مشاوره زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

1056224_763

این دیپ با عطر و طعم سیر همراه است و به این دلیل نسبت به پیتزاهای معمولی متفاوت تر و دلچسب تر است می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید می توانید با تهیه  آن یک میان وعده لذیذ را تجربه کنید ،روش تهیه خمیرپیتزا و نحوه  آماده کردن مواد میانی آن در این مطلب آورده شده اند

این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر خمیر پیتزا
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     نصف پیمانه کره آب شده
  •     یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو
5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x