مشاوره زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه

1071779_548

این دسر با عطر و بوی دارچین می تواند تبدیل به بهترین دسرهای مورد علاقه شما شود می توانید در دورهمی های دوستانه یا برای تشویق اشتهای کودکتان از این دسر کمک بگیرید دسری که در این مطلب به شما پینهاد می کنیم دسر با طعم پای سیب و دارچین است که با توجه به حال و هوای این فصل از سال بسیار لذیذ و دلچسب خواهد بود .

 یک دسر گرم با عطر دارچین و افرا برای عصرانه روزهای زیبای زمستانی، می‌تواند شما را سرحال بی‌آورد. دسر پای سیب را حتما امتحان کنید.

طعم و مزه شیرینی پای را همه دوست دارند اما شما با طعم تازه‌ای از پای سیب از مهمان‌های‌تان پذیرایی کنید.

مواد لازم:

  • شیره افرا ⅔ پیمانه
  • آب  1 پیمانه
  • آرد  1 پیمانه
  • سیب  1 و ½ پیمانه
  • شیر  ⅓ پیمانه
  • آرد ذرت  1 و ½ قاشق چای‌خوری
  • کره  5 قاشق غذاخوری
  • شکر  2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر 1 و ½ قاشق چای‌خوری
  • وانیل ½ قاشق چای‌خوری
  • دارچین  ¼ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب ها را پوست بکنید و خرد کنید، قطعه‌ها زیاد ریز یا درشت نباشند.
2. در یک روغن‌دان، آب، شیره افرا و آرد ذرت را مخلوط کنید. حرارت دهید و مدام هم بزنید تا کرم به‌جوش آید. سپس 2 دقیقه اجازه دهید بجوشد.
3. یک قاشق غذاخوری شکر را به کرم اضافه کنید. کرم را درون یک ظرف شیرینی‌پزی (8×8×2 اینچ) و یا یک سینی فر 2 لیتری بریزید، کف ظرف پخش کنید و کنار بگذارید.
4. در یک کاسه متوسط آرد سفید و 2 قاشق غذاخوری شکر و بیکینگ پودر را به‌خوبی مخلوط کنید. سه قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده و با‌ هم‌زن بزنید. تا جایی‌که کره به‌خوبی جذب شده و یک مخلوط نرم و پودری به‌دست آید. سیب را به مخلوط اضافه کنید. شیر و وانیل را به مواد درون کاسه افزوده و آن‌قدر هم بزنید تا یک خمیر نرم و مرطوب به‌دست آورید.
5. با کمک یک قاشق غذاخوری خمیر سیب را به آرامی روی کرم شیره افرا که کف ظرف شیرینی‌پزی یخش کرده‌اید، یکنواخت بریزید. دو قاشق چای‌خوری شکر و دارچین را با‌هم مخلوط کرده و روی کل شیرینی بپاشید. سپس 1 قاشق چای‌خوری کره باقی مانده را نقطه نقطه روس سطح پخش کنید.
6. دسر را در فر گذاشته و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) به مدت 40 دقیقه پخت را انجام دهید. پای سیب را گرم سرو کنید. روی آن‌را در صورت دل‌خواه با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
وب سایت پارسه گرد

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x