مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید

دسر بیسکویت صبحانه بیسکویت خانگی بیسکویت ترد بیسکویت

 این شیرینی می تواند انتخاب خوبی برای کسانی باشد که تمایلی به خوردن صبحانه ندارند اشتهای این افراد با خوردن این بیسکویت های ترد و خوشمزه باز می شود این بیسکویت ها برای کودکان انتخاب خوب و مناسبی هستند پیشنهاد می کنیم این بیسکویت ها را  برای عصرانه یا صبحانه فرزندانتان تهیه کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

 این شیرینی خوش‌مزه همراه شیر مناسب برای کودکانی است که علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند.

مواد لازم:

  • آرد 200 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره  125 گرم
  • پودر قند 50 گرم
  • وانیل ⅛ قاشق چای خوری
  • نشاسته درت 10 گرم

مواد میانی:

  • پودر گردو 100 گرم
  • دارچین ½ چایخوری
  • شکر  50 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس کره‌ی نرم شده و پودر قند را باهم خوب بزنید تا سبک شود.
2. زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید. در مرحله‌ی بعد نشاسته ذرت و آرد را باهم مخلوط و به مواد اضافه کنید تا جاییکه خمیر نرمی به‌دست آید.
3. خمیر را به‌مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس خمیر را قالب زده و مواد میانی و داخل شیرینی را درون خمیر قرار دهید و داخل فر از قبل گرم شده روی ١٧٠ درجه به‌مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه قرار دهید.
4. برای مواد میانی، همه مواد را باهم مخلوط کنید. سفیده تخم‌مرغ را با چنکال بزنید تا یک‌دست شود. سپس کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شود.
وب‌سایت پارسه گرد:
5 1000
ارسال شده در 6 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x