دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی

نان کشمشی نان فرانسوی نان بلوبری کیک بلوبری شیرینی بلوبری

این نان با ایده ای جالب و متفاوت تهیه می شود برای طعم دادن به  این نان خانگی می توانید از بلوبری کمک بگیرید در صورت نداشتن بلوبری کشمش هم می تواند جایگزین خوبی باشد این نان تست بسیار لذیذ و دلچسب است در ادامه با روش تهیه این نان خانگی لذیذ آشنا شوید .

 این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه پرچرب
  •     یک قرص نان فرانسوی
  •     ۱ پیمانه بلوبری (می توانید کشمش را جایگزین بلوبری کنید)
  •     شیره افرا

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- در یک کاسه، پنیر خامه ای، شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- تخم مرغ ها و خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
4-در قسمت بالای نان فرانسوی، یک مستطیل باریک برش دهید و از نان جدا کنید.
5- با دست، قسمت جدا شده را به تکه های کوچک خرد کنید. سپس آنها را درون مخلوط تخم مرغ ریخته، بلوبری های را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع جذب نان ها بشود.
6- قرص اصلی نان را روی یک لایه ورقه روغنی درون سینی فر گذاشته و مخلوط بلوبری را در بخش میانی بریزید.
7- سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
8- پس از اینکه فرنچ تست کمی خنک شد، آن را برش زده و به همراه شیره افرا سرو کنید.
وب‌سایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت بیشتر ازدهان و دندان با این روغن
  • خواص برخی داروهای خانگی
  • لزوم مصرف سیب زمینی
  • هیچ گاه سرما خوردگی را با سل اشتباه نگیرید
  • در آزمایشگاه بن ماری را اینگونه تمیز کنید
  • رابطه اضافه وزن و آرتروز
  • خارج کردن کیست تخمدان 5 کیلویی از شکم خانم بیمار
  • احتمال بیماری کبد چرب در چه افرادی بیشتر است؟
  • محبوبترین ها

  • ورزش و خواب منظم سدی در برابر سرطان های زنانه
  • با سردرد های میگرنی چه کنیم؟
  • عوامل سنگ ساز بودن کلیه ها
  • سرطان پستان و این موارد مهم
  • درمان ضعف کبد با این خوراکی
  • چرا دچار سوزش ادرار می شویم و راههای درمانی آن چیست
  • عواملی جانبی تاثیرگذار بر عارضه سرماخوردگی
  • آیا مصرف آنتی بیوتیک خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x