میان وعده روش تهیه دیپ دیپ با طعم پیتزا دیپ

این دیپ با عطر و طعم سیر همراه است و به این دلیل نسبت به پیتزاهای معمولی متفاوت تر و دلچسب تر است می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید می توانید با تهیه  آن یک میان وعده لذیذ را تجربه کنید ،روش تهیه خمیرپیتزا و نحوه  آماده کردن مواد میانی آن در این مطلب آورده شده اند

این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر خمیر پیتزا
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     نصف پیمانه کره آب شده
  •     یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • خوراکی هایی با طعم خوب اما ضرر زیاد
  • یادگیری ایجاد حس همدلی
  • تغذیه برای ایجاد تعادل در هورمون های مردانه
  • در ریختن موها چه عواملی نقش دارند ؟
  • تکنیک های موثر برای موفق شدن در امتحانات
  • اگر الکلی هستید مراقب بیماری کبدی باشید
  • شخصیت افراد با توجه به حالت دندان ها
  • با رژیم غذایی راه بروز نقرس را سد کنید
  • محبوبترین ها

  • درمان های خانگی برای از بین بردن برخی کیست ها ی زنانه
  • همه چیز درباره یک استفراغ خطرناک
  • عوامل سنگ ساز بودن کلیه ها
  • پزشکان با پوست ماهی تیلاپیا توانستند سوختگی را درمان کنند
  • رفع التهاب در بدن با ترفندهای خوراکی
  • هشدار! سرگیجه به همراه عرق سرد را جدی بگیرید
  • درد شکم ممکن است مربوط به کدام بیماری ها باشد
  • مراقب زونا باشید
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است