hqdefault

کیک شکلاتی طرفداران خاص خود را میطلبد به خصوص اگر خیس هم باشد این کیک شکلاتی در هوای سرد پاییزی همراه با نوشیدنی داغ میچسبد می توانید برای عصرانه خود از این کیک استفاده کنید کسانی که دررژیم به سر میبرند می توانند از شکلات تلخ برای تهیه آن استفاده کنند در این روزهای پاییزی این کیک بسیار دلچسب و لذیذ خواهد بود .

بالاخره این روزها سردیِ هوا خودی از خود نشان داد. اکثر مناطق کشورمان شاهد بارش برف پاییزی بودند. البته بیشتر به زمستان می ماند تا پاییز با آن هوای دو نفره اش! از این حرف ها که بگذریم، شما بهتر از من می دانید که بهترین چیزی که در این هوا می چسبد یک فنجان نوشیدنیِ داغ و یک تکه کیک شکلاتی است. بنابراین با ما همراه باشد.
مواد لازم:
  • ۱ لیوان  شیر
  • ۲ لیوان  آرد
  • نمک  بسیار  اندک نوک قاشق چایخوری
  • ۱ قاشق  مربا خوری  بکینگ  پودر
  • ۱ لیوان شکر  قهوه ای
  • ۱ لیوان کره
  • ۳ عدد تخم  مرغ
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل  شکری
  • مواد  لازم  جهت  تهیه  کرم
  • ۱/۴ لیوان  شکلات  خرد  شده
  • ۲ لیوان  شکر
  • ۱/۲ لیوان  شیر (یک دوم لیوان)
  • ۱/۴ لیوان نشاسته  ذرت
  • ۸ قاشق  غذاخوری  کره
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل

طرز تهیه:

فر را روی  ۱۸۰ درجه  تنطیم  کرده  روشن  کنید  تا  داغ شود. شیر  را  روی حرارت  قرار  داده  بگذارید به  نقطه  جوش  برسد.  ظرف را از روی  حرارت  برداشته  به  آن  شکلات  خرد شده  افزوده  خوب  مخلوط  کنید  تا  شکلات  در  شیر  حل  شود.

آرد، نمک، بکینگ  پودر  را  چند  بار  از  الک  رد  کنید.  کره  نرم  شده  در  فضای  آشپزخانه  را  با  شکر  قهوه ای بوسیله همزن  خوب  مخلوط  کنید.  به  طوریکه  حجم کره  دو برابر  شده  و حالت  کرم  پیدا کند.  به  آن  وانیل  و  تخم مرغ ها  را یکی  بعد  از  جذب  دیگری بیفزایید. مخلوط شیر  و شکلات  را  کم کم  افزوده  به  همزدن  ادامه  دهید.  آرد  را  در  سه  مرحله  به  مخلوط  تخم مرغی  افزوده  بوسیله همزن  دستی  مخلوط  کنید. وقتی  خمیر  یکدست شد  از  همزدن  دست بکشید.  قالب  کیک  را  چرب و  آرد پاشی  کرده از  مایه  کیک  پر کرده( فضایی  برای  پف کردن  کیک  باقی  بگذارید.  معمولا یک  سوم  قالب را خالی می گذارند) قالب را  بمدت  ۳۰  دقیقه  در  فر  داغ  قرار  دهید  تا  بپزد.
نشاسته  را  در شیر  حل  کرده  به  آن  شکر،  شکلات  و کره  افزوده  روی  حرارت  قرار دهید  تا غلیظ  شود.  اواخر  پخت  وانیل  را  افزوده  چند دقیقه  بعد ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید. وقتی  کرم شکلاتی  خنک  شد آن  را  برای  چند دقیقه  بوسیله  همزن  بزنید  تا  صاف  و  یکدست  شود. رو و  میان  کیک  شکلاتی  سرد شده را  با  کرم  پر کرده  سرو  کنید.
نکته. این  مقدار  شکر  برای  سلامتی  بسیار  خطرناک  است.  لطفا  مقدار  شکر  کرم  را  از  دو  لیوان  به  یک  کاهش  دهید.
وب‌سایت کافه ترک