میان وعده روش تهیه دیپ دیپ با طعم پیتزا دیپ

این دیپ با عطر و طعم سیر همراه است و به این دلیل نسبت به پیتزاهای معمولی متفاوت تر و دلچسب تر است می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید می توانید با تهیه  آن یک میان وعده لذیذ را تجربه کنید ،روش تهیه خمیرپیتزا و نحوه  آماده کردن مواد میانی آن در این مطلب آورده شده اند

این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر خمیر پیتزا
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     نصف پیمانه کره آب شده
  •     یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 162 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تغییرات و تحولات هورمون ها در اطفال
  • معایب تک فرزندی که مزایای آن را تحت تاثیر قرار می دهد
  • رفع آلودگی روی لباس با کمک نور خورشید
  • مناسبترین نوشیدنی آرامش بخش قبل از خواب
  • تشکیل یک شبکه امن با کمک آنتی اکسیدان ها
  • معرفي يك داروي بهتر و ارزان قيمت‌تر براي درمان تب حصبه
  • چگونه ناخوشی صبحگاهی دوران بارداری را کاهش دهید؟
  • می دانید اگر آکنه را معالجه نکنید به اسکار تبدیل می شود
  • محبوبترین ها

  • اگر دچار شوره سر هستید با لیمو بشویید
  • چه رنگ مویی خوب و بادوام است ؟
  • راه‌های خلاصی از دانه‌های قرمز و چرکی بعد از اصلاح
  • برداشتن مواد آرایشی از روی پوست قبل از خواب
  • آرایش تصویری مخصوص فصل زمستان را بیاموزیم
  • اهمیت ویتامین C در حفاظت از پوست
  • ریزش مویی به نام آلوپسی
  • شیوه بهتر برای مدل دادان به ابرو
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما