orange-beef-stir-fry-1-683x1024

این نوع پلو که با پرتقال و گوشت همراه است می تواند انتخاب تازه و جدیدی برای نهار یا شام شما باشد این غذای جذاب و رنگی را می توانید برای علاقه مندان به خوراکی با طعمی جدید و متفاوت انتخاب کنید پروتئین و املاح معدنی زیادی در این غذا نهفته است در ادامه با روش تهیه این غذای جالب که از منوی مارتا استوارت انتخاب شده است آشنا شوید.

خوراک گوشت و پرتقال به سبک چینی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. در این غذای خوشمزه ی چینی، گوشت را با پرتقال مزه دار می کنیم. آن را به همراه پلوی برنج میل کنید.

مواد لازم:

– پرتقال ۳ عدد

– سیر  ۲ حبه

– سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری

– گوشت  ۷۰۰ گرم

– نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری

– روغن گیاهی  ۲ قاشق غذاخوری

– پیازچه ۶ ساقه

طرز تهیه:

1-رنده پوست پرتقال و آب آن را در کاسه ای بریزید. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید.

2-تکه های گوشت را در نشاسته ذرت بغلتانید و خوب به آن آغشته کنید.

3- ۱ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای نچسب روی حرارت بالا گرم کنید و گوشت را در چند نوبت برای حدود ۳ تا ۵ دقیقه، تا زمانیکه قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید (در صورت نیاز، روغن بیشتری به آن ها اضافه کنید). آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
4-  ترکیب آب پرتقال را در ماهیتابه بریزید و برای حدود ۱ دقیقه بجوشانید. گوشت ها را به ماهیتابه بازگردانید، تکه های پرتقال و پیازچه را به آن اضافه کنید.

5-با تکان دادن ماهیتابه مواد را با هم ترکیب کنید، تا گرم شوند. خوراک را گرم و به همراه پلو میل کنید.

نکات:

1- پوست ۱ عدد پرتقال را رنده کنید و آب آن را بگیرید. ۲ عدد پرتقال دیگر را پوست بگیرید، آن ها را به پهنای یک و نیم سانتی متر ورقه ورقه کنید و بعد از وسط نصف کنید. هسته های آن ها را جدا کنید.

2- سیر را ریز خرد کنید.
3- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید، آن را به شکل نوارهایی با قطر یک و نیم سانتی متر برش دهید.
4- از بخش های سبز پیازچه استفاده کنید، آن ها را به قطعات ۳ سانتی متری خرد کنید.

وب‌سایت آشپزباشی