وافل های پیتزایی وافلِ پنینی پنیر و ژامبون وافل دستگاه وافل ساز
وافل نوعی خوراکی بسیار ترد و خوشمزه است که هم می توانید به عنوان عصرانه تهیه کنید و هم می توانید آن را شبیه اسنک پیتزایی درآورید در این مطلب روش تهیه دونوع وافلِ پیتزا ووافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برایتان آورده ایم این خوراکی مطمئنا مورد پسند کودکان و اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.بد نیست برای یکبار آن را امتحان کنید .

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود. اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت و مثلا اسنک های ساده اما خوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد. به همین خاطر، در این مطلب دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد.
وافلِ پیتزامواد لازم:

  •     خمیر آماده پیتزا
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.

دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

مواد لازم :

  •     دو عدد نان تست
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     یک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.

دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
وبسایت روزیاتو:

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعاتی در مورد انواع تومور در غدد بزاقی
  • با نان پیتا رولت مرغ درست کنید
  • تمرین و نکته های مهم برای فرم دهی به عضلات پا و سرینی
  • انواع تمرینات شکمی برای مبارزه با چربی ها (بخش دوم)
  • معرفی بهترین ورزش های هوازی و بی‌هوازی برای قلب
  • یافتن راه حل برای پیشگیری از خطاهای پزشکی و پرستاری
  • دلایل درد شکم در دوران بارداری
  • اصول جراحی دندان عقل بیشتر بدانید!
  • محبوبترین ها

  • سفید شدن دندان با بخش خاکستری خمیردندان
  • خوراکی های شفاف و پاک کننده لثه و دندان
  • عوارض انجام عمل ارتودنسی چیست؟
  • تسکین درد دندان با مواد طبیعی و گیاهی
  • دلیل نامگذاری دندان عقل چیست؟ آیا با عقل انسان مرتبط است
  • مردی با غیرعادی ترین دندان ها
  • پس از انجام ایمپلنت بخوانید
  • ممنوعیت غذایی برای سفیدی دندان
  • رپورتاژ

  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما