مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
1074941_814
وافل نوعی خوراکی بسیار ترد و خوشمزه است که هم می توانید به عنوان عصرانه تهیه کنید و هم می توانید آن را شبیه اسنک پیتزایی درآورید در این مطلب روش تهیه دونوع وافلِ پیتزا ووافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برایتان آورده ایم این خوراکی مطمئنا مورد پسند کودکان و اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.بد نیست برای یکبار آن را امتحان کنید .

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود. اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت و مثلا اسنک های ساده اما خوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد. به همین خاطر، در این مطلب دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد.
وافلِ پیتزامواد لازم:

  •     خمیر آماده پیتزا
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.

دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

مواد لازم :

  •     دو عدد نان تست
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     یک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.

دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
وبسایت روزیاتو:
5 1000
ارسال شده در 7 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x