cholesterol-word-cloud

برخی موادغذایی باعث افزایش کلسترول بدن می شوند بهتر است آن ها را بشناسید و از مصرف آن ها پرهیز کنید بیمارانی که از عارضه های مرتبط با چربی خون رنج میبرند از چه موادغذایی در این زمینه باید کمک بگیرند متخصصین تغذیه راهکارهای تغذیه ای مناسبی در اختیار این افراد قرار داده اند که در ادامه به بررسی آن  ها خواهیم پرداخت.

یکی از ممنوعیت‌ها یا محدودیت‌های غذایی که معمولا برای افراد مبتلا به کلسترول خون در نظر گرفته می‌شود، کاهش مصرف خوراکی‌های سرشار از اسیدهای چرب اشباع و ترانس است. کره و مارگارین، جزو همین خوراکی‌ها هستند که باید مصرف آنها در برنامه غذایی این بیماران، محدود شود. اگر مبتلا به کلسترول خون یا بیماری‌های قلبی هستید، ماهی دو سه مرتبه بیشتر کره مصرف نکنید و مارگارین را جایگزین کره حیوانی کنید. حواستان باشد که هنگام خرید مارگارین، برچسب آن را بخوانید تا برندی که سطح چربی‌های اشباع و ترانس آن پایین‌تر است را انتخاب کنید. پیروی از رژیم مدیترانه‌ای هم می‌تواند برای بیماران مبتلا به کلسترول خون، بسیار مفید باشد و در درمان بیماری، کمک شایانی به آنها بکند. به این ترتیب که گوشت‌های سفید و غذاهای دریایی، جای گوشت‌های قرمز را در رژیم آنها بگیرند. روغن زیتون و کانولا، جایگزین کره و سایر روغن‌ها شوند. سبزی‌ها و میوه‌ها در حجم بالایی به سبد خرید بیماران اضافه شوند. مصرف ریحان و گوجه‌فرنگی فراموش نشود. انواع سبزی‌ها هم جای پنیر پیتزا و گوشت‌های قرمز را در تهیه پاستا، ماکارونی و لازانیا بگیرند و افراد، روزی ۳۰ دقیقه هم فعالیت فیزیکی داشته باشند.

ارسال شده در 6 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فناوری جدید برای شمارش کامل خون
  • چرا باید نوارقلبی بگیریم
  • مشکلات و رفتارهای جنسی نوجوانان
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • مسائل و مشکلات عمده بارداری
  • اهمیت صحیح راه رفتن در بارداری
  • همه پیامدهای پیر شدن
  • خواص انجیر (فیکوس) | رفع یبوست و چاق شدن
  • متخصص دیابت و پاسخ به این پرسش ها
  • نشانه های مهم برای مشکلات ارتوپدی
  • روش های مقابله و درمانی برای کولیت اولسراتیو
  • آموزش تصویری بافت اریب
  • برای داشتن مژه هایی زیبا این قوانین را رعایت کنید
  • زنان به عادت های مشکوکی نسبت به مردان رسیده اند
  • درمان تب حصبه بدون دارو
  • محبوبترین ها

  • راهنمایی های تغذیه ای برای کبد چرب
  • بررسی ارزش تغذیه ای مختلف نخود فرنگی
  • کالری جوانه گندم
  • کبدتان را با این نوشیدنی معمولی درمان کنید
  • کدام خوراکی با کدام روغن
  • غذاهای آبدار احساس سیری شما را تقویت میکند
  • افزایش کالری قهوه با این افزودنی ها
  • لاغری با مصرف این نان ها
  • 6 غذایی که به هیچ وجه نباید در مایکروفر گرم کنیم
  • تزئین غذا از لزومات وعده های غذایی است
  • میخک،قوی تر از هر برند آدامس می تواند دهان شما را خوشبو کند
  • رسپی یک سحری سالم و رژیمی
  • چاقی خود را با این روش به سادگی درمان کنید
  • راز تناسب اندام اطفال در شیر کاکائو
  • غذاهای ترش کننده معده کدامند؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است