1074941_814
وافل نوعی خوراکی بسیار ترد و خوشمزه است که هم می توانید به عنوان عصرانه تهیه کنید و هم می توانید آن را شبیه اسنک پیتزایی درآورید در این مطلب روش تهیه دونوع وافلِ پیتزا ووافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برایتان آورده ایم این خوراکی مطمئنا مورد پسند کودکان و اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.بد نیست برای یکبار آن را امتحان کنید .

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود. اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت و مثلا اسنک های ساده اما خوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد. به همین خاطر، در این مطلب دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد.
وافلِ پیتزامواد لازم:

  •     خمیر آماده پیتزا
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.

دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

مواد لازم :

  •     دو عدد نان تست
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     یک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.

دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
وبسایت روزیاتو:

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کم خونی نشانه ای مهم برای سایر بیماری ها
  • حجم مو چه معنایی دارد؟
  • حواستان به شنوایی تان هست؟
  • بالا رفتن فشار خون و پیدایش مشکلات جنسی
  • راهکارهای طلایی برای رهایی از افکار مزاحم
  • دسر اناری ویژه شب یلدا
  • یافتن شیوه ای برای معالجه بیماری صرع
  • خطر فعالیت های ورزشی در سالمندان
  • عدس را از یاد نبرید
  • نکات مهم پیرامون واکسن HPV
  • آموزش تخلیه جوش‌ها در منزل به شیوه‌‌ حرفه‌ای
  • هشدار برای سرطان حنجره
  • سوال و جوابهایی درباره بیماری دیابت
  • کم خونی فانکونی چه نوع کم خونی است؟
  • سیگار مضر است! چه معمولی چه الکترونیک
  • محبوبترین ها

  • چگونه در شب یلدا سلامت مان را حفظ کنیم؟
  • مشکلات در حافظه با چاقی
  • هر آنچه باید در مورد عرق کردن بدانید
  • از آزمایش خون اینگونه سردر آورید
  • اگر میخواهید شکم نداشته باشید باید مدل زندگی خود را تغییر دهید
  • راههای درمانی طبیعی برای رفع بواسیر
  • جلوگیری از سکته مجدد با تغییرات شیوه ی زندگی و کنترل فشار خون
  • پیشگیری از سرما خوردن در این روزها
  • دلیل علمی برای سماق خوردن
  • کاربرد اندازه گیری منیزیم و فسفر
  • از پدهای سم زدا چگونه استفاده کنیم
  • 7 نکته مهم درباره تناسب اندام و زندگی روزانه
  • زخم معده و دانستنی های مهم در مورد آن
  • منشا زنانه ارگاسم و میل جنسی زن
  • دودی کردن غذاها و مضرات آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است