نشانه ابتلا به آلزایمر علائم ابتلا به آلزایمر ضعف بویایی بویایی آلزایمر

داوطلبان برای به رسمیت شناختن توانایی های خود برای تشخیص بوهای مختلف، مورد آزمایش قرار گرفتند. این بوها شامل: منتول، میخک، چرم، توت فرنگی، یاس بنفش، آناناس، دود، صابون، انگور و لیمو بود. پس از این تست، داوطلبان وارد آزمون تست دوم شامل ۱۰ بوی جدید شدند.


یک مطالعه ی جدید نشان می دهد که حس بویایی افراد ممکن است در پیش بینی خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. به گفته ی پژوهشگران از ۱۸۳ فرد مسن، ۱۰ بیمار احتمال مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را دارد.

داوطلبان برای به رسمیت شناختن توانایی های خود برای تشخیص بوهای مختلف، مورد آزمایش قرار گرفتند. این بوها شامل: منتول، میخک، چرم، توت فرنگی، یاس بنفش، آناناس، دود، صابون، انگور و لیمو بود. پس از این تست، داوطلبان وارد آزمون تست دوم شامل ۱۰ بوی جدید شدند.

آن ها همچنین مورد آزمایش های ژنتیکی، تصویر برداری و حافظه قرار گرفتند. محققان اعلام کردند کسانی که حس بویایی کمتری داشتند، بیشتر در معرض خطر آلزایمر بودند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افزایش نورون ها ۱۰ سال قبل از شروع علائم، پشت این بیماری قرار دارند. پزشکان این تحقیق اعلام کرده اند توسعه ی دیجیتالی و مقرون به صرفه و قابل دسترس بودن برای شناسایی افراد سالم در معرض خطر، یک قدم مهم برای توسعه ی روش های درمانی و کم کردن سرعت و یا توقف پیشرفت بیماری آلزایمر است.

محققان گفتند: مدارهای مغزی که فرآیند بو را انجام می دهند و می توان با آن بیماری آلزایمر را تشخیص داد، شناسایی شده اند. محققان در حال انجام یک مطالعه ی بزرگ تر برای تأیید یافته های خود هستند. پیشگیری از شروع و یا پیشرفت علائم می تواند با تشخیص زود هنگام و انجام استراتژی های درمانی مؤثر، به حقیقت تبدیل شود و غربالگری های ارزان و غیر تهاجمی می تواند کمکی برای شناسایی بهترین نامزدهای این قضیه باشد که باعث توسعه ی درمان های جدید برای جلوگیری از این بیماری غم انگیز باشد.

در این باره بیشتر بخوانید: خطرات جانبی کاهش حس بویایی

5 1000
ارسال شده در 6 آذر 1395 توسط با موضوع مغز و اعصاب | 317 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • سلامت جسمی افراد در فصل های مختلف!
  • مصارف معمول ژلوفن
  • ترکیبات غذایی کره و مارگارین
  • برای تقویت حافظه چیکار کنیم؟
  • نوشیدنیهای گرم بخورید تا بدنتان خنک شود
  • خرید نان هایی که خیلی برشته اند،ممنوع
  • چرا این همه بر استفاده از زردچوبه و ادویه کاری تاکید شده است
  • کند کردن روال افزایش سن
  • محبوبترین ها

  • سالمندان و میانسالان و انواع اختلالات خواب
  • اهمیت کار با کامپیوتر برای افراد سالمند
  • اصول مراقبتی برای سالمندان کم توان
  • قدم به قدم با تغذیه یک سالمند
  • فراموشی را اینگونه برطرف کنید
  • شناخت انواع مشکلات مغزی سالمندان
  • سالمندان لطفا روغن نارگیل مصرف کنند
  • سالمندان و مصرف آلوی خشک
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما