دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت

نمک مضرات استفاده از نمک خطرات مصرف نمک خطرات مصرف بیش از حد نمک تاثیرات نمک بر ژنتیک

مطالعات نشان می دهد ژن های شما ممکن است به دلیل آزار دیدن، قلب شما را به خطر بیندازند. براساس این مطالعه ی جدید برخی افراد دارای دندان نمک هستند که تحت تأثیر غذاهای فصلی و مواد غذایی قرار می گیرند و به طور بالقوه قلب را به مخاطره می اندازند.

مطالعات نشان می دهد ژن های شما ممکن است به دلیل آزار دیدن، قلب شما را به خطر بیندازند. براساس این مطالعه ی جدید برخی افراد دارای دندان نمک هستند که تحت تأثیر غذاهای فصلی و مواد غذایی قرار می گیرند و به طور بالقوه قلب را به مخاطره می اندازند.

تغییرات ژنتیکی برخی افراد باعث می شود کاملاً از این طعم آگاه شوند. این افراد به احتمال زیاد دو برابر بیشتر از افراد به محدودیت مصرف نمک روزانه توسط متخصصان سلامت قلب توصیه می شوند. مراکز پژوهش این ژن را TAS2R38 نامیدند.

تغییرات این ژن به منظور افزایش درک فرد از این طعم تلخ است.

محققان گفتند: افراد حامل این تغییرات ژنتیکی احتمالاً باید اجتناب بیشتری برای غذاهای سالم قلب مانند: کلم بروکلی و سبزیجات تیره داشته باشند. محققان تصمیم به تست این ژن گرفتند که بفهمند، آیا این ژن منجر به استفاده از نمک در رژیم غذایی روزانه می شود؟

زیرا خوردن نمک بیش از حد استاندارد می تواند منجر به فشار خون بالا، در نتیجه ابتلای فرد به حمله ی قلبی و سکته ی مغزی می شود. آن ها رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را که چند عامل خطر بیماری قلبی را داشتند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

آن ها همچنین انجام آزمایش ژنتیک را برای دیدن این که شرکت کنندگان تنوع ژن را که باعث افزایش طعم تلخ می شود را دارا هستند یا نه، انجام دادند. پژوهشگران نظریه های مختلفی را در مورد این که چرا مردم با این تنوع ژنتیکی نمک مصرف می کنند، دارند. آن ها اظهار داشتند که ممکن است آن ها با طعم نمک بیشتر و لذت بردن از آن، آن را به طعم های دیگر ترجیح دهند و یا با استفاده از مصرف نمک زیاد، طعم تلخ را بپوشانند. آن ها اعلام کردند که غذاهای خوش عطر و طعم، انواع ادویه جات و ترشی جات و یا حتی کمی شکر برای از بین بردن طعم تلخ جایگزین این نمک می شود ولی این کار نیاز به بررسی بیشتری دارد. این یافته ها بسیار جالب، ولی در مراحل اولیه ی بررسی هستند.

مطالعه ی دیگری در AHA ارائه شده است که براساس ادرار 24 ساعته نشان داده شده است که بزرگسالان بیش از حد نمک مصرف می کنند. به طور کلی آن ها بیش از 6/3 گرم سدیم نمک در دفع ادرار خود دارند که به مراتب بالاتر از 3/2 است که حد استاندارد می باشد.

 پژوهشگران اعلام کردند ما هنوز هم از مصرف سدیم بیش از حد نیاز بدن استفاده می کنیم که باعث تأثیر منفی در فشار خون می شود. به خصوص با بالا رفتن سن به طور فزاینده ای باید مصرف نمک کاهش پیدا کند.

در این باره بیشتر بخوانید: استفاده از نمک را کنترل کنید

5 1000
ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • جوانی پوست را با دابلوتراپی تجربه کنید
  • تغییر رنگ لباس های سفید
  • ارتباط فقدان با افسردگی
  • نقش فیبر ها در رژیم غذایی ورزشکاران
  • پژوهشگران ژاپني واكسن تازه‌اي براي بيماري الزايمر ساختند
  • چگونه لاغر شویم که به روابطمان صدمه ای وارد نشود؟
  • ممنوعیت ورود داروهایی که در ایران تولید می شوند
  • در مورد ویتامین B15 چه می دانید
  • محبوبترین ها

  • داروهای خانگی برای درمان ضعف و خستگی و ناتوانی
  • کودکان بی اشتها و این روش های کمکی
  • مزیت های تغذیه ای اشپل ماهی
  • تفاوتها و مزایای ماهی از انواع پرورشی و دریایی
  • اگر میگرن دارید ، به این نکات تغذیه ای توجه کنید
  • رابطه ی میزان غذا خوردن با مسئله ی فراموشی
  • مقایسه چند ماده غذایی لذیذ با هم
  • خورد و خوراک مناسب برای خردسالان مبتلا به آسم
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x