1056224_763

این دیپ با عطر و طعم سیر همراه است و به این دلیل نسبت به پیتزاهای معمولی متفاوت تر و دلچسب تر است می توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید می توانید با تهیه  آن یک میان وعده لذیذ را تجربه کنید ،روش تهیه خمیرپیتزا و نحوه  آماده کردن مواد میانی آن در این مطلب آورده شده اند

این مطلب به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.

مواد لازم:

  •     یک بسته پودر خمیر پیتزا
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
  •     یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     نصف پیمانه کره آب شده
  •     یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
4. کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
5. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
6. در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
7. پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
9. این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • راهکارهای رفع ترس در خردسالان
  • دردهای رایج در گردن و این عوامل
  • درمان افسردگی با کمک قرص های زعفران
  • چگونه تعادل میزان ید در بدن را حفظ کنیم
  • چرا ما ایرانی ها به فیس بوک بها می دهیم
  • شانه کردن مو چه تکنیکی دارد
  • چگونه بازدهی سر کار را بالا ببریم؟
  • درمان تیرگی لب
  • چگونه در شیشه ماست سفت درست کنیم
  • نشانه های هشدار دهنده‌ سرطان که نسبت به آنها بی تفاوت هستیم
  • خوردن قند تمرکز حواس بچه ها را کاهش میدهد
  • جهش ژنتیکی خونی نادر در این خانواده
  • پیش بینی برای ابتلا به پارکینسون
  • آسیب زنندگان به سیستم شنوایی تان را بشناسید
  • یافته های علمی جدید در زمینه تار مو
  • محبوبترین ها

  • علل مختلف برای خونریزی از دماغ
  • آسیب هایی که موبایل به مغز وارد میکند
  • تازه ترین دانستنی های پزشکی امروز
  • نیش عقرب! شفا دهنده یا کشنده؟
  • کنترل متابولیسم بدن با این شرایط
  • معنا و مفهوم باران اسیدی چیست؟
  • روش مناسب برای پاکسازی مواد زائد از درون مغز
  • خرچنگ ترسناک آب های ژاپن
  • آمادگی برای اهدای خون
  • ترفندهای رسیدن به عمری دراز
  • تغییر وزن در یک رابطه شاد،چرا؟
  • استرس عامل آسیب های ژنتیکی
  • روشی تازه برای تولید آب آشامیدنی
  • افراد هوشمند و تجربه عمری طولانی
  • ارتباط بیمار شدن با تغییر در ساعت بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است