1063633_848

سیب زمینی با پنیر چدار بسیار دلچسب و خوش طعم خواهد شد به خصوص اگر با پیاز و ادویه همراه باشد این غذای لذیذ و خوشمزه انتخاب امروز ماست که پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید مطمئن باشید فرزندانتان از خوردن آن لذت خواهند برد چون سیب زمینی شیرین جایگاه خاصی در خورد و خوراک اطفال به خود اختصاص داده است .

 بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره.
هر دوی این غذاها خیلی خوشمزه هستن و داخل سسی که با آرد و کره درست شده پخته میشن. بیایید با هم این غذای عالی رو درست کنیم.

مواد لازم:

  •     ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  •     ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
  •     ۲ فنجان شیر
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  •     ۳ عدد پیاز سبز
طرز تهیه1. فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

2. در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

3. داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

4. یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

5. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

6. نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

7. وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

8. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.

وب‌سایت بدونیم

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی هایی مهم و خواندنی در مورد شیر مادر
  • شیوه هایی برای کاستن عارضه های تلفن همراه
  • بالا بردن کالری سوزی
  • همه نشانه های مصرف کرک
  • تداخل در تمرکز با این عوامل
  • عوارض برخی میوه های شیرین برای دندان
  • خوبی های تکنولوژی برای اطفال
  • خانم های باردار و جگر
  • افزایش قوه یادگیری با این روش ها
  • راه های مبارزه با ریفلاکس معده
  • با انجام روزانه یوگا بیماری اسکولیوز بهبود می یابد
  • تومورهای خوش خیم پلک
  • موارد مشکل ساز برای ارتباط کودک
  • ترکیب طبیعی گیاهان آرام بخش
  • عوارض ریشه کن کردن موهای زائد به صورت خودسرانه
  • محبوبترین ها

  • بستن مو و ریزش آن ها
  • سلامت ریش و سبیل شما با این کارها
  • منشا سایه های سفید روی ناخن
  • بالا رفتن قدرت ذهن
  • دلیل ظاهر شدن دانه های سفید زیر چشم چیست؟
  • آموزش تهیه ماسک خانگی نارنجی
  • جوش چگونه بوجود می آید؟
  • از این ایجاد کننده های آکنه دوری کنید
  • رازهایی درباره پوست که هر زنی باید بداند
  • آیا به جاي بوتاكس بهتر نیست از طب سوزنی استفاده کنیم؟
  • چگونه می توان موهای زیر پوستی را از بین برد؟
  • فرمول ساخت ماسک کدو حلوایی برای زیبایی پوست
  • 6 نکته برای سالم نگه داشتن موها در زمستان
  • راههای مراقبت از پوست در برابر خشکی
  • برای بدن اسکراب طبیعی چای فوق العاده عالی است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است