که باعث شادابی میشوند
  • بهترین رژیم غذایی برای آمادگی قبل از مسابقات ورزشی
  • مختصری از جراحی زیبایی سینه
  • موارد استفاده داروی آملودیپین
  • بررسی کیفیت ماهی منجمد
  • تجربه لاغری در پاییز با کمک سیب
  • محبوبترین ها

  • درباره زیانهای قند وشکر چه میدانید؟
  • خطرات خوردن نوتلا
  • علت خیس کردن بادام و فایده های آن
  • با رژیم موزی ژاپنی 7 روزه لاغر شوید
  • مواد مغذی مورد نیاز بدن از دهه ۲۰ تا دهه ۶۰ زندگی را بشناسیم
  • اهمیت خام خوردن این مواد غذایی
  • آب کردن چربی های شکم و پهلو
  • تغییر ذائقه برای چای نوشیدن
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما