مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
1071539_746
امروز می خواهیم دستور تهیه قارچ شکم پر را در اختیارتان قرار دهیم این نوع غذا بسیار مقوی و کم چرب است چون روی باربیکیو طبخ می شود مواد لازم  برای تهیه این غذا قارچ،میگو ،گوجه ،سیر ،فلفل قرمز،ریحان می باشند این غذا ز جمله غذاهای سبک و رژیمی به شمار می رود بهتر است با روش تهیه آن آشنا شوید .

 پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هم میگو استفاده کنیم. بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود. پس بیایید با هم این دستور پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر را امتحان کنیم.

مواد لازم:

  • قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.)
  • ۸ تا ۱۲ عدد میگو
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • آب نصف لیمو
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی

طرز تهیه:

ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.

سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم.

مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم.

فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را همانند تصویر با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.

کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود.

سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.

برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.

در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.

وب سایت بدونیم:
5 1000
ارسال شده در 4 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • تنظیم مدت زمان چرت زدن
  • بیمه سلامت فاکتورهای مراکز شنوایی شناسی را قبول نمی کند
  • علائمی که نشان می دهد کلیه های شما در معرض خطر هستند
  • شوک رژیمی روز سوم
  • از کجا بدانیم دچار بیماری افسردگی هستیم
  • قوانین مهم برای استفاده فرزندان از دنیای مجازی
  • عواقب کار طولانی مدت در هفته
  • رشته ی مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک
  • محبوبترین ها

  • ترافیک و عوارضش برای سلامیت افراد
  • رابطه خشم و نفرت و سرطان
  • با محصولات آرایشی قاچاق بیماری پوستی لاعلاج بگیرید!
  • هشدار بیماری های تنفسی در خوزستان
  • سفر هوایی و ایجاد بیماری هایی همچون تورم و یبوست
  • مکان های عجیب و ترسناک برای زندگی
  • پیوند لب از گوشت بدن برای مرد 37 ساله
  • چرت روزانه باعث سلامتی بدن می شود
  • رپورتاژ

  • جراحی لیفت ابرو دکتر نداف کرمانی
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • راه‌هایی برای پیشگیری و درمان عرق سوز
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x