1066904_924

 فاصولیه یک خوراکی ترکیه ای است که در بین مردم این کشور علاقه مندان زیادی دارد این خوراک ،جزو غذاهای تند و اصیل ترکیه ای به شمار می رود که به خاطر وجود لوبیا و گوشت قرمز برای کودکان و زنان باردار ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است ،پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن در ادامه مطلب آشنا شوید

 ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز تند (اختیاری) 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 1تا2عدد
  • گوشت 200 گرم
  • لوبیا سفید 150گرم
  • زعفران (آبکرده (اختیاری)) 3 قاشق غذاخوری
  • آویشن (اختیاری) 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم. گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را 24 ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
 لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20 دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
نکات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.

6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

وب‌سایت سوران:

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برقراری ارتباط بین نخاع و مغز توسط محققان سوئیسی
  • ترفندهای زیبایی مردم مصری ،رومی و هندی
  • مصنوعی بودن سرخی هندوانه ها تایید شد
  • مراقبت بیشتر از سگ
  • هر آنچه باید درباره والک بدانید
  • ریفلکس معده با بیماری آسم چه ارتباطی می تواند داشته باشد
  • طرح های بسیار زیبا از طراحی داخلی با گلدان و جاگلدانی
  • معرفی بنه یا پسته کوهی
  • سبزی و میوه دشمن سیگار
  • توصیه هایی برای سردرد های روزه داری
  • هیستامین چیست
  • برای نارسایی قلبی یک تزریق جدید ابداع شد
  • اصول رفتار با همسر
  • روش های آغازکردن روزی شاد و پرنشاط
  • زمان مناسب در شبانه روز برای استحمام نوزاد
  • محبوبترین ها

  • زوال عقل کودک با آب آلوده
  • پیامدهای کشیدن زودهنگام دندان شیری
  • سر خود به کودک شیر خشک ندهید
  • شیرخشک دادن به نوزاد از نظر متخصص
  • چرا فرزندم خاک خوردن را دوست دارد؟
  • اطلاعاتی درمورد مفاصل زانوی کودکان
  • تهیه موبایل برای کودک
  • اطلاعاتی راجع به ساعت خواب نوزادان
  • پیامدهای اضافه وزن و چاقی زیاد در خردسالی
  • اهمیت کشمش دادن به اطفال
  • چرا تپل ها را گاز می گیریم؟
  • غلبه بر پوکی استخوان کودک با تنیس بازی
  • تاثیرات مثبت درآغوش کشیدن خردسالان
  • آمار رو به بالای تولد زودهنگام جنین های ایرانی
  • فرق کودکان در دو و سه سالگی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است