1063633_848

سیب زمینی با پنیر چدار بسیار دلچسب و خوش طعم خواهد شد به خصوص اگر با پیاز و ادویه همراه باشد این غذای لذیذ و خوشمزه انتخاب امروز ماست که پیشنهاد می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید مطمئن باشید فرزندانتان از خوردن آن لذت خواهند برد چون سیب زمینی شیرین جایگاه خاصی در خورد و خوراک اطفال به خود اختصاص داده است .

 بعضی غذاها همیشگی هستن چون هم درست کردنشون خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه هستن. مثل این دستور سیب زمینی با پنیر که شباهت زیادی به سیب زمینی تنوری داره.
هر دوی این غذاها خیلی خوشمزه هستن و داخل سسی که با آرد و کره درست شده پخته میشن. بیایید با هم این غذای عالی رو درست کنیم.

مواد لازم:

  •     ۴ عدد سیب زمینی بزرگ
  •     ۱ عدد پیاز شیرین بزرگ
  •     ۲ فنجان شیر
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  •     ۳ عدد پیاز سبز
طرز تهیه1. فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

2. در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

3. داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

4. یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

5. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

6. نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

7. وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

8. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.

وب‌سایت بدونیم

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ایست قلبی و پایان زندگی در سنین جوانی!
  • خواب ناکافی و این پیامدها
  • دکتر آرزوهای خود باشید
  • تزریق آنفلوانزا برای افراد بالای ۶۰ سال و زنان باردار
  • برای جلوگیری ازشکستگی لگن ایربگ ابداع شد
  • اچ دی ال HDL خوب است یا ال دی ال LDL؟
  • مجری معروف قاب جادویی بستری شد
  • برای پاکسازی پوست دست از این اسکراب استفاده کنید
  • ارتباط خونریزی از بینی با مشکلات روحی
  • انقلابی در مبارزه با ویروس ایدز
  • رفع قرمزی چشم با این توصیه ها
  • مشکلات روحی زنان مطلقه در جامعه
  • همه چیز درمورد فریزر کردن غذا و مضرات آن
  • 10 سبزی که به افزایش چند اینچی قد کمک میکند
  • نظر پژوهشگران درباره سرطان سینه چیست
  • محبوبترین ها

  • برخی اعتقادات اشتباه رایج در مورد سرطان
  • برطرف کردن زخم پای دیابتی با این روش های درمانی
  • دمنوشی که برای بیماران دیابتی توصیه می شود
  • نقش وعده های غذایی بر تعیین جنسیت
  • چاقی میانسالی می تواند شما را در برابر زوال عقل محافظت کند
  • ابتلای جنین به سندروم داون با برخی عوامل مهم
  • ابتلا به انواع مشکلات گوارشی با فست فود
  • خاصیت های مختلف ذرت برای بدن
  • عارضه تاثیرگذار روی باروری
  • زیانها و شیوه های کاهش کلسترول
  • بهترین و مناسب ترین خوردنی ها در افطار
  • از خودتان در برابر مسمومیت غذایی مراقبت کنید
  • اصلاح کلیه با این دانه های مفید
  • پیشگویی خطر قلبی عروقی با مقدار کلسیم در امراض کلیوی
  • صدمه های مختلف ناشی از تصادف
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است