مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

مضرات چای مضرات استفاده از چای فواید چای خواص دمنوش ها خواص چای چای

در حال حاضر چای محبوب ترین نوشیدنی در بین ایرانیان است و مردم ایران در اوقات فراغت و برای رفع خستگی از خود این نوشیدنی را مصرف می کنند. عده ای معتقدند که چای برای سلامتی مفید و عده ای دیگر بر مضر بودن این نوشیدنی معتقدند. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تشریح خواص دارویی چای گفت: چای ایرانی بهتر از چای خارجی است زیرا دچار اسانس زیاد نیست و همچنین ماندگاری آفت‌ بر اثر رطوبت بالا در کشور مبدا کشت را ندارد.

 حسین رستگار – مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مردم سعی کنند از چای‌های ایرانی بنوشند، اظهار داشت:
کیفیت چای ایرانی آنچنان فرقی با چای خارجی که بیشتر از کشورهای سریلانکا و هندوستان است ندارد و حتی کیفیت سلامت آن نیز بیشتر است.

وی با اشاره به پرهیز مردم از نوشیدن چای‌های خارجی که با اسانس است، ادامه داد‌: البته تمام این اسانس‌ها با مجوز به چای‌ها اضافه می‌شود ولی متعاقباً بهتر است مردم از اسانس‌های طبیعی به مانند هل و دارچین استفاده کنند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اینکه رطوبت کشورهای هندوستان و سریلانکا بیش از مزارع چای ایرانی است، ادامه داد: بنابراین این رطوبت بالا باعث می‌شود ماندگاری کود و آفت‌های چای بیشتر شود بنابراین چای ایرانی کمتر دچار کود و آفت هستند.

رستگار در این برنامه رادیویی با اشاره به اینکه به واقع چای نوعی دارو به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: بنابراین باید این نوشیدنی را بدون اسانس مصرف کرد و در صورت طعم دار کردن می‌توان از اسانس‌های طبیعی در داخل چای بهره برد.

منبع: سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • اضطراب خود را با ترشی مهار کنید
  • مقاوم سازی بدن در برابر هپاتیت سی
  • آسیب دیدن گلو با فست فود
  • چگونه روغن زرده تخم مرغ تهیه میشود و چه فوایدی برای زیبایی دارد؟
  • مصرف انواع سبزیجات به خاطر حافظه
  • مقابله با بیماری ها با ترکیب روغن زیتون و لیمو ترش
  • زنان خانه‌دار در خصوص مصرف منطقي دارو آموزش مي‌بينند
  • 7 کلید طلایی برای اینکه تابستانی سالم داشته باشید
  • محبوبترین ها

  • 4 نکته مهم که نشان می دهد استخوان های شما مشکل دارند
  • سندروم پروتئوس بیماری لاعلاج این مرد جوان
  • تاثیراتی که بعد از خوردن چای سبز در بدن اتفاق می افتد
  • متاهلین با روش های ماساژ جنسی بدن آشنا شوند
  • معرفی 10 ماده غذایی شگفت انگیز برای حجم دهی به عضلات
  • ضد سرطان های طبیعی
  • خواب شبانه انسان چقدر باید باشد تا به سلامتی لطمه نزند
  • دلایل عرق کردن در خواب
  • رپورتاژ

  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • انواع گردشگری سلامت و پزشکی
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x