picsart_1480195706880

داوطلبان برای به رسمیت شناختن توانایی های خود برای تشخیص بوهای مختلف، مورد آزمایش قرار گرفتند. این بوها شامل: منتول، میخک، چرم، توت فرنگی، یاس بنفش، آناناس، دود، صابون، انگور و لیمو بود. پس از این تست، داوطلبان وارد آزمون تست دوم شامل ۱۰ بوی جدید شدند.


یک مطالعه ی جدید نشان می دهد که حس بویایی افراد ممکن است در پیش بینی خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. به گفته ی پژوهشگران از ۱۸۳ فرد مسن، ۱۰ بیمار احتمال مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را دارد.

داوطلبان برای به رسمیت شناختن توانایی های خود برای تشخیص بوهای مختلف، مورد آزمایش قرار گرفتند. این بوها شامل: منتول، میخک، چرم، توت فرنگی، یاس بنفش، آناناس، دود، صابون، انگور و لیمو بود. پس از این تست، داوطلبان وارد آزمون تست دوم شامل ۱۰ بوی جدید شدند.

آن ها همچنین مورد آزمایش های ژنتیکی، تصویر برداری و حافظه قرار گرفتند. محققان اعلام کردند کسانی که حس بویایی کمتری داشتند، بیشتر در معرض خطر آلزایمر بودند. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افزایش نورون ها ۱۰ سال قبل از شروع علائم، پشت این بیماری قرار دارند. پزشکان این تحقیق اعلام کرده اند توسعه ی دیجیتالی و مقرون به صرفه و قابل دسترس بودن برای شناسایی افراد سالم در معرض خطر، یک قدم مهم برای توسعه ی روش های درمانی و کم کردن سرعت و یا توقف پیشرفت بیماری آلزایمر است.

محققان گفتند: مدارهای مغزی که فرآیند بو را انجام می دهند و می توان با آن بیماری آلزایمر را تشخیص داد، شناسایی شده اند. محققان در حال انجام یک مطالعه ی بزرگ تر برای تأیید یافته های خود هستند. پیشگیری از شروع و یا پیشرفت علائم می تواند با تشخیص زود هنگام و انجام استراتژی های درمانی مؤثر، به حقیقت تبدیل شود و غربالگری های ارزان و غیر تهاجمی می تواند کمکی برای شناسایی بهترین نامزدهای این قضیه باشد که باعث توسعه ی درمان های جدید برای جلوگیری از این بیماری غم انگیز باشد.

در این باره بیشتر بخوانید: خطرات جانبی کاهش حس بویایی

ارسال شده در 6 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • اگر این حقایق را بدانید دیگر هرگز هات داگ نخواهید خورد
  • دود سیگار در چشم مبتلایان به HIV
  • روش صحیح مصرف دارو برای کودکان بیش فعال
  • 5 مکان مهم میکروب درمنزل
  • پیشگیری از گرمازدگی در ورزشکاران
  • در دوره نامزدی اینگونه باشید
  • مبتلایان به چاقی در دنیا
  • عوامل بروز دل درد در کودکان
  • برخی غذاهای سنتی هم خمیر مرغ دارند!
  • جایگزین شامپو به بازار آمد
  • تسهیل در تشخیص زوال عقل با اسکن مغز
  • راه چاره برای عارضه سینوزیت مزمن
  • سالاد رژیمی ( پروتئین و سبزی)
  • نوتوانی افراد نابینا
  • از تنبیه بدنی فرزندان پرهیز کنید
  • محبوبترین ها

  • رابطه والدین با کودک
  • تغذیه اطفال به چه صورت باید باشد
  • بروز تحریکات عصبی و ریفلاکس معده نوزاد
  • کمک به اطفال اوتیسمی با این نوشیدنی ها
  • سفر بردن خردسالان
  • مشکل واریکوسل در سنین پایین
  • انتخاب لباس توسط اطفال
  • سخن گفتن شیرخواران در رده های سنی مختلف
  • عوامل ایجاد کننده کم اشتهایی در اطفال
  • رده سنی مجاز برای مصرف شیر گاو
  • رفع اختلالات مربوط به خواب کودکان
  • نکات مهم در رابطه با رشد شخصیتی و تربیتی کودک
  • تاثیرات منفی لجبازی والدین با هم بر فرزندان
  • رفتار درست در هنگام گریه کردن کودک
  • صحبت های مهم هنگام مواجهه با خردسالان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است