دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

موادلازم برای تهیه فاصولیه فاصولیه طرز تهیه فاصولیه روش تهیه فاصولیه

 فاصولیه یک خوراکی ترکیه ای است که در بین مردم این کشور علاقه مندان زیادی دارد این خوراک ،جزو غذاهای تند و اصیل ترکیه ای به شمار می رود که به خاطر وجود لوبیا و گوشت قرمز برای کودکان و زنان باردار ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است ،پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید

 ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز تند (اختیاری) 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 1تا2عدد
  • گوشت 200 گرم
  • لوبیا سفید 150گرم
  • زعفران (آبکرده (اختیاری)) 3 قاشق غذاخوری
  • آویشن (اختیاری) 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم. گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را 24 ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
 لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20 دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.

6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

وب‌سایت سوران:

5 1000
ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انسان های باهوش چه کارهایی را انجام نمی دهند؟
  • اگر مشکل ریزش مو دارید با این روش سنتی درمان کنید
  • تحریک سیستم ایمنی بدن با چنگ گربه
  • سقط با امواج ماهواره ای
  • باید این مواد را در دوران قاعدگی بخورید!
  • تاثیرات مختلف اکسیژن بر بروز آکنه روی پوست
  • عوارض ابتلا به حساسیت های فصلی کدامند؟
  • جلوگیری از فروش ترامادل در عطاری ها
  • محبوبترین ها

  • تمیزترین هدفون دنیا
  • آمار ثبت اطلاعات در پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان
  • ماجرای بستری شدن یحیی گل محمدی در بیمارستان
  • بروز حساسیت های پوستی با مصرف سوسیس و کالباس
  • برتری ها و امتیازات مردان کوتاه قد به مردان قد بلند
  • اصولی خوابیدن را یاد بگیرید
  • وقوع زلزله‌ای به بزرگی 5.7 ریشتر در بجنورد
  • با این کارها سریع تر پیر می شوید!
  • رپورتاژ

  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • کاهش وزن همراه با حفظ حجم عضلات بدن
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x