picsart_1478016229213

در حال حاضر چای محبوب ترین نوشیدنی در بین ایرانیان است و مردم ایران در اوقات فراغت و برای رفع خستگی از خود این نوشیدنی را مصرف می کنند. عده ای معتقدند که چای برای سلامتی مفید و عده ای دیگر بر مضر بودن این نوشیدنی معتقدند. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تشریح خواص دارویی چای گفت: چای ایرانی بهتر از چای خارجی است زیرا دچار اسانس زیاد نیست و همچنین ماندگاری آفت‌ بر اثر رطوبت بالا در کشور مبدا کشت را ندارد.

 حسین رستگار – مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مردم سعی کنند از چای‌های ایرانی بنوشند، اظهار داشت:
کیفیت چای ایرانی آنچنان فرقی با چای خارجی که بیشتر از کشورهای سریلانکا و هندوستان است ندارد و حتی کیفیت سلامت آن نیز بیشتر است.

وی با اشاره به پرهیز مردم از نوشیدن چای‌های خارجی که با اسانس است، ادامه داد‌: البته تمام این اسانس‌ها با مجوز به چای‌ها اضافه می‌شود ولی متعاقباً بهتر است مردم از اسانس‌های طبیعی به مانند هل و دارچین استفاده کنند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اینکه رطوبت کشورهای هندوستان و سریلانکا بیش از مزارع چای ایرانی است، ادامه داد: بنابراین این رطوبت بالا باعث می‌شود ماندگاری کود و آفت‌های چای بیشتر شود بنابراین چای ایرانی کمتر دچار کود و آفت هستند.

رستگار در این برنامه رادیویی با اشاره به اینکه به واقع چای نوعی دارو به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: بنابراین باید این نوشیدنی را بدون اسانس مصرف کرد و در صورت طعم دار کردن می‌توان از اسانس‌های طبیعی در داخل چای بهره برد.

منبع: سلامت نیوز

ارسال شده در 9 آذر 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در فصل زمستان چشم ها را چه مدلی آرایش کنیم
  • طرح مراقبت از کودکان اوتیسمی در سراسر کشور
  • غربالگری میزان سرسختی با این تست
  • نسل جدید مقنعه ایرانی
  • قرص ورزش براي درمان افسردگي
  • برطرف کردن اگزما با این روش ها
  • جوان سازی پوست با این ویتامین فوق العاده
  • آیا سرکه سیب وزن را کاهش می دهد؟
  • معرفی یک گیاه معجزه گر مخصوص خانمها
  • معضل ابتلای کودکان به کبد چرب
  • بر دیابت وسایر بیماریها فاکتورهای زیست محیطی موثر است
  • از عوارض خطرناک پرکاری تیروئید چه می دانید؟
  • داروهای تضعیف کننده استخوان
  • دریافت امواج مغزی با تلفن همراه
  • همه چیز درمورد فواید خوردن پسته برای دختران
  • محبوبترین ها

  • استقبال از سلامتی با مفیدترین خوراکی های ارزانقیمت
  • کاهش وزن مشهود =بالا نگه داشتن سوخت و ساز بدن
  • گیاهان مقوی ولی تلخ
  • مراقبت از مغز با این روش ها
  • جایگزین کردن مغزهای مغذی بجای کربوهیدرات های تصفیه شده
  • کالری بامیه
  • چه عادات های غذایی خوب می باشد؟!
  • چاقی و ارتباط آن با سلامتی
  • پلی فنل و نگهبانی از قلب
  • مصرف این رژیم غذایی سبب جذب ویتامین E می شود
  • با یک فنجان چای در روز سلامت قلب خود را تضمین کنید
  • بهترین مواد غذایی قبل تمرین ورزشی
  • از کجا بدانیم به گلوتن حساسیت داریم
  • فست فود و سرخ کردنی در ماه رمضان ممنوع!
  • آیا حشرات غذای آینده ما هستند؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است