1074941_814
وافل نوعی خوراکی بسیار ترد و خوشمزه است که هم می توانید به عنوان عصرانه تهیه کنید و هم می توانید آن را شبیه اسنک پیتزایی درآورید در این مطلب روش تهیه دونوع وافلِ پیتزا ووافلِ پنینی پنیر و ژامبون را برایتان آورده ایم این خوراکی مطمئنا مورد پسند کودکان و اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.بد نیست برای یکبار آن را امتحان کنید .

وافل، نان ترد و شیرینی است که می توان آن را به بیسکوئیت تشبیه کرد که به همراه شکلات یا مارمالاد سرو می شود. اما از دستگاه وافل ساز می توان استفاده های بهینه تری هم داشت و مثلا اسنک های ساده اما خوشمزه پخته و از طعم آنها لذت برد. به همین خاطر، در این مطلب دو نوع وافل پیتزا و پنینی برایتان آموزش داده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد.
وافلِ پیتزامواد لازم:

  •     خمیر آماده پیتزا
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۱۲ ورقه پپرونی

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را به اندازه قالب های دستگاه وافل ساز برش دهید.

دستگاه وافل ساز را روشن کرده و سطح قالب ها را با روغن چرب کنید. سپس خمیرهای پیتزا را روی آنها بگذارید.
یک قاشق غذاخوری سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی) روی سطح خمیر بمالید. یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا ریخته و روی آن سه ورقه پپرونی بگذارید.
دوباره با یک لایه خمیر روی مواد را بپوشانید.
هر کدام از وافل های پیتزایی را ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا خمیر پخته و طلایی شده و پنیر داخلی آنها آب شود.وافلِ پنینی پنیر و ژامبون

مواد لازم :

  •     دو عدد نان تست
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     یک ورقه پنیر موزارلا

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به صورت خاگینه پخته و کنار بگذارید.

دستگاه وافل ساز را روشن کنید. سطح قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید. روی نان، تخم مرغ هم زده را بریزید و روی آنها، پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
ورقه های ژامبون و یک اسلایس پنیر را روی مواد گذاشته و در آخر، نان دوم را بگذارید.
در دستگاه را بسته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آنها را بپزید تا سطح نان کاملا طلایی شده و پنیرها آب شوند.
وبسایت روزیاتو:

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • کیک خیس کرمدار
  • افسردگی عارضه ای همه گیر میان سالمندان
  • آسیب های داروهای ویاگرا
  • توصیه های روانپزشکی برای شکست عشقی
  • از زبان بروس لی 16 درس زندگی انگیزشی را یاد بگیرید
  • بالاخره ناگت بخوریم یا نه؟
  • سرگیجه در سنین مختلف
  • خطرات و مشکلات سیستم گوارشی در فصل گرم سال
  • زیانها و شیوه های کاهش کلسترول
  • تهیه شکلات مناسب
  • تهدید سلامت دندان ها با توتون و تنباکو
  • برای سینوزیت از طب سنتی کمک بگیرید
  • اثرات تزریق لیراگلوتاید
  • ارتباط بیماری افسردگی با مشکلات زناشویی
  • ترشحات چشم علامت چیست
  • محبوبترین ها

  • درمان به موقع اختلالات بینایی کودکان
  • آیا فشار خون بالا در بیماران گلوکومایی مشکلی ایجاد می کند؟
  • دخانیات، چه عوارضی بر بینایی دارد؟
  • دانستنی های مهم در مورد عمل لیزیک
  • مروری کوتاه بر بیماری چشمی کاتاراکت
  • اطلاعات کامل درباره بیماری چشمی گلوکوم
  • استفاده نامناسب از لنز می تواند به چشم آسیب برساند
  • نسخه پزشکی برای درمان گل مژه در کودکان
  • استفاده از تلفن همراه و از دست دادن بینایی
  • استانداردترین عینک‌های آفتابی دارای زمینه های سیاه هستند
  • ترشحات چشم علامت چیست
  • اجسام خارجی در سطح چشم و ساییدگی های قرنیه
  • چاره پلکی که پرش دارد چیست
  • 6 عملی که سبب ضعف بینایی در شما می شود
  • لنز از آرایشگاه نگیرید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است