کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

1071743_317

در این بخش با روش تهیه مینی پای با بیکن آشنا می شوید این خوراکی خوشمزه به راحتی قابل تهیه است کسانی که علاقه مند به تهیه مافین هستند می توانند از این دستور آشپزی کمک بگیرند برای تهیه این مینی پای از سبزیجات مفیدی مانند کدوحلوایی و پیاز استفاده شده است می توانید با این دستور 6 عدد مینی پای تهیه کنید .

در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

مواد لازم (۶ عدد):

  •     خمیر آماده پای
  •     ۳ پیمانه پیاز خلالی
  •    ۲۳۰ گرم بیکن
  •     ۲ پیمانه کدوحلوائی
  •     یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  •     روغن سرخ کردنی
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه ترش
  •     یک چهارم پیمانه شیر
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.
5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.
7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید.وب‌سایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر آبلیمو در کنار چای سبز
  • پلو با سبزیجات زرد
  • انرژی در دوران بارداری
  • راه حلی برای مشکلات عادت ماهیانه در دختران جوان
  • رفع مشکلات روحی با از دست دادن عزیزان
  • عوارض سالخوردگی را از خود دور کنید
  • بیسکویت های بسیار لذیذ و شیک شکری
  • عفونت های چشم چه علائمی دارند و چگونه درمان میشوند؟
  • محبوبترین ها

  • جراحی لیزری برای گلوکوم
  • آزمایش پریمتری و ارزیابی بینایی
  • آیا بیماری «میگرن چشمی» را می شناسید؟!
  • شب کوری در اثر چه عواملی بوجود می آید؟
  • ناگفته هایی درباره عمل لیزیک که نمی دانستید
  • بیماری پیرچشمی و روش های اصلاح آن
  • دور چشمانی شفاف داشته باشید
  • ضعیف شدن بینایی در هنگام تاریکی
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x