ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

1066904_924

 فاصولیه یک خوراکی ترکیه ای است که در بین مردم این کشور علاقه مندان زیادی دارد این خوراک ،جزو غذاهای تند و اصیل ترکیه ای به شمار می رود که به خاطر وجود لوبیا و گوشت قرمز برای کودکان و زنان باردار ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است ،پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید

 ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز تند (اختیاری) 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 1تا2عدد
  • گوشت 200 گرم
  • لوبیا سفید 150گرم
  • زعفران (آبکرده (اختیاری)) 3 قاشق غذاخوری
  • آویشن (اختیاری) 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم. گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را 24 ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
 لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20 دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.

6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

وب‌سایت سوران:

5 1000
ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x