bread_olha_afanasieva_1000

تابحال نان آلمانی تهیه کرده اید این نان ها بسیار ساده و راحت تهیه می شوند و می توانند انتخاب خوبی برای آشپزهای تازه کار باشند این نان نیاز به ورز دادن ندارد و با کمترین مواد اولیه و در کمترین زمان تهیه می شود می توانید اولین تجربه تهیه نان خانگی را با نان آلمانی امتحان کنید.

عطر و طعم نان داغ خانگی با هیچ نانی قابل مقایسه نیست. اکثر نان ها نیاز به ورز دادن زیاد دارند و روند پخت تقریبا سختی دارند ، اما این نان آلمانی نیاز ی به ورز دادن ندارد و حتی آشپزهای تازه کار نیز می توانند براحتی این نان را در منزل تهیه کنند.

مواد لازم:

  •     آرد 3 فنجان
  •     نمک 2 قاشق چایخوری
  •     مخمر خشک فعال (خمیر مایه) 1 قاشق چایخوری
  •     آب گرم ( حدود 50 درجه) 1 و 1/2 فنجان
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، آرد ، نمک و مخمر را بریزید و خوب ترکیب کنید. آب گرم را کم کم اضافه کنید و با قاشقی چوبی هم بزنید تا خمیری چسبناک حاصل شود. در این مرحله خمیر نان شل و بسیار چسبناک خواهد بود.
روی کاسه را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید. کاسه را به مدت 8 الی 18 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید، و سطح آن متخلخل شود. فر را روی 235 درجه سانتیگراد قرار دهید. قابلمه متوسطی را  نیم ساعت قبل از قرار دادن خمیر داخل فر قرار دهید تا گرم شود.

در این فاصله روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر نان را روی آن قرار دهید. دستهایتان را خوب آردی کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس خمیر را با دست به شکل یک توپ گرد دربیاورید.

یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس خمیر را روی کاغذ قرار دهید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید. پلاستیکی روی خمیر قرار دهید و اجازه دهید خمیر نان آلمانی به مدت 30 دقیقه استراحت کند.

قابلمه را از فر خارج کنید. پلاستیک را از روی خمیر بردارید و خمیر نان را با یا بدون کاغذ روغنی داخل قابلمه داغ شده قرار دهید. اگر جنس قابلمه تان نچسب نیست حتما کاغذ روغنی را زیر خمیر قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و قابلمه را مجددا داخل فر قرار دهید.

نان آلمانی را به مدت 45 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در قابلمه را بردارید و اجازه دهید نان 10 الی 15 دقیقه دیگر نیز بپزد تا مغز پخت شود و سطح آن برشته و قهوه ای شود. قابلمه را خارج کنید. کمی صبر کنید تا نان خنک شود و سپس آن را به قطعات دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

نکته:

  نان آلمانی را می توانید همراه با سوپ، خوراک یا به تنهایی نیز نوش جان کنید. با این مواد یک قرص بزرگ و گرد نان آلمانی خواهید داشت.
وب‌سایت ایران کوک

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مواد غذایی حاوی فیبر
  • دورنگه داشتن این موارد از رختخواب الزامیست
  • مصرف ويتامين «ب» در پيشگيري از آلزايمر مفيد است
  • چرا كج بدنی؟!
  • به کودکان چگونه آداب مهمانی رفتن را یاد بدهیم
  • مصلح غذاها چه موادی هستند؟
  • چرا در بارداری دچار خر و پف می شویم
  • دستگاهی برای رفع ناهمواری‌ های پوست بدن و لیفت شکم
  • انتشار جزییات جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی در حضور رهبر
  • خونریزی از بینی با وجود این بیماری ها
  • روابط مبهم در زندگی اشخاص افسرده
  • این مواد غذایی برخی از بیماری ها را درمان می کنند
  • با این راهها به تومور مغزی دچار نمی شوید
  • کارهای پیشگیرانه در زمینه آلرژی
  • همه‌چیز در مورد انبه
  • محبوبترین ها

  • چرا باید موز، سیب و گلابی بخوریم؟
  • جعفری و توصیه به خوردن آن
  • دانستنی هایی پیرامون میوه خواری
  • مامیران و این تاثیرات مفید
  • بروز نفخ با میوه
  • 5 فایده خیار
  • بیماری خطرناک اوتیسم با این سبزی مفید از بین می رود
  • فواید پوست پرتقال
  • با پیاز از تشکیل لخته های خونی پیشگیری کنید
  • درمان سوختگی‌ها با آناناس
  • مواد غذایی مناسب برای رسیدن به تناسب اندام
  • افزایش شیر مادر با خوردن سبزیجات
  • بهترین زمان برای مصرف موز
  • نکته مهم هنگام شستن توت فرنگی
  • میوه ی آلبالو و خواص آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است