hqdefault

کیک شکلاتی طرفداران خاص خود را میطلبد به خصوص اگر خیس هم باشد این کیک شکلاتی در هوای سرد پاییزی همراه با نوشیدنی داغ میچسبد می توانید برای عصرانه خود از این کیک استفاده کنید کسانی که دررژیم به سر میبرند می توانند از شکلات تلخ برای تهیه آن استفاده کنند در این روزهای پاییزی این کیک بسیار دلچسب و لذیذ خواهد بود .

بالاخره این روزها سردیِ هوا خودی از خود نشان داد. اکثر مناطق کشورمان شاهد بارش برف پاییزی بودند. البته بیشتر به زمستان می ماند تا پاییز با آن هوای دو نفره اش! از این حرف ها که بگذریم، شما بهتر از من می دانید که بهترین چیزی که در این هوا می چسبد یک فنجان نوشیدنیِ داغ و یک تکه کیک شکلاتی است. بنابراین با ما همراه باشد.
مواد لازم:
  • ۱ لیوان  شیر
  • ۲ لیوان  آرد
  • نمک  بسیار  اندک نوک قاشق چایخوری
  • ۱ قاشق  مربا خوری  بکینگ  پودر
  • ۱ لیوان شکر  قهوه ای
  • ۱ لیوان کره
  • ۳ عدد تخم  مرغ
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل  شکری
  • مواد  لازم  جهت  تهیه  کرم
  • ۱/۴ لیوان  شکلات  خرد  شده
  • ۲ لیوان  شکر
  • ۱/۲ لیوان  شیر (یک دوم لیوان)
  • ۱/۴ لیوان نشاسته  ذرت
  • ۸ قاشق  غذاخوری  کره
  • ۱ قاشق  مرباخوری  وانیل

طرز تهیه:

فر را روی  ۱۸۰ درجه  تنطیم  کرده  روشن  کنید  تا  داغ شود. شیر  را  روی حرارت  قرار  داده  بگذارید به  نقطه  جوش  برسد.  ظرف را از روی  حرارت  برداشته  به  آن  شکلات  خرد شده  افزوده  خوب  مخلوط  کنید  تا  شکلات  در  شیر  حل  شود.

آرد، نمک، بکینگ  پودر  را  چند  بار  از  الک  رد  کنید.  کره  نرم  شده  در  فضای  آشپزخانه  را  با  شکر  قهوه ای بوسیله همزن  خوب  مخلوط  کنید.  به  طوریکه  حجم کره  دو برابر  شده  و حالت  کرم  پیدا کند.  به  آن  وانیل  و  تخم مرغ ها  را یکی  بعد  از  جذب  دیگری بیفزایید. مخلوط شیر  و شکلات  را  کم کم  افزوده  به  همزدن  ادامه  دهید.  آرد  را  در  سه  مرحله  به  مخلوط  تخم مرغی  افزوده  بوسیله همزن  دستی  مخلوط  کنید. وقتی  خمیر  یکدست شد  از  همزدن  دست بکشید.  قالب  کیک  را  چرب و  آرد پاشی  کرده از  مایه  کیک  پر کرده( فضایی  برای  پف کردن  کیک  باقی  بگذارید.  معمولا یک  سوم  قالب را خالی می گذارند) قالب را  بمدت  ۳۰  دقیقه  در  فر  داغ  قرار  دهید  تا  بپزد.
نشاسته  را  در شیر  حل  کرده  به  آن  شکر،  شکلات  و کره  افزوده  روی  حرارت  قرار دهید  تا غلیظ  شود.  اواخر  پخت  وانیل  را  افزوده  چند دقیقه  بعد ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید. وقتی  کرم شکلاتی  خنک  شد آن  را  برای  چند دقیقه  بوسیله  همزن  بزنید  تا  صاف  و  یکدست  شود. رو و  میان  کیک  شکلاتی  سرد شده را  با  کرم  پر کرده  سرو  کنید.
نکته. این  مقدار  شکر  برای  سلامتی  بسیار  خطرناک  است.  لطفا  مقدار  شکر  کرم  را  از  دو  لیوان  به  یک  کاهش  دهید.
وب‌سایت کافه ترک

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • خوردن انواع ته دیگ راهی برای لاغری
  • دستور درست کردن مربای انار با آموزش تصویری
  • نبود مهارت در تصمیم گیری در بین افراد
  • با این ترفند آرایش کنید و جوان به نظر برسید
  • ترش کردن و سوء هاضمه عوارض زولبیا و بامیه
  • 7 فعالیتی که بدن شما را متفاوت خواهد کرد
  • برای مسمومیت های تنفسی چه اقداماتی باید انجام دهیم
  • ایجاد خشونت در زنان با این دارو
  • هفت توصیه درمانی برای مشکلات جنسی و اختلالات نعوظ
  • تمرکز کردن در محیط اشتغال
  • رعایت رژیم غذایی موثر
  • دانسته هایی درباره بیماری آشالازی
  • تاثير ژن‌ها در بهبود تاثير داروي ضد انعقاد خون بربيماران
  • دیابتی ها به این دلایل ماهی بخورند
  • ارتباط استرس با اضطراب در افراد
  • محبوبترین ها

  • بهترین راههای رها شدن از انرژی های مضر
  • صحبت هایی پیرامون اختلال افسردگی Mania
  • هرآنچه درمورد استرس و افسردگی در کودکان باید بدانید
  • اثرات استرس بر جسم و روان انسان
  • بهاری شدن روابط زناشویی
  • راه و روش کنار آمدن با ناملایمات
  • دوره های بارداری زایمان طبیعی
  • مطالبی درباره خجالتی بودن در حضور دیگران
  • دانستنی هایی در زمینه موسیقی درمانی
  • اختلاف سنی و آسیب های ناشی از آن
  • استرس با زنان چه می کند
  • یک مرد خوب اینگونه است!
  • باید و نبایدهای گفتگو بین همسران
  • برطرف کردن هراس از حضور در مکان های شلوغ
  • ارتباط کم خونی با اضطراب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است