hqdefault

کیک شکلاتی طرفداران خاص خود را میطلبد به خصوص اگر خیس هم باشد این کیک شکلاتی در هوای سرد پاییزی همراه با نوشیدنی داغ میچسبد می توانید برای عصرانه خود از این کیک استفاده کنید کسانی که دررژیم به سر میبرند می توانند از شکلات تلخ برای تهیه آن استفاده کنند در این روزهای پاییزی این کیک بسیار دلچسب و لذیذ خواهد بود .

بالاخره این روزها سردیِ هوا خودی از خود نشان داد. اکثر مناطق کشورمان شاهد بارش برف پاییزی بودند. البته بیشتر به زمستان می ماند تا پاییز با آن هوای دو نفره اش! از این حرف ها که بگذریم، شما بهتر از من می دانید که بهترین چیزی که در این هوا می چسبد یک فنجان نوشیدنیِ داغ و یک تکه کیک شکلاتی است. بنابراین با ما همراه باشد.
مواد لازم:
  • ۱ لیوان  شیر
  • ۲ لیوان  آرد
  • نمک  بسیار  اندک نوک قاشق چایخوری
  • ۱ قاشق  مربا خوری  بکینگ  پودر
  • ۱ لیوان شکر  قهوه ای
  • ۱ لیوان کره
  • ۳ عدد تخم  مرغ
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل  شکری
  • مواد  لازم  جهت  تهیه  کرم
  • ۱/۴ لیوان  شکلات  خرد  شده
  • ۲ لیوان  شکر
  • ۱/۲ لیوان  شیر (یک دوم لیوان)
  • ۱/۴ لیوان نشاسته  ذرت
  • ۸ قاشق  غذاخوری  کره
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل

طرز تهیه:

فر را روی  ۱۸۰ درجه  تنطیم  کرده  روشن  کنید  تا  داغ شود. شیر  را  روی حرارت  قرار  داده  بگذارید به  نقطه  جوش  برسد.  ظرف را از روی  حرارت  برداشته  به  آن  شکلات  خرد شده  افزوده  خوب  مخلوط  کنید  تا  شکلات  در  شیر  حل  شود.

آرد، نمک، بکینگ  پودر  را  چند  بار  از  الک  رد  کنید.  کره  نرم  شده  در  فضای  آشپزخانه  را  با  شکر  قهوه ای بوسیله همزن  خوب  مخلوط  کنید.  به  طوریکه  حجم کره  دو برابر  شده  و حالت  کرم  پیدا کند.  به  آن  وانیل  و  تخم مرغ ها  را یکی  بعد  از  جذب  دیگری بیفزایید. مخلوط شیر  و شکلات  را  کم کم  افزوده  به  همزدن  ادامه  دهید.  آرد  را  در  سه  مرحله  به  مخلوط  تخم مرغی  افزوده  بوسیله همزن  دستی  مخلوط  کنید. وقتی  خمیر  یکدست شد  از  همزدن  دست بکشید.  قالب  کیک  را  چرب و  آرد پاشی  کرده از  مایه  کیک  پر کرده( فضایی  برای  پف کردن  کیک  باقی  بگذارید.  معمولا یک  سوم  قالب را خالی می گذارند) قالب را  بمدت  ۳۰  دقیقه  در  فر  داغ  قرار  دهید  تا  بپزد.
نشاسته  را  در شیر  حل  کرده  به  آن  شکر،  شکلات  و کره  افزوده  روی  حرارت  قرار دهید  تا غلیظ  شود.  اواخر  پخت  وانیل  را  افزوده  چند دقیقه  بعد ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید. وقتی  کرم شکلاتی  خنک  شد آن  را  برای  چند دقیقه  بوسیله  همزن  بزنید  تا  صاف  و  یکدست  شود. رو و  میان  کیک  شکلاتی  سرد شده را  با  کرم  پر کرده  سرو  کنید.
نکته. این  مقدار  شکر  برای  سلامتی  بسیار  خطرناک  است.  لطفا  مقدار  شکر  کرم  را  از  دو  لیوان  به  یک  کاهش  دهید.
وب‌سایت کافه ترک

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 177 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • منشا و علت گاز گرفتن کودک در چیست
  • 4 ترفند برای افزایش زیبایی خانم ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • پاییز و تاثیرات منفی آن بر سلامت روحی
  • بررسی نشانه ها و عوامل ابتلا به آلزایمر و روش های درمان
  • ناتوانی جنسی آقایان خطر حمله قلبی را در پی دارد
  • اصول مهم برای یک دندانپزشک
  • تاثیرات مفید خواب پس از یادگیری
  • محبوبترین ها

  • دانستنی های قبل از طلاق
  • درد در ستون فقرات و این راههای پیشگیری
  • وظایف و اهمیت مديریت اطلاعات بهداشتی در بیمارستان
  • معرفی برند بورلی هیلز
  • پیشگیری از چاقی شکمی با سرپا ماندن
  • انواع غرق شدن
  • پیشگیری از بروز آسیب به ستون فقرات
  • مشاهده بزاق دهان بعد از بیدار شدن
  • رپورتاژ

  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • دندان تاجی از زیبایی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما