مشاوره زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

نحوه تهیه بیکن با کدو حلوائی و پیاز مینی پای با بیکن بیکن با کدو حلوائی و پیاز بیکن

در این بخش با روش تهیه مینی پای با بیکن آشنا می شوید این خوراکی خوشمزه به راحتی قابل تهیه است کسانی که علاقه مند به تهیه مافین هستند می توانند از این دستور آشپزی کمک بگیرند برای تهیه این مینی پای از سبزیجات مفیدی مانند کدوحلوایی و پیاز استفاده شده است می توانید با این دستور 6 عدد مینی پای تهیه کنید .

در اینجا، مینی پای با بیکن، کدو حلوائی و پیاز را برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

مواد لازم (۶ عدد):

  •     خمیر آماده پای
  •     ۳ پیمانه پیاز خلالی
  •    ۲۳۰ گرم بیکن
  •     ۲ پیمانه کدوحلوائی
  •     یک چهارم قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  •     روغن سرخ کردنی
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه ترش
  •     یک چهارم پیمانه شیر
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-بیکن ها را در تابه متوسط تفت دهید تا برشته شوند. کدو حلوائی و پیاز را بیفزائید و سرخ کنید تا کاملا سبک شده و طلایی شوند. مریم گلی، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
3-خمیر پای را باز کرده و تا جای ممکن نازک کنید. با استفاده از قالب یا کاسه، خمیر را به قطر قالب مافین برش دهید. خمیرها را درون قالب بگذارید.
4-در این مرحله، در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.
5-از مخلوط کدو حلوائی و بیکن درون کاسه های مافین بریزید.
6-سپس به آرامی از مخلوط تخم مرغ روی آن بریزید.
7-روی پای را با خمیرهای باقی مانده تزئین کنید.
8-یک عدد تخم مرغ را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح خمیرها بمالید.
9-قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. برای بهتر پخته شدن، یک لایه فویل آلومینیومی روی مواد بکشید و فقط ۱۰ دقیقه آخر آن را بردارید.وب‌سایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 6 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x