وافل های پیتزایی وافلِ پنینی پنیر و ژامبون وافل دستگاه وافل ساز
وافل نوعی خوراکی بسیار ترد و خوشمزه است که هم می توانید به عنوان عصرانه تهیه کنید و هم می توانید آن را شبیه اسنک پیتزایی درآورید در این مطلب روش تهیه دونوع وافلِ پیتزا ووافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برایتان آورده ایم این خوراکی مطمئنا مورد پسند کودکان و اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.بد نیست برای یکبار آن را امتحان کنید .

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود. اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت و مثلا اسنک های ساده اما خوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد. به همین خاطر، در این مطلب دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد.
وافلِ پیتزامواد لازم:

  •     خمیر آماده پیتزا
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.

دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

مواد لازم :

  •     دو عدد نان تست
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     یک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.

دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
وبسایت روزیاتو:

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 206 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • در شب امتحان از خوردن این مواد غذایی دوری کنید
  • ویژگی پوستهای مختلف
  • امواج اولتراسوند و زیباسازی پوست
  • خطرات جانبی دیابت حاملگی
  • تناسب اندام بیشتر با این روش ها
  • مراقبت از بدن در مقابل اضطراب
  • ارتباط پرخاشگری گربه با بیماری وی
  • تقویت سلامتی مردان با برخی ترفندهای موثر
  • محبوبترین ها

  • معجزه نوشیدن آب پرتقال قبل از استحمام برای پوست آقایان
  • اندازه ی بیضه ی سالم (معاینه ی بیضه)
  • اهمیت مراقبت از سلامت آقایان
  • این بیماری های ویروسی در مردان شایع تر است
  • خطرات قلب بیشتر گریبان گیر مردان میشود
  • آپنه خواب و تهدید سلامت مردان
  • 7 غذای عضله ساز برای مردان
  • گردو مغزی مفید برای برای تقویت هورمون های مردانه
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما