کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

morgh

مرغ یکی از مواد غذایی است که مردم همه روزه از آن استفاده زیادی داشته اند.عرضه کردن مرغ های استاندارد در بین مردم سبب بهبود سلامت افراد جامعه خواهد شد.دکتر محمد کاظم زاده در همین راستا اظهار داشته اند تولید کنندگان گوشت مرغ ضروری است مرغ های زیر 1800 گرم تولید نمایند.

وی در ادامه به فواید گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد، گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم و برای سلامتی انسان دارای اهمیت ویژه و اساسی است. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏های متابولیکی در بدن و شامل متابولیسم هورمون ‏های تیروئیدی ، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی است. مطالعات گوناگون نشان داده که بین بروز سرطان ‏ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.

دکتر کاظم زاده اظهار کرد: افرادی که می ‏خواهند مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ است که در مقایسه باران، چربی اش نصف است.گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. ولی پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

وی مرغ را منبع بسیار خوبی از ویتامین B۳  نیاسین برشمرد که یک ویتامین ضد سرطان است. همچنین دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B۳  نیاسین  مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری می کند، افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‏شان دریافت می ‏کردند (۲۲ میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (۱۳ میلی در روز) دریافت می ‏کردند حدود ۷۰ درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: به علت وجود  ویتامین B۳, B۶ در مرغ، این گوشت  به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی شده است، زیرا این دو ویتامین ‏در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. نیاسین به کنترل قند خون کمک و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می ‏کند و ویتامین B۶  برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‏های بدن (قند و نشاسته) ضروری است.

دکتر کاظم زاده افزود: مطالعات نشان می ‏دهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان دارای اهمیت است. همچنین دریافت رژیم های پُرپروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی مصرف کرد

این مقام مسئول با اشاره به توضیحات ارائه شده از مردم خواست تاحد امکان از خرید مرغ های بالای ۱۸۰۰گرم خودداری کنند.

منبع:خبرپو

 

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • ترشی خانگی بنفش رنگ
  • انجماد بهترین روش برای نگهداری سبزیجات است
  • روشی آسان برای کاهش وزن در کوتاه مدت
  • وداع با زندگی با لنزهای آرایشی
  • خواب نیمروزی طولانی و ارتباط آن با دیابت
  • در آشپزخانه یک فرد دیابتی با ابزارمخصوص آشنا شوید
  • انواع گوشت های فرآوری شده و مضرات هر کدام
  • این مواد غذایی را نپزید بهتر است
  • محبوبترین ها

  • نه تنها کالری بلکه نوع غذا در ریسک ابتلا به دیابت موثر است
  • دانستنی هایی در مورد عصاره استخوان
  • جدول کالری ها
  • برای پرورش عضلات از این مواد غذایی استفاده نکنید
  • فیبروکیستیک و کنترل های رژیمی
  • افزایش و تقویت تمرکز با این خوراکی ها
  • تغذیه مناسب برای مسافران نوروز(1)
  • مصرف آجیل و این فایده های بی نظیر
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • لیفت صورت با نخ روشی نوین برای جوانسازی پوست
  • بیماریهای نشیمنگاه و راههای درمان
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x