6320_604

پدر و مادرها در حال یادگیری مشاهده های قدیمی برای صبر داشتن در برابر نوزادان با مصرف بادام زمینی تا حداقل یک سال هستند، که کاری اشتباه به نظر می رسد. یک مطالعه ی منتشر شده نشان می دهد که قرار گرفتن کودک در اوایل زندگی می تواند شانس کودک را برای توسعه ی آلرژی با بادام زمینی ۸۰ درصد افزایش دهد.


بادام زمینی پوست کنده و آلرژی:
پدر و مادرها در حال یادگیری مشاهده های قدیمی برای صبر داشتن در برابر نوزادان با مصرف بادام زمینی تا حداقل یک سال هستند، که کاری اشتباه به نظر می رسد. یک مطالعه ی منتشر شده نشان می دهد که قرار گرفتن کودک در اوایل زندگی می تواند شانس کودک را برای توسعه ی آلرژی با بادام زمینی ۸۰ درصد افزایش دهد. اما شما چگونه می توانید بادام زمینی را به رژیم غذایی کودک اضافه کنید، در حالی که علاوه بر آلرژی در معرض خطر خفگی با آن نیز قرار دارند؟
اولین چیزی که به نظر می رسد داشتن آلرژی است. این مسئله به ویژه برای گروه های آسیب پذیر در حال توسعه یک حساسیت به بادام زمینی بسیار مهم است. زیرا آن ها به سایر عوامل خطر و گرفتار شدن به اگزما و بیماری های پوستی و آلرژی به تخم مرغ یا هر دو نیز نزدیک هستند.

بسیاری از نوزادان دچار اگزماهای گاه به گاهی می شوند که این به معنای این نیست که آن ها شانس بیشتری برای داشتن آلرژی به بادام زمینی هستند. پزشکان درمان مکرر با کرم های استروئیدی برای روشن شدن پوست و یا بچه هایی که اگزمای شدیدی در قسمت های زیادی از بدن خود دارند نگران هستند. آن ها اعلام کردند حتی اگر کودک دارای علائم خطر گفته شده هم نباشد، نباید زیاد از رژیم غذایی بادام زمینی استفاده کرد و مصرف آن باید گاه به گاه باشد. ارائه ی بادام زمینی باید قبل از یک سالگی برای بهینه سازی سیستم ایمنی بدن و به صورت اندک باشد.

آن ها می گویند که کره ی بادام زمینی یا پودر آن می تواند گزینه ی خوبی برای این کار باشد، که می توان آن را با آب، شیر، آبمیوه و یا غلات کودک مخلوط و رقیق کرد. اگر کودک شما در گروه معرض خطر است، مهم است تغذیه ی آن ها با بادام زمینی توسط بررسی پزشک انجام شود که به وسیله ی یک آزمایش خون و یا تست پوستی انجام می شود که در آن ها پاسخ ایمنی به پروتئین بادام زمینی نشان داده می شود.

در صورت سلامت کودک نسبت به آلرژی می توان به آن ها 2 قاشق چایخوری بادام زمینی حدود 3 بار درهفته داد. نظارت روی بچه ها در گام های بعدی مصرف، باید ادامه داشته باشد و در صورت نشان دادن علائم مانند کهیر، مشکلات تنفسی و یا افت فشار خون فوراً به پزشک مراجعه شود.

در این باره بیشتر بخوانید: اطلاعات جامع در زمینه تغذیه نوزاد