fo2881
قره قوروت یکی از تنقلات خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد.این خوراکی خوشمزه با استفاده از آب ماست و دوغ تهیه میشود و بعد به صورت سنتی یا صنعتی جوشانده می شوند.ماده جامد حاصل از این فرآیند قره قوروت است. قره قوروت دارای مقادیر بسیار زیادی اسیدلاتیک است که برای بدن بسیار مضر است.
شهاب اولیایی متخصص تغذیه بیان کرد: این ماده جامد باقی مانده که بسیار ترش است حاوی مقادیر فراوانی از نوعی اسید به نام اسیدلاتیک است که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همین اسید است و برای بدن بسیار مضر است که سبب ایجاد ضعف و بی‌حالی می‌شود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: در حالت عادی PH طبیعی خون تقریبا حالت قلیایی دارد که با مصرف این چنین مواد غذایی، اسیدیته خون بالا رفته و این خود سبب بروز بسیاری از بیماری‌هاست.
اولیایی بیان کرد: اسیدی شدن خون سبب ایجاد اختلالاتی در بدن می‌شود که بدن برای جلوگیری از بروز این اختلالات یک سری اعمال جبرانی برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون و بازگشت آن به حالت قلیایی انجام می‌دهد.
وی اظهار داشت: از جمله اقداماتی که بدن برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون انجام می‌دهد، برداشتن کلسیم از استخوان‌های بدن است که این خود منجر به مشکلات متعددی از جمله پوکی استخوان و پوسیدگی دندان و بسیاری مشکلات دیگر می‌شود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: مشکلات ناشی از اسیدیته شدن خون تنها به پوکی استخوان و مشکلات دندانی ختم نمی‌شود، بلکه مشکلات قلبی عروقی، مشکلات مغزی از جمله ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی و ناراحتی‌های معده هم از عوارض اسیدی شدن خون است.
اولیایی گفت: برخی افراد به همراه قره‌قروت نمک مصرف می‌کنند تا مقداری از ترشی آن کم کنند که این مصرف نمک زیاد خود سبب افزایش فشار خون و نیز افزایش دفع کلسیم و در نهایت تشدید پوکی استخوان می‌شود.
وی بیان کرد: معولا در مراحل تولید قره‌قروت به صورت سنتی معولا بهداشت رعایت نشده و مسائل و مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت همچون ورود انواع میکروب‌ها به بدن هم بر آن افزوده می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آمار پرخوری و اضافه وزن ایرانی ها
  • تداخل دارو با مواد غذایی و مکمل ها
  • آیا پارکینسون منشا در روده دارد؟
  • پیامدهای خطرناک مصرف شکر مایع
  • کمک به اطفال در زمینه بازی کردن
  • جای این مواد غذایی در یخچال شما نیست
  • 5 ویتامین برای درمان آکنه
  • آیا خوردن زرشک برای زنان باردار مناسب است؟
  • محبوبترین ها

  • شما چطور غذا می خورید ؟ از روی اصول یا خیر ؟
  • مواد خوراکی مضر برای ابتلا به سرطان
  • تغذیه غلط دلیل عمده ناباروری
  • کنار گذاشتن وعده صبحانه
  • شیوه های جدیدی برای انتخاب میان وعده ها
  • مراحل قبل از آغاز یک رژیم غذایی
  • پیامد های جانبی چای و نیکوتین و الکل
  • مردم چین پای تلویزیون از این تنقلات میل می کنند!
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است