fo2881
قره قوروت یکی از تنقلات خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد.این خوراکی خوشمزه با استفاده از آب ماست و دوغ تهیه میشود و بعد به صورت سنتی یا صنعتی جوشانده می شوند.ماده جامد حاصل از این فرآیند قره قوروت است. قره قوروت دارای مقادیر بسیار زیادی اسیدلاتیک است که برای بدن بسیار مضر است.
شهاب اولیایی متخصص تغذیه بیان کرد: این ماده جامد باقی مانده که بسیار ترش است حاوی مقادیر فراوانی از نوعی اسید به نام اسیدلاتیک است که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همین اسید است و برای بدن بسیار مضر است که سبب ایجاد ضعف و بی‌حالی می‌شود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: در حالت عادی PH طبیعی خون تقریبا حالت قلیایی دارد که با مصرف این چنین مواد غذایی، اسیدیته خون بالا رفته و این خود سبب بروز بسیاری از بیماری‌هاست.
اولیایی بیان کرد: اسیدی شدن خون سبب ایجاد اختلالاتی در بدن می‌شود که بدن برای جلوگیری از بروز این اختلالات یک سری اعمال جبرانی برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون و بازگشت آن به حالت قلیایی انجام می‌دهد.
وی اظهار داشت: از جمله اقداماتی که بدن برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون انجام می‌دهد، برداشتن کلسیم از استخوان‌های بدن است که این خود منجر به مشکلات متعددی از جمله پوکی استخوان و پوسیدگی دندان و بسیاری مشکلات دیگر می‌شود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: مشکلات ناشی از اسیدیته شدن خون تنها به پوکی استخوان و مشکلات دندانی ختم نمی‌شود، بلکه مشکلات قلبی عروقی، مشکلات مغزی از جمله ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی و ناراحتی‌های معده هم از عوارض اسیدی شدن خون است.
اولیایی گفت: برخی افراد به همراه قره‌قروت نمک مصرف می‌کنند تا مقداری از ترشی آن کم کنند که این مصرف نمک زیاد خود سبب افزایش فشار خون و نیز افزایش دفع کلسیم و در نهایت تشدید پوکی استخوان می‌شود.
وی بیان کرد: معولا در مراحل تولید قره‌قروت به صورت سنتی معولا بهداشت رعایت نشده و مسائل و مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت همچون ورود انواع میکروب‌ها به بدن هم بر آن افزوده می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تجسم و احساس و تقویت ذهن
  • تصمیمات جدید برای معتادان و کودکان کار
  • نکات مهم روانشناسی برای فردی که قصد ازدواج دارد
  • چای نوشیدن و این فواید بی نظیر
  • آیا به هیپنوتیزم اعتقاد دارید؟
  • سرطان مری را ردیابی کنید
  • کتاب آزمایشگاه میکروب شناسی چه کتابی است؟
  • گوش و تست وبر Weber Test
  • با این 8 راهکار ذهنتان را برای یادگیری سریع تر و بخاطر آوردن اطلاعات بیشتر پرورش بدهید
  • چرا متخصصان خوردن روزانه سیب را توصیه می کنند؟
  • ابتلای فرزند به اوتیسم با استرس مادر
  • شیوه کار داروهای لاغری چگونه است
  • تاثیرات منفی مشکلات مفصلی روی نیروی جنسی
  • دانستنی هایی درمورد کمبود ویتامین و عوارض آن
  • قرص ضدبارداری چه تاثیری بر پوست و مو ما دارد؟
  • محبوبترین ها

  • انتقال زگیل پا با دمپایی مشترک
  • در مهمانی ها اینگونه چشمها را آرایش کنید
  • دست و ناخن و شیوه مراقبت از آن
  • چگونه درروزهای بارانی از پوست مراقبت کنیم؟
  • مشکلات مختلف آفتاب سوختگی
  • آیا تارهای سفید مو با کندن آنها زیادتر می شود
  • ماسک بلندکننده مو
  • 9 حرکت جدید یوگای صورت برای صاف شدن پوست
  • فرورفتگی های پوست خود را با این گیاهان برطرف کنید
  • دوگانه بودن ماتیک
  • بهترین آرایش برای چشم های درشت، ریز، گرد و نزدیک به هم
  • حساسیت پوستی در فصول سرد سال
  • پیشگیری از تماس پوست با این مواد شیمیایی
  • نظریه های جدید و قدیمی درباره پوست سبزه
  • اگر پوست شما چرب است این مطلب را از دست ندهید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است