دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی

1063633_848

سیب زمینی با پنیر چدار بسیار دلچسب و خوش طعم خواهد شد به خصوص اگر با پیاز و ادویه همراه باشد این غذای لذیذ و خوشمزه انتخاب امروز ماست که پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید مطمئن باشید فرزندانتان از خوردن آن لذت خواهند برد چون سیب زمینی شیرین جایگاه خاصی در خورد و خوراک اطفال به خود اختصاص داده است .

 بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره.
هر دوی این غذاها خیلی خوشمزه هستن و داخل سسی که با آرد و کره درست شده پخته میشن. بیایید با هم این غذای عالی رو درست کنیم.

مواد لازم:

  •     ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  •     ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
  •     ۲ فنجان شیر
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  •     ۳ عدد پیاز سبز
طرز تهیه1. فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

2. در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

3. داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

4. یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

5. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

6. نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

7. وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

8. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.

وب‌سایت بدونیم

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • كنترل دندان درد با استامينوفن
  • اهمیت و نقش پرنگ غدد پاراتیروئید در بدن انسان
  • اهمیت توجه به شیردهی پس از سزارین
  • سیگارکشیدن و کشش به سمت آن
  • آیا میدانید تعداد خالهای موجود در پوست با سرطان سینه ارتباط دارند؟
  • جراحی با وجود مشکل سینوس ها
  • روشی طلایی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به آرتریت
  • ظرف ها چه تأثیری بر سلامت مادر و جنین دارند؟
  • محبوبترین ها

  • خانم های باردار مراقب خشکی چشم شان باشند
  • منبع و منشا تهوع در بارداری و از بین بردن آن
  • چه روش هایی برای درمان ناباروری وجود دارد؟
  • 5 روش طبیعی برای کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • بالا رفتن سن ازدواج و بارداری سبب تشدید آندومتریوز میشود
  • کم کاری مادرزادی تیرویید در نوزاد چیست؟
  • مشکلات پوستی بانوان در بارداری و شیردهی
  • ماسک بارداری برای جنین خطر آفرین است
  • رپورتاژ

  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x