picsart_1478675035651

مطالعات نشان می دهد ژن های شما ممکن است به دلیل آزار دیدن، قلب شما را به خطر بیندازند. براساس این مطالعه ی جدید برخی افراد دارای دندان نمک هستند که تحت تأثیر غذاهای فصلی و مواد غذایی قرار می گیرند و به طور بالقوه قلب را به مخاطره می اندازند.

مطالعات نشان می دهد ژن های شما ممکن است به دلیل آزار دیدن، قلب شما را به خطر بیندازند. براساس این مطالعه ی جدید برخی افراد دارای دندان نمک هستند که تحت تأثیر غذاهای فصلی و مواد غذایی قرار می گیرند و به طور بالقوه قلب را به مخاطره می اندازند.

تغییرات ژنتیکی برخی افراد باعث می شود کاملاً از این طعم آگاه شوند. این افراد به احتمال زیاد دو برابر بیشتر از افراد به محدودیت مصرف نمک روزانه توسط متخصصان سلامت قلب توصیه می شوند. مراکز پژوهش این ژن را TAS2R38 نامیدند.

تغییرات این ژن به منظور افزایش درک فرد از این طعم تلخ است.

محققان گفتند: افراد حامل این تغییرات ژنتیکی احتمالاً باید اجتناب بیشتری برای غذاهای سالم قلب مانند: کلم بروکلی و سبزیجات تیره داشته باشند. محققان تصمیم به تست این ژن گرفتند که بفهمند، آیا این ژن منجر به استفاده از نمک در رژیم غذایی روزانه می شود؟

زیرا خوردن نمک بیش از حد استاندارد می تواند منجر به فشار خون بالا، در نتیجه ابتلای فرد به حمله ی قلبی و سکته ی مغزی می شود. آن ها رژیم غذایی ۴۰۷ نفر را که چند عامل خطر بیماری قلبی را داشتند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

آن ها همچنین انجام آزمایش ژنتیک را برای دیدن این که شرکت کنندگان تنوع ژن را که باعث افزایش طعم تلخ می شود را دارا هستند یا نه، انجام دادند. پژوهشگران نظریه های مختلفی را در مورد این که چرا مردم با این تنوع ژنتیکی نمک مصرف می کنند، دارند. آن ها اظهار داشتند که ممکن است آن ها با طعم نمک بیشتر و لذت بردن از آن، آن را به طعم های دیگر ترجیح دهند و یا با استفاده از مصرف نمک زیاد، طعم تلخ را بپوشانند. آن ها اعلام کردند که غذاهای خوش عطر و طعم، انواع ادویه جات و ترشی جات و یا حتی کمی شکر برای از بین بردن طعم تلخ جایگزین این نمک می شود ولی این کار نیاز به بررسی بیشتری دارد. این یافته ها بسیار جالب، ولی در مراحل اولیه ی بررسی هستند.

مطالعه ی دیگری در AHA ارائه شده است که براساس ادرار 24 ساعته نشان داده شده است که بزرگسالان بیش از حد نمک مصرف می کنند. به طور کلی آن ها بیش از 6/3 گرم سدیم نمک در دفع ادرار خود دارند که به مراتب بالاتر از 3/2 است که حد استاندارد می باشد.

 پژوهشگران اعلام کردند ما هنوز هم از مصرف سدیم بیش از حد نیاز بدن استفاده می کنیم که باعث تأثیر منفی در فشار خون می شود. به خصوص با بالا رفتن سن به طور فزاینده ای باید مصرف نمک کاهش پیدا کند.

در این باره بیشتر بخوانید: استفاده از نمک را کنترل کنید

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • جراحی بینی چه عارضه هایی بر جای میگذارد؟
  • صحبت درباره اسرار زندگی مجردی
  • کلید پیشگیری حملات قلبی
  • سالاد رنگین کمان میوه با عسل و لیمو ترش
  • باید و نبایدهای رژیم غذایی گیاهخواری [فیلم]
  • ارتباط مدل شکم در بارداری با جنسیت نوزاد
  • عفونت تنفسی و گوارشی همزمان چه علائمی دارد؟
  • ویژگی های مهم همسر آینده از نظر خانم ها
  • نکاتی خواندنی برای رنگ کردن موهای فر در منزل
  • ژیلبرت وعلامتهای بیرونی آن
  • تعریف اصل پریماک
  • سوالاتی که توسط زنان باردار پرسیده نمی شوند
  • رژیم غذایی مخصوص زمان یائسگی
  • راه حلی گیاهی برای وسواس
  • بی اختیاری روده
  • محبوبترین ها

  • میزان خطر داشتن سرطان پروستات
  • دیس تایمی چه نوع افسردگی است؟
  • شایعترین علت فراموشی – بیماری آلزایمر
  • خال های خطرناک و مشخصه های آن ها
  • چرا دست و پاها متورم می شوند!
  • تنها راه درمان کبد چرب، تغییر سبک زندگیست
  • کمک کولونوسکوپی برای تشخیص بیماری ها
  • مقابله با آپنه خواب با این ترفندها
  • علائم ابتلا به مشکلات مختلف هورمونی در خانم ها
  • در چهل سالگی درد این قسمت از بدن را جدی بگیرید!
  • Harvoni داروی جدید برای درمان هپاتیت C
  • شیوع ایدز و اچ آی وی در میان بانوان
  • راه روش های درمانی برای ای بی
  • شدت یافتن سرطان سینه با تنهایی
  • پیشگیری از سرایت آنفولانزا در محیط اطراف
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است