نان سفید معمولی نان خانگی نان آلمانی موادلازم برای تهیه نان سفید معمولی روش طبخ نان سفید معمولی آموزش تهیه نان سفید معمولی

تابحال نان آلمانی تهیه کرده اید این نان ها بسیار ساده و راحت تهیه می شوند و می توانند انتخاب خوبی برای آشپزهای تازه کار باشند این نان نیاز به ورز دادن ندارد و با کمترین مواد اولیه و در کمترین زمان تهیه می شود می توانید اولین تجربه تهیه نان خانگی را با نان آلمانی امتحان کنید.

عطر و طعم نان داغ خانگی با هیچ نانی قابل مقایسه نیست. اکثر نان ها نیاز به ورز دادن زیاد دارند و روند پخت تقریبا سختی دارند ، اما این نان آلمانی نیاز ی به ورز دادن ندارد و حتی آشپزهای تازه کار نیز می توانند براحتی این نان را در منزل تهیه کنند.

مواد لازم:

  •     آرد 3 فنجان
  •     نمک 2 قاشق چایخوری
  •     مخمر خشک فعال (خمیر مایه) 1 قاشق چایخوری
  •     آب گرم ( حدود 50 درجه) 1 و 1/2 فنجان
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، آرد ، نمک و مخمر را بریزید و خوب ترکیب کنید. آب گرم را کم کم اضافه کنید و با قاشقی چوبی هم بزنید تا خمیری چسبناک حاصل شود. در این مرحله خمیر نان شل و بسیار چسبناک خواهد بود.
روی کاسه را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید. کاسه را به مدت 8 الی 18 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید، و سطح آن متخلخل شود. فر را روی 235 درجه سانتیگراد قرار دهید. قابلمه متوسطی را  نیم ساعت قبل از قرار دادن خمیر داخل فر قرار دهید تا گرم شود.

در این فاصله روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر نان را روی آن قرار دهید. دستهایتان را خوب آردی کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس خمیر را با دست به شکل یک توپ گرد دربیاورید.

یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس خمیر را روی کاغذ قرار دهید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید. پلاستیکی روی خمیر قرار دهید و اجازه دهید خمیر نان آلمانی به مدت 30 دقیقه استراحت کند.

قابلمه را از فر خارج کنید. پلاستیک را از روی خمیر بردارید و خمیر نان را با یا بدون کاغذ روغنی داخل قابلمه داغ شده قرار دهید. اگر جنس قابلمه تان نچسب نیست حتما کاغذ روغنی را زیر خمیر قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و قابلمه را مجددا داخل فر قرار دهید.

نان آلمانی را به مدت 45 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در قابلمه را بردارید و اجازه دهید نان 10 الی 15 دقیقه دیگر نیز بپزد تا مغز پخت شود و سطح آن برشته و قهوه ای شود. قابلمه را خارج کنید. کمی صبر کنید تا نان خنک شود و سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

نکته:

  نان آلمانی را می توانید همراه با سوپ، خوراک یا به تنهایی نیز نوش جان کنید. با این مواد یک قرص بزرگ و گرد نان آلمانی خواهید داشت.
وب‌سایت ایران کوک

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • رفع مشکلات مربوط به واژن
  • تشدید مشکلات کبدی با این خوردنی ها
  • درد شکم و نفخ
  • بی تحرکی در دوران پیری
  • خطر ژنتیکی ابتلا به افسردگی
  • کاهش مشکل چاقی با این روش ها
  • برای سوزاندن کالری هر خوراکی نیاز به چقدر فعالیت داریم [ویدیو]
  • ویژگی های درمانی مختلف اسیدهای چرب
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات باورنکردنی موسیقی بر روی کودکان
  • چطوری شیر گاو را بجای شیر مادربه کودک بدهیم
  • بروز اضافه وزن در اطفال با این ظروف
  • بروز توانایی تفکر استراتژیک در بچه
  • معضل یادگیری در اطفال
  • بهترین روش های خواباندن نوزاد
  • بهترین توصیه ها برای نوزادان گریه رو
  • آلرژی های معمول در سنین پایین
  • رپورتاژ

  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است