میان وعده روش تهیه دیپ دیپ با طعم پیتزا دیپ

این دیپ با عطر و طعم سیر همراه است و به این دلیل نسبت به پیتزاهای معمولی متفاوت تر و دلچسب تر است می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید می توانید با تهیه  آن یک میان وعده لذیذ را تجربه کنید ،روش تهیه خمیرپیتزا و نحوه  آماده کردن مواد میانی آن در این مطلب آورده شده اند

این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر خمیر پیتزا
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     نصف پیمانه کره آب شده
  •     یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مزاج رنگ‌ ها در زندگی چه نقشی دارد؟
  • بدون تاتو ابروهای خود را پرپشت کنید
  • کور کردن اشتها با غذاهای اصلی
  • بروز نازایی با این عوامل
  • الکل زدن به نوزاد اکیدا ممنوع!
  • قلب خانمها به استرس واکنش نشان میدهد
  • لاغر شدن با قارچ و تاریخچه آن
  • تاثیر نوشیدنی های رژیمی بر کم شدن وزن
  • محبوبترین ها

  • عوارض برخی مواد غذایی برای صبحانه
  • بداخلاق ها از این خوردنی ها میل نکنند
  • 6 خاصیت شگفت انگیز پوست هندوانه برای سلامتی
  • کدامیک بهتر است قهوه ی معمولی یا قهوه دکافئینه؟
  • بروز بیماریها با سوء تغذیه
  • بالاخره به کودک آجیل بدهیم یا نه؟
  • انواع دوغ ها و آسیب های مصرف آن ها
  • تکنیک های ورزشی برای کاهش اشتها در کودک
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • لیفتینگ با نخ
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما