مقابله با خستگی شادابی رفع خستگی خستگی از بین بردن خستگی

کار فراوان و بی خوابی از جمله علل اصلی خستگی به شمار می آیند که امروزه در بین مردم کم نیستند افرادی که به این عارضه ها دچارند. بدن انسان دارای ویژگی های خاصی است که در صورت تحریک آنها می توان استفاده های مناسبی از آنها برد. ترشح هورمون ها از جمله این ویژگی هاست که در صورت تحریک صحیح موجب رفع خستگی و احساس شادابی می شود.

خستگی و بی حالی در طول روز از نشانه های بارز کمبود منیزیم در بدن است. منیزیم از مهم‌ترین مواد معدنی لازم برای بدن ماست که بیشتر مواقع نادیده گرفته می‌شود. برای اینکه احساس شادابی و سرحالی را در طول روز از دست ندهیم حتما باید مواد غذایی که حاوی این ماده مهم هست در برنامه غذایی روزانه بگنجانیم.

موز به‌عنوان یک میان وعده بهترین دشمن خستگی و بی‌حالی ست

موز
موز به‌عنوان یک میان وعده بهترین دشمن خستگی و بی‌حالی ست. این میوه علاوه بر منیزیم دارای مقدار زیادی پتاسیم است که یک ماده معدنی معجزه‌آسا برای افزایش انرژی در طول روز به‌حساب می‌آید.

لوبیا
یک فنجان لوبیا حاوی ۷۰ میلی‌گرم منیزیم و منبع بسیار خوبی از پروتئین و فیبر است خوردن خوراک لوبیا در وعده صبحانه خستگی و بی حالی شما را در طول روز کم می کند.

نان کامل گندم
تنها دو برش از نان کامل گندم حاوی ۴۶ میلی‌گرم منیزیم است. ساندویچ نان گندم و کره بادام‌زمینی و موز یک میان وعده تمام‌عیار برای کسانی است که می‌خواهند بقیه روز خود را باانرژی سپری کنند.

برنج قهوه‌ای
یک فنجان برنج قهوه‌ای حاوی ۸۴ میلی‌گرم منیزیم است. برای یک وعده غذایی غنی از منیزیم، ترکیب برنج قهوه‌ای با لوبیا سیاه‌وسفید. هر دو غذاهای پروتئینی هستند ، هنگامی‌که ترکیب شوند اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین می‌کنند.

عدس
یک فنجان عدس انباشته از پروتئین و فیبر و ۷۵ میلی‌گرم منیزیم است. عدس بهترین جایگزین گوشت است و یک‌کاسه عدسی داغ به‌عنوان صبحانه در روزهای سرد تمام انرژی روز کاری را تأمین می‌کند.

بلغور جو
روز خود را با یک‌کاسه انرژی‌زا سوپ بلغور جو و شیر شروع کنید و با یک‌کاسه سوپ جو ۶۱ میلی‌گرم منیزیم دریافت کنید و به جنگ خستگی و بی حالی بروید.

غلات و کشمش
ترکیب غلات مختلف با کشمش و توت خشک در یک کاسه شیر به‌عنوان صبحانه یا میان وعده ۷۷ میلی‌گرم منیزیم دارد.

اسفناج
نصف فنجان اسفناج پخته‌شده حاوی ۷۸ میلی‌گرم منیزیم است. علاوه بر آن اسفناج کلسیم فراوانی دارد. اسفناج هم به‌صورت پخته و هم خام مصرف می‌شود اما اسفناج پخته‌شده راحت‌تر جذب بدن می‌شود.

گندم بوداده
یک کاسه گندم بوداده ایده‌ای بسیار عالی برای شروع روز است این ماده پر از فیبر علاوه بر اینکه تا هنگام ناهار بدن را سیر و پرانرژی نگه می‌دارد حاوی مقدار زیادی منیزیم است.

منبع: بامداد

ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خطر ابتلا به دیابت و ارتباط آن با غلظت تیروزین
  • با انگورماسک ضد افتادگی پوست درست کنید
  • خوبی های تکنولوژی برای اطفال
  • “اختلالات روحی و روانی” سبب بدتر شدن خارش پوست می‌شود
  • رشد باورنکردنی دندان در دهان این کودک
  • عوامل ایجاد کننده و بازدارنده از انواع سرطان‌ها
  • آیا بادام واقعا قدرت مغز را افزایش می دهد؟
  • درمان های خانگی برای مشکلات سینوسی
  • محبوبترین ها

  • عمل جراحی گوش برای افراد کم درآمد
  • درد گوش از کودکی تا بزرگسالی
  • ترمیم سلول های شنوایی با این روش ها
  • همه چیز درباره ی تورم غشای مخاطی بینی کودک
  • مشخصات یک گوش سالم
  • صدای زنگ در گوش چرا و چگونه ایجاد می شود!
  • دانستنی هایی در مورد انواع آفت دهان
  • نکات پزشکی دوره ای مهم پس از عمل زیبایی بینی
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)