موادلازم برای خوراک گوشت و پرتقال عکس خوراک گوشت و پرتقال دستور تهیه خوراک گوشت و پرتقال خوراک گوشت و پرتقال پلوی برنج

 

این نوع پلو که با پرتقال و گوشت همراه است می تواند انتخاب تازه و جدیدی برای نهار یا شام شما باشد این غذای جذاب و رنگی را می توانید برای علاقه مندان به خوراکی با طعمی جدید و متفاوت انتخاب کنید پروتئین و املاح معدنی زیادی در این غذا نهفته است در ادامه با روش تهیه این غذای جالب که از منوی مارتا استوارت انتخاب شده است آشنا شوید .

 خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در این غذای خوشمزه ی چینی، گوشت را با پرتقال مزه دار می کنیم. آن را به همراه پلوی برنج میل کنید.

مواد لازم:

  •     پرتقال ۳ عدد
  •     سیر  ۲ حبه
  •     سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
  •     روغن گیاهی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     پیازچه ۶ ساقه

طرز تهیه:

1-رنده پوست پرتقال و آب آن را در کاسه ای بریزید. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید.
2-تکه های گوشت را در نشاسته ذرت بغلتانید و خوب به آن آغشته کنید.
3- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت بالا گرم کنید و گوشت را در چند نوبت برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه، تا زمانیکه قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید (در صورت نیاز، روغن بیشتری به آن ها اضافه کنید). آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
4-  ترکیب آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه بجوشانید. گوشت ها را به ماهیتابه بازگردانید، تکه های پرتقال و پیازچه را به آن اضافه کنید.
5-با تکان دادن ماهیتابه مواد را با هم ترکیب کنید، تا گرم شوند. خوراک را گرم و به همراه پلو میل کنید.

نکات:

1- پوست ۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.

2- سیر را ریز خرد کنید.
3- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید، آن را به شکل نوارهایی با قطر یک و نیم سانتی متر برش دهید.
4- از بخش های سبز پیازچه استفاده کنید، آن ها را به قطعات ۳ سانتی متری خرد کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • از یوگا درمانی چه می دانید؟
  • دیابتی ها مراقب از بین رفتن تدریجی استخوانهایشان باشند
  • خطرات مصرف بيش از حد استامينوفن
  • بررسی ویژگی های درمانی گیاه پنیرک
  • تمرینات مختلف ورزشی برای تقویت عضلات
  • معجون مفید سنتی برای رفع رایج ترین مشکل خانم ها
  • عادت خبرچینی در سنین پایین
  • 3 غذای شگفت انگیز که برای سلامت و زیبایی زن لازمست
  • محبوبترین ها

  • آیا خوردن قند طعم دار برای ما مضر است
  • لاغری فرایندی تدریجی است، عجله نکنید
  • ترکیب تخم مرغ با سبزیجات برای مقابله با التهاب
  • تناسب اندام عروس ها در 6 مرحله
  • ارتباط تغذیه در صبحانه و لاغری
  • بدترین مواد غذایی برای شما
  • لاغری سریع با انتخاب این مواد غذایی
  • بررسی خواص و ارزش غذایی زغال اخته
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است